Oldal frissítése

23.6" Philips 247E6EDAW

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

23.6" Philips 247E6EDAW

Ez az elegáns monitor a Philips E-szériájából lenyűgöző képminőséget és alacsony kék fény technológiát nyújt az Ön szemének védelméért. A hagyományos TN monitoroktól eltérően az ADS-IPS panel rendkívül éles képet és élénk színeket tesz lehetővé, melynek köszönhetően tökéletes képnézegetésre, filmnézésre vagy professzionális grafikus programok használatára. A panel fejlett technológiája igazán széles látószöget kínál, így bármilyen szögből nézheti a monitort anélkül, hogy a képminőség romlása miatt aggódnia kéne.

Legfontosabb jellemzői

  • ADS-IPS panel élénk színekkel
  • Korszerű jelfeldolgozás
  • Dinamikus kontraszt, színtelítettség és élesség
  • MHL a mobil eszközök számára
  • Intelligens érintésérzékeny ikonok
  • SoftBlue technológia védi a szemet és jobb színeket biztosít
  • Beépített hangszórók multimédiás használatra

Egyszerű optimalizálási beállítások

A monitor Full HD felbontása és jelentősen megújult jelfeldolgozása jobb jelminőséget és éles felbontást biztosít. Az eredmény tökéletes kép szakadozás és villogás nélkül, fantasztikus fényerővel és színekkel. A fejlett SmartImage technológia analizálja a megjelenített tartalmat és dinamikusan ahhoz állítja a kontrasztot, színtelítettséget és képélességet a kiválasztott módtól függően.

SoftBlue - védi a szemet

Tudományosan bizonyított hogy a LED monitorok által sugárzott kék fény ugyanolyan káros hatású mint az UV sugárzás, és hasonlóan károsítja a szemet és látást. Ezért a Philips kifejlesztette monitorjaiban a SoftBlue technológiát, amely egy különleges károsanyag kibocsátást megszüntető technológia, mely a képminőség romlása nélkül fejti ki hatását. Emellett a technológia nemzetközileg tesztelt és bizonyítottan csökkenti a káros kék fény kibocsátását.

Gyors és könnyű beállítás

A legtöbb monitorbeállítás akár egy gombnyomással elérhető. Az új generációs Smartcontrol Lite szoftver 3D ikonokkal rendelkezik, mellyel a felület könnyedén használható. További beállítások akár érintőképernyőn keresztül is lehetségesek, melyek a hagyományos kiálló gombokat váltják fel és lehetővé teszik a monitor tetszés szerinti beállítását. Az érintőképernyő igen érzékeny, akár a legkisebb érintésre is reagál.

MHL a keze ügyében

A monitor a legújabb MHL (Mobile High Definition Link) rendszert is támogatja, melynek használatával igazán egyszerű a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek magas felbontású csatlakoztatása. Ennek köszönhetően a mobiltelefonján lévő videókat, képeket vagy játékokat nagy képernyőn digitális hanggal élvezheti. Ezzel párhuzamosan töltheti készülékét, hogy készüléke soha többet ne merüljön le a játék közepén.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fehér
Kód:  WC118b25
Termékszám:  247E6EDAW/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15