Oldal frissítése

23 "LG 23MP57VQ

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23 "LG 23MP57VQ

Az új monitor LG szállítja az első pillantásra, különösen tenoučkým keret, hogy a gyártók sikeresen használja az LCD TV-k. A tágas, 23 "átlós meghökkent szemed élénk színek használatának köszönhetően az IPS kijelző Full HD felbontású. A monitor tehát alkalmas nem csak a rendszeres munka vagy játék, hanem a képszerkesztő és grafikai munka. Kiváló színvisszaadás is alkalmas filmek, ahol a több értékelni fogja a széles látószöget biztosít. A számítógép csatlakoztatása a HDMI csatlakozáson keresztül a modern, digitális DVI és VGA.

hasznos funkciók

  • Széles látószög 178 °
  • 4Screen funkció Osztott képernyő felosztása
  • Full HD
  • Gyors válaszidő 5 ms
  • fejhallgató kimenet
  • Kompatibilis a VESA 75
  • Részletes HDMI interfész

Menti a szemed

Mentse el a szemét, és hagyja, hogy csökkentsék a fájdalmat a hosszú cikkeket olvas a monitoron. Speciális mód az olvasás automatikusan szabályozza a kép beállításait egy gombnyomással. Ezen túlmenően, a monitor van szerelve FLICKER BIZTONSÁGOS, ami csökkentheti a szintjét bosszantó villogás szinte nulla. Semmi sem lehet majd kell akadályozni olvasás kényelmes hosszú órákon át. Értékelni fogja funkció az egyszerű képernyő osztva négy munkanapon ablakok a nagyobb hatékonyság érdekében.Szín klónozása újra egyesül állítsa színét és fényerejét, ha több monitort csatlakoztatható egy PC.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK050b2b
Termékszám:  23MP57VQ-P.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05