Oldal frissítése

24" Acer Predator XB240HBbmjdpr

4,9 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer Predator XB240HBbmjdpr

Az Acer Predator  az igazán komoly gamerek  számára készült, s  kompromisszumokat nem ismerve egyesíti azokat a tulajdonságokat, amelyek jóvoltából villámgyorsan és kíméletlen pontossággal összevadászhatsz rengeteg trófeát a harcmezőn. Támadj elsőként, így behozhatatlan lesz az előnyöd! A 144Hz frissítési képfrissítési sebesség még a legprörgőbb akciójelenetek közben is  tökéletes gördülékenységet  biztosít. Ez időmegtakarítást is jelent, s így a legváratanabb szituációkban is nagyon pontos reakciókat tesz lehetővé. Márpedig ezen múlhat a győzelmed. Végül az Acer Predator monitor ergonómilailag is kiemelkedő: forgatható, dönthető és függőleges irányban állítható, így mindig maximálisan ráláthatsz a a csatatérre.

Főbb termékjellemzők

  • Az Acer Predator sorozatba tartozó gémer monitor
  • Full HD képminőség, 1 ms válaszidő
  • 144Hz képrissítési sebesség
  • NVIDIA 3D view ready
  • A Flicker-Less, a kékfényszűrő, a Low Dimming és a ComfyView technológiák gondoskodnak szemed világának megőrzéséről
  • Very Low Brightness opció (LowDimming)

Szemkímélő technológiák: Low Dimming és  ComfyView

Az Acer Low Dimming a szem gyors elfáradásának megelőzésére szolgál minden körülmények között. Ezz az opciót választva az Acer Predator XB240HBbmjdpr monitor fényereje akár 15%-ra is csökkenthető a szem megerőltetésének az elkerülésére. A szokványos monitoroknál legfeljebb 30%-ra csökkenthető a fényerő. ComfyView technológia a becsillanás kiküszöbölésére szolgál. A panel matt felület csökkenti a környezetből érkező fények visszatükröződését.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók 3D támogatás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097h4e3e
Termékszám:  UM.FX0EE.B01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20