Oldal frissítése

23" ASUS VX238H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23" ASUS VX238H

Az Asus VX238H monitor megfizethető belépő a full HD felbontás világába. A két millió képponttos, 23"-os felület részletes képei és finom textúrái le fognak téged nyűgözni. A monitor gyors válaszideje is meg fog lepni. Ezek a tulajdonságok, valamint a 250cd/m2-es fényerő ideális monitorrá teszik filmnézéshez és számítógépes játékokhoz. Ebből a célból, a monitor széles látószöggel és valósághű színvisszaadással rendelkezik.

A monitor működési hatékonyságáról is szót kell ejteni. Energiafogyasztása nagyon alacsony, köszönhetően a dinamikus kontraszt aránynak, amely az aktuális fényviszonyok függvényében változik. A HDMI és VGA csatlakozókkal a monitort egyszerűen csatlakoztathatod laptopokhoz, számítógépekhez, játékkonzolokhoz és Blue-ray lejátszókhoz. Állványa álíltható, szabványos VESA konzollal falra rögzíthető.


A csomag tartalma:
VGA kábel
audio kábel
tápkábel
hálózati adapter
használati útmutató
Kábel HDMI <-> DVI
garancialevél

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA034l6m
Termékszám:  90LMGB001R010O1C-
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10