Oldal frissítése

23" Philips 231P4QPYEB

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" Philips 231P4QPYEB

A modern és elegáns Philips panel ideális eszköz a grafikailag igényesebb felhasználók számára, akik értékelni tudják a magas színhűséget és a minden szögből használható IPS technológiát. A fejlett SmartImage technológia elemzi a megjelenített tartalmat és dinamikusan beállítja a színtelítettséget és az élességet. A SmartContrast pedig optimalizálja a kontrasztot és biztosítja a fekete szín kiváló visszaadását a sötét árnyalatok és színek pontos elhatárolódásával. Ennek köszönhetően élvezheted a tiszta és élő képeket és az élénk színeket. A SmartResponse egy exkluzív funkció, ami a reakcióidőt szabályozza a megjelenített tartalomnak megfelelően így állítva elő rendkívül éles képet, remegés és szellemképek nélkül.
A fogyasztás épphogy csak eléri a 29 W értéket, ami ECO üzemmódban lecsökken 18 W-ra így ez a beruházás idővel kétségtelenül megtérül. A monitorba beépített PowerSensor, érzékeli, hogy a felhasználó jelen van-e a monitor előtt, és ha nem, akkor automatikusan csökkenti a fényerőt! A monitor teljesíti a szigorú Energy Star 5.0 és az alacsony környezeti hatásokra vonatkozó EPEAT Gold szabványt. Vagyis teljesen környezetbarát és teljesen higanymentes.
A pivot funkció (Pivot) támogatásának köszönhetően a monitor használható hosszú dokumentumok szerkesztésére, amelyeknél a vertikális elrendezés jobb. Az állvány lehetővé teszi, hogy beállítsd 130 mm határon belül a monitor magasságát és beállíthatod a billenési szöget is olyanra, ahogy szereted. A fejlett SmartErgoBase segítségével a monitort majdnem az asztal szintjéig le lehet ereszteni így a kényelmes betekintési szög könnyen beállítható.
A monitor egy négy portos USB hubot is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a perifériákat közvetlenül a monitorra csatlakoztasd. Bármi legyen is forrás, notebook, asztali PC vagy konzol a monitoron elhelyezett VGA csatlakozó, DVI és DisplayPort biztosítja, hogy a kapcsolattal nem lesz gond. A kifinomult kábelezés csökkenti a rendetlenséget és profin rendben tartja a munkahelyet.
Műszaki adatok:
Képpont-osztásköz:
0.265 x 0.265 mm
Fényerő:
250 cd/m2
Kontraszt:
Jellemző: 1000: 1
Dinamikus: 20000000: 1
Betekintési szög:
Vízszintes / függőleges: 178 ° / 178 ° (C / R> 10)
Pásztázási frekvencia:
Vízszintes 30-83 kHz
Függőleges: 56-75 Hz
Hangszó:
2 x 1,5 W
Talapzat:
Beállítás magassága: 130 mm
Pivot: 90 fok
Forgatás: -65 / 65 °
Összecsukható: -5/20 °
Egyéb:
Kensington zár
VESA szabvány (100 x 100 mm)
Felület:
1x VGA
1x DVI-D
1x DisplayPort
4x USB 2.0
1x audio bemenet
1x fejhallgató
Méretek:
Állvánnyal: 547 x 515 x 220 mm
Állvány nélkül: 547 x 343 x 60 mm
Tömeg:
Talppal együtt: 5,23 kg
Állvány nélkül: 3,09 kg
Fenntarthatóság:
EPEAT Gold, RoHS, EnergyStar 5.0
Megfelelőség és szabványok:
BSMI, CE jel, FCC B osztály, GOST, SASO, SEMKO, TCO 5.2, TÜV Ergo, TUV / GS, UL / ULC, WEEE

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC117n8
Termékszám:  231P4QPYEB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15