Oldal frissítése

23" LG 23MB35PM

4,4 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" LG 23MB35PM

A legújabb generációs LG monitor élethű képével és 24"-os képátlójával fog lenyűgözni. A legmodernebb IPS 16,7M színt jelenít meg Full HD felbontásban, így munkára és játékra egyaránt tökéletes. A pivot funkcióval a fotósoknak és a grafikus alkalmazások felhasználóinak kedveskedtek, míg a filmvetítéshez a széles betekintési szög nyújt ideális környezetet.

Tökéletes kép

Mivel az IPS panel képes minimálisan változtatni a színhőmérsékletet, ezért a képminőség megegyezik az eredeti képforrás minőségével.

Pivot funkció

A monitor kényelmes pivot funkciója lehetővé teszi, hogy állíts a magasságon, és 90 fokban elforgasd.
Minden feladathoz megtalálod az optimális beállítást, legyen az munka vagy olvasás, így hosszas használat során sem fogsz elfáradni.

Profi kalibrálás

Az LG szakemberei már a monitor gyártása során a lehető legjobb beállításra kalibrálják a színeket. Az LG IPS monitorainak színvisszaadása tökéletes, szinte alig különbözik az eredeti forrás képétől.
Az eredmény egy soha nem látott vizuális élmény, amely a szó szoros értelmében elkápráztat.

Kíméli a szemedet

Olvasás közben kíméld a szemedet.
A különleges olvasás üzemmód a kép paramétereit automatikusan, egyetlen gombnyomásra állítja. Semmi nem akadályoz majd abban, hogy hosszasan olvass.

Villódzás nélkül


A két technológia ötvözése révén annyi ideig játszhatsz, mozizhatsz, olvashatsz vagy netezhetsz, ameddig csak szeretnél.

 

Minden oldalról

Minden helyzetben élvezd a csodás képminőséget Akár állsz, ülsz vagy a monitor közelében fekszel, mindig a legjobb minőségű képet fogod látni.

Környezetbarát működés

A környezetbarát technológiák mára tovább fejlődtek, és a LED háttérvilágítás minimális fogyasztása mellett a hatékonyság is javult úgy 25-30%-kal.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK050r2a
Termékszám:  23MB35PM-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15