Oldal frissítése

24" Acer V246HLbid

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer V246HLbid

A klasszikus tervezésű váz és a kiváló képmegjelenítés a nagy átlókkal mind a monitor vonzó tulajdonságai közé tartoznak. A készülék két nagy előnye a Full HD felbontás és a LED-es háttérvilágítás, amely lenyűgöző kontraszarányt valósít meg. Ezt tükrözi a továbbfejlesztett színvisszaadás, valamint a finom árnyalatok és az egyedülálló színösszetevők éles elkülönítése. A megfelelő válaszidőt is beleszámítva, a monitort egyértelműen filmeket és játékokat számára fejlesztették ki.

Legfontosabb jellemzők

  • 24 "multimédia panel megfizethető áron
  • Részletes Full HD felbontás
  • Gyors 5ms válaszidő az éles képekhez
  • Tükröződésmentes panel a nemkívánatos tükröződések megakadályozására
  • Finoman árnyalt színek
  • Minden általánosan használt input

Egyensúly megfizethető áron

Ez a készülék minden bizonnyal kiváló kiegészítője lesz minden otthoni multimédiás számítógépnek. Az általános DVI és VGA számítógépes bemenetek mellett a monitor HDMI interfésszel is fel lett szerelve, amelynek köszönhetően a készüléket játék konzolokhoz, lejátszókhoz és más, hasonlóan nagy felbontású digitális kimenettel rendelkező eszközökhöz is csatlakoztathatod. Bizonyára értékelni fogod az alacsony energiafogyasztást és a TCO 6.0 szbványnak megfelelő tulajdonságokat.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO088m3i
Termékszám:  UM.FV6EE.026
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05