Oldal frissítése

24" ASUS PA249Q

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS PA249Q

Az ASUS PA249Q LED monitor megkérdőjelezhetetlen vizuális minőséget és vizuális komfortot nyújt az irodában és otthon is. A 24" méretű LED panel praktikus, és még a legjobb grafikai teljesítményt igénylő felhasználók is szeretni fogják. 1920 x 1200 pixel felbontásban dolgozik, és az ASUS legújabb technológiájának hála a megjelenítés le fog nyűgözni. A monitor 10 bites színmélységet kínál, ami több, mint egymilliárd szín megjelenítésére alkalmas. Az AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) kijelző biztosítja a kiváló színhűséget, a világosabb képet a megnövekedett háttérvilágításnak köszönhetően és az alacsonyabb energiafogyasztást.
A monitor 100%-os sRGB lefedettséget biztosít 3-nál kisebb delta-E értékkel, így igazán sokféle színt kínál, ami ideális a grafikai szakemberek számára is. Továbbá a monitort már a gyártásnál kalibrálták, így a csodálatos színek már az első használatánál lenyűgöznek. A széles, 99%-os Adobe RGB lefedettségű színskálának köszönhetően a fotók színei is rendkívül valósághűek a megjelenítésnél. Ugyancsak lényeges a SPLENDID Video Intelligence támogatás, az előre beállított videó módok és a színhőmérséklet kiválasztása is. A monitor automatikusan elemzi és meghatározza, hogy az aktuális tevékenység milyen típusú, és ennek megfelelően állítja be a kijelző paramétereit, így biztosítva a legvalósághűbb színvisszaadást és képet. Egyetlen gomb megnyomásával kiválaszthatod a megfelelőt a hét előre beállított háttérszínből. 
A beépített ASUS QuickFit exkluzív funkció lehetővé teszi a dokumentumok, fotók és rácsok valódi méretben történő megjelenítését nyomtatás előtt. A funkció egy gomb segítségével aktiválható, és sablonként is használható szerkesztés közben. Értékelni fogod a gazdag kapcsolódási lehetőségeket is DVI, HDMI, professzionális DisplayPort és USB 3.0 segítségével. A Picture-in-Picture (PIP) és a Picture-by-Picture (PBP) funkció lehetővé teszi a képek különböző forrásokból való megjelenítését.
További információk:
Point Size:
0,27 mm
Kontrasztarány:
Dinamikus: 80 000 000:1
Látószög:
Vízszintes/függőleges: 178° / 178°
Fényerő:
350 cd/m2
Talapzaton:
Tilt: +20° / -5°
Forgás
Pivot
Magasságállítás
VESA 100 x 100 mm
Egyéb:
SPLENDID Video Intelligence technológia
SPLENDID előre beállított videó mód: 7 üzemmód
Színhőmérséklet: 4 üzemmód
Trace Free technológia
Gamma beállítások (Gamma 2.2 / 1.8 Support)
Szín beállítás: 6 irányba (R, G, B, C, M, Y)
Kép a képben (PIP)
Picture-by-Picture (PBP)
QuickFit (Letter / A4 / Alignment Grid / Photo Modes)
HDCP támogatás
Csatlakozók:
1 x DisplayPort
1 x HDMI
1 x DVI
1 x VGA (D-Sub)
1 x 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
1 x USB 3.0 upstream
4 x USB 3.0 downstream
Méretek:
Állvánnyal 557,2 x 416,3 x 235 mm
Állvány nélkül: 557,2 x 362,8 x 62 mm
Tanúsítvány:
Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 1, C-Tick, EPEAT (Gold) régiónként, ErP, FCC, Gost-R, ISO-9241-307, J-MOSS, Mac Compliance, PSE, RoHS, TCO6.0, TUV-Ergo, TUV-GS, UL / cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7) NOM

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA039x
Termékszám:  90LM0030-B01370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20