Oldal frissítése

24" Philips 243V5LHAB5

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 243V5LHAB5

A Philips LED monitor élénk színek hoz egy Full HD képernyőn, szépen kidolgozott talppal és csökkentett fogyasztással. A LED-es háttérvilágítás teljes teljesítményt ad, sőt, nem tartalmaz higanyt, így könnyen újrahasznosítható. LED lehetővé teszi a jobb fényerő-szabályozást, valamint jelentősen hozzájárul a rendkívül magas kontrasztarány eléréséhez. A monitor kitűnő a játékokhoz és a nagy felbontású filmekhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD képminőség, részletgazdagság
  • Elemzi a képtartalmat, és automatikusan javítja
  • Éles gyors kép (1 ms GTG)
  • LED technológia az élénk színekért
  • Környezetbarát és energiatakarékos

Okos kontraszt

Az LCD büszkélkedhet a SmartContrast Luxury dinamikus kontrasztarányával 10,000,000: 1, ami meglehetősen részletes színeket és természetes képmegjelenítést eredményez. SmartControl Lite lehetővé teszi a monitor legtöbb paraméterének finomhangolását, így mindig megfelel az igényeinek. Természetesen az 1 ms-os GTG válaszidővel a dinamikus jelenetek élesek.

Környezetbarát és gazdaságos is

Ezen túlmenően, a monitor fogyasztása 15,7 W, ezzel energiát takarítva meg. Ezen felül megfelel a szigorú követelményű új Energy Star 7.0 és EPEAT Silver szabványoknak a legkisebb hatást gyakorolva környezetre. Ezért teljesen környezetbarát és higanymentes.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC118b20b
Termékszám:  243V5LHAB5/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10