Oldal frissítése

24" Philips 240V5QDAB

4,6 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 240V5QDAB

Ez az elegáns, időtlen design-al rendelkező monitor univerzális használatra készült - az irodai használattól kezdve az internetezésen át a filmnézésig mindenre alkalmas. A fekete test egy 24"-os, FULL HD felbontású, IPS típusú kijelzőt keretez, és a modern képtechnológia még tovább javítja a megjelenítést. Ennek eredménye a csodálatos képvilág és az élénk színek.

Legfontosabb jellemzők

  • Multimédiás Full HD kijelző
  • Telített színek torzítás nélkül, oldalról nézve is (IPS)
  • A dinamikus kontraszt automatikusan változik a nagyobb részletesség, és mélyebb fekete színek érdekében (SmartContrast)
  • Éles képek, még gyorsan mozgó jeleneteknél is (SmartResponse 5ms GTG válaszidő)
  • LED a ragyogó színekért és az energiahatékonyságért
  • A beépített hangszórók értékes helyet szabadítanak fel az íróasztalon
  • Bemeneti csatlakozók széles választéka (VGA, DVI, HDMI)

Modern képvilág

A SmartContrast technológia elemzi a megjelenített tartalmat, és automatikusan beállítja a színeket és vezérli a háttérvilágítást, hogy mindig optimális kontrasztok és megfelelően sötét tónusok látszódjanak. Kiemelkedő minőségben jeleníti meg a fényképeket, videókat. A SmartControl Lite technológia felel a képi paraméterek gyors testreszabásáért. Ennek hála kényelmesen beállíthatod a monitort az egér segítségével.

Minőség és gazdaságosság

Annak ellenére, hogy ez egy nyilvánvalóan kiváló minőségű monitor, az energiafogyasztása alacsony, így jó befektetés lehet, amely megtérül a villanyszámlákban. A készülék még az Energy Star 6.0 energetikai szabvány követelményeinek is eleget tesz. Az EPEAT Silver díj egyik nyerteseként minimális a környezetszennyező hatása. Teljesen környezetbarát tehát, ráadásul egyáltalán nem tartalmaz higanyt.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC118b15a
Termékszám:  240V5QDAB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20