Oldal frissítése

24 "Philips 242B7QPTEB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 "Philips 242B7QPTEB

A Philips LED monitor futurisztikus kialakítással, fejlett IPS képalkotási technológiával és rendkívül magas QHD felbontással rendelkezik, így a munkaterület tágas és rendkívül éles.Kiváló színvisszaadás, sűrű sűrűséggel, minden helyzetben gyönyörű képet ad. Előnye az is, hogy a termék környezetbarát jellegű a használt nyersanyagok (beleértve az újrahasznosított anyagokat) és az alacsony energiaintenzitású termékek tekintetében.

Főbb jellemzők

  • LED monitor ultra-finom QHD felbontással (2560 × 1440 px)
  • Éles kép finoman színezett színekkel (20 000 000: 1)
  • A PowerSensor csökkenti a fényerőt, amikor a felhasználó elhagyja az asztalt
  • Kevésbé fáradtság a villódzásmentes technológia miatt a villódzás csökkentése érdekében
  • Automatikus képoptimalizálás tartalom szerint (SmartImage)
  • DisplayPort kimenet a megjelenítési láncolathoz (daisy-lánc)
  • USB 3.0 interfész a gyors adatátvitelhez és töltéshez
  • Két kiváló minőségű sztereó hangszóró

Ökológiai és gazdaságos PowerSensor

A képminőség ellenére a monitor nagyon alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé működés közben. A PowerSensor érzékeli a felhasználó jelenlétét. Ha nincs senki a monitoron, automatikusan csökkenti a fényerőt. Ez a költségek 80% -át takarja. Ezáltal a monitor jó befektetés.A vételárat a villamos energiára visszajuttatják a számlájára. Még az Energy Star 7.0 és EPEAT Gold minősítési feltételeknek is megfelel a minimális környezeti hatás elérése érdekében. Ezért környezetbarát és higanymentes.

Alkalmazható

A döntő támogatással a monitort hosszú dokumentumokkal rendelkező álló böngészésre is használhatja. A rack lehetővé teszi, hogy a monitor magasságát egy széles 150 mm-es tartományba állítsa be, és állítsa be az elforgatást. A fejlett SmartErgoBase alapzatának köszönhetően le lehet csökkenteni szinte az asztal szintjére, így kényelmes megtekintési szöget biztosít, még akkor is, ha a notebook mellett van.A SmartImage beállítások optimalizálják a képbeállításokat a képernyőn megjelenő tartalom alapján. Az Office, a Fotók, a Filmek, a Játékok vagy a Gazdaságos üzemmódok dinamikusan optimalizálják a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Jelenlét érzékelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC118a94g
Termékszám:  242B7QPTEB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15