Oldal frissítése

24" BenQ GW2470HE

4,9 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ GW2470HE

A BenQ GW2470H 23,8" LCD monitor kiváló minőségű 8-bites VA panellel és 1920 x 1080 felbontással rendelkezik. Kifinomult, mégis minimalista kialakításával tökéletesen illeszkedik munkakörnyezetébe.
A képernyő figyelemreméltó és egyedülálló képeket képes megjeleníteni az extrém magas, 3000:1 kontrasztaránnyal és 178 ° / 178 ° széles látószögével.
A monitort D-Sub és kétszeres HDMI bemeneten keresztül csatlakoztathatja.
A speciális BenQ Villogásmentes és Alacsony kék fény technológiával védi és kevésbé terheli meg szemét.


Maximális kifinomultságra tervezve

"Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.“ - Leonardo da Vinci

A BenQ GW2470H monitor művészien hangolt részletei ideális társsá teszik irodájában és otthonában egyaránt. Az alapvető "T" formája, stílusosan polírozott felülete és rostmintája fényes díszítésével tökéletesen beleillik a BenQ mottójába: "Mert számít". Ezeket a tulajdonságokat még tovább hangsúlyozza az egyedi mintával díszített fekete keret. 


BenQ Eye-Care
 

BenQ Szemápolás

A legújabb BenQ monitorok szemápoló rendszere biztosítja a maximális szemvédelmet kényelmes és kellemes vizuális elménnyel. A monitor a villogásmentes és alacsony kék fény kibocsátás technológiával felszerelt.

BenQ Villogásmentes funkció

 A vibrálást teljes mértékben kiküszöbölő technológiától nem fárad el a szem, a BenQ villogásmentes technológia csökkenti a látásromlás esélyét. A hagyományos LCD képernyők LED háttérvilágítással 200-szor villannak másodpercenként. Bár a szemeid talán nem látják ezt, ennek ellenére érzik.Nyújtson felüdülést szemeinek és váltson a villogásmentes GW2470H monitorra.

BenQ Villogásmentes
 

BenQ Alacsony kék fény

Minden monitorból kék fény árad, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológia megszünteti a káros kékfény sugarakat, melyeket a hagyományos képernyők nagy mértékben kibocsátanak, így a számítógépnél töltött ideje sokkal egészségesebb. Négy előre beállított típus közül választhat az aktuális tevékenységéhez megfelelőt.


Lenyűgöző színmélység

A rendkívül magas természetes 3000:1 kontrasztarány, mely a hagyományos monitorok kontrasztarányának háromszoros értéke, lehetővé teszi a sötét és komplex képek csodálatos színmélységét és felbontását, kiemelkedően lágy és finom látvánnyal egyesítve. A lenyűgözően magas természetes kontrasztarány dinamikájával felülmúlja várakozásait.

Minőségi 8 bites szín

A 8 bites VA panel lágyabb színátmeneteket biztosít a 16,7 millió színnek köszönhetően.

178 ° / 178 ° széles látószög

A BenQ VA monitorja széles látószöget biztosít, akár 178°/178°-os balra, jobbra, felfelé és lefelé kiterjedő látószöget tesz lehetővé.


 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT128o2
Termékszám:  9H.LDMLB.3BE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15