Oldal frissítése

23" Philips 231S4QCB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" Philips 231S4QCB

Átlagon felüli és univerzális kijelzőt keresel jó pénzért? A Philips 231S4QCB IPS panel Full HD felbontással éles képet és élénk színeket kínál, amelyek változatlanok maradnak szinte bármilyen szögből. Az egyedülálló technológia támogatja a csúcsminőségű megjelenítést. A monitor emellett elegáns dizájnjával és pozícionálható állványával is kitűnik. 

A Philips 231S4QCB monitor legfontosabb jellemzői

  • Gazdag színek széles látószögű megtekintéssel (IPS)
  • Éles kép gazdag részletekkel (Full HD)
  • SmartImage és SmartContrast képoptimalizálás
  • Pozícionálható SmartErgoBase állvány
  • Energiatakarékos működés és gyártás (Energy Star 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold...)
  • Csatlakozás DVI-D-n és VGA-n keresztül
  • Függőleges állítás - pivot

A SmartContrast és a SmartImage képoptimalizálás

A kiváló képminőségről a Philips exkluzív technológiája gondoskodik. A kiválasztott üzemmód szerint (Iroda, Fotó, Film, Játék) a SmartImage növeli a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet. Az energiatakarékos üzemmódban emellett jelentős energiamegtakarítást is kínál. A SmartContrast pedig a háttérvilágítás intenzitását szabályozza, így a Philips 231S4QCB tökéletesen sötét színtónusokat ér el.

A monitor helyzetének rugalmas beállítása

A pivot funkció támogatásával a Philips 231S4QCB monitor hosszú dokumentumfájlokhoz is használható. Az állvány emellett lehetővé teszi a monitor függőleges pozícióba való állítását is 110 mm széles tartományban, illetve az elfordítását igény szerint. A fejlett SmartErgoBase alapzatának köszönhetően akár az asztal szintjére is csökkentheted a magasságát, így kényelmes megtekintési szöget kapsz még abban az esetben is, ha notebook mellett használod.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC117l1
Termékszám:  231S4QCB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20