Oldal frissítése

24" Philips 241S4LCB/00

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 241S4LCB/00

Ergonomikusan beállítható a Philips 241S4LCB monitor, amit több hasznos funkcióval szereltek fel és a fogyasztása is alacsony. A nagy 24"-os kijelző LED technológiát használ, ez biztosítja az élénk, életszerű színeket és a magas kontrasztarányt. Köszönhetően az állandó fényerőnek, kiváló a színvisszaadása. A gyártó által használt SmartImage technológia elemzi a megjelenített tartalmat, és tökéletesen optimalizálja a képet. Az interfész lehetővé teszi, hogy válassz az Iroda, Fotó, Játék, Gazdaságos stb módok közül
A monitor SmartErgoBase talpazatát úgy tervezték, hogy kényelmes megjelenítési beállításokat tegyen lehetővé a felhasználó igényeinek megfelelően. A kijelzőt le lehet engedni csaknem az asztallap szintjére, meg lehet dönteni és nem hiányzik a 90° elfordítást lehetővé tevő pivot funkció sem. A monitor beállítása a tökéletes magasságba és dőlésszögbe segít csökkenteni a fáradtságot és a felhasználó áltak kifejtett energiát. A szabadalmaztatott TrueVision technológia biztosítja a tökéletes megjelenítést. A Philips garantálja, hogy a monitor a gyárat tökéletesen hangolt és konzisztens képminőséggel és színekkel hagyja el.

Az EPEAT Gold tanúsítvánnyal rendelkező monitorok garantálják az emberi szem és a környezet védelmét. Ezek a monitorok rendkívül energiahatékonyak és 25% -ban újrahasznosított anyagokból készülnek. Ezen kívül, a Philips elkötelezett a megújuló anyagok témájában és így a monitor műanyag háza 100% -ban újrahasznosítható.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC118a96
Termékszám:  241S4LCB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05