Oldal frissítése

24" Philips 241B4LPYCB

4,0 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 241B4LPYCB

A modern PHILIPS 241B4LPYCB LED kijelző a csúcstechnológiákat ötvözi annak érdekében, hogy kényelmet nyújtson a felhasználónak és a Power Sensor technológiával kifejlesztett, tökéletesen gazdaságos kialakításának köszönhetően alacsony energiafogyasztást garantáljon. A kijelző 24 hüvelykes (61 cm-es) képernyő mérettel és LED technológiával rendelkezik, amely valósághű színmegjelenítést garantál. Az 1920 x 1080 pixeles Full HD felbontás 60 Hz-en 16:9 képarányt biztosít. A 250 cd / m2 körüli fényerő a szokásos 1000:1 (a Smart Contrast használatával akár 20,000,000:1)  kontraszt aránnyal párosul. A nagy USB hub szintén a készülék egyik nagyszerű tulajdonsága, amelynek köszönhetően a monitorhoz számos 'Plug'n'Play' funkcióval rendelkező eszköz csatlakoztatható.
A PHILIPS Power Sensor manapság az egyik legköltséghatékonyabb technológia. A PowerSensor egy beépített „személyérzékelő”, amely ártalmatlan infravörös sugarak kibocsátásával és fogadásával határozza meg, hogy a felhasználó a monitor előtt tartózkodik-e. A technológia automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, ha a felhasználó eltávolodik az asztalától, így az energiaköltségek akár 80%-kal csökkenthetők, a monitor élettartama pedig jelentősen növelhető. Az exkluzív SmartImage technológia elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását,
A munkahelyi kényelem kulcsfontosságú, amiről a PHILIPS sem feledkezett meg a 241B4LPYCB LED monitor kialakítása során. A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú munkanap fáradalmait. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet. A megfelelő csatlakoztatásra a DisplayPort jelenléte a garancia, amely a hagyományos DVI csatlakozókhoz képest jobb teljesítményre képes, s akár a 15 méteres vezetékkel is kompatibilis. Emelett a PHILIPS 241N4LPYCB DVI és VGA csatlakozókkal is fel lett szerelve. A hangzást a két 1,5 wattos, beépített hangszóró biztosítja. A monitort természetesen a kedvenc fejhallgatóddal is összekötheted.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC118a92
Termékszám:  241B4LPYCB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05