Oldal frissítése

24" Acer B246HYLAymdpr

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24" Acer B246HYLAymdpr

Az Acer B246HYLAymdpr szélesvásznú monitor professzionális felhasználók számára készült, akiknek kivételes képminőségre és kiváló ergonómiára van szükségük a maximális munkahatékonyság eléréséhez. A 24 "Full HD monitor IPS panellel van felszerelve, amely jó minőségű színvisszaadást és széles látószöget biztosít. A készülék stílusos sötétszürke keretét nagyszerűen kiegészíti az elegáns, erős fekete alap, valamint az előlapon található vezérlőgombok. Emellett széles pozícionálású sztereó hangszórókkal, továbbá és modern digitális bemenetekkel rendelkezik.

A kényelmes munkához megfelelő felépítésű monitor szükséges. Ezt a monitort felemelheti, megdöntheti és el is forgathatja, hogy optimális helyzetben legyen és komfortosan használhassa akár hosszabb ideig is. A pivot funkció szintén a 90 fokban elforgatható panelbe lett integrálva. Nagyméretű és szélesvásznú képernyője kiválóan alkalmas több feladat egy időben történő elvégzéséhez.

A videókártyát a modern DisplayPort vagy a HDCP másolásvédelmi rendszerrel ellátott DVI bemenet segítségével csatlakoztathatja a monitorhoz. A maximális hatékonyság elérése érdekében az Acer monitor LED háttérvilágítást használ. Fogyasztása jóval alacsonyabb a hagyományos monitorokkal szemben, amely nemcsak a villanyszámlára, hanem a környezetvédelemre is pozitív hatással lehet.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO024k6
Termékszám:  UM.QB6EE.A05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20