Oldal frissítése

22" Samsung UE22H5600

4,9 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22" Samsung UE22H5600

Samsung H5600 sorozat egy kompakt TV intelligens funkciók a kínálat az online szórakozás. Ez szolgált támogatja a speciális algoritmusok Wide Color Enhancer Plus, amely javítja a képminőséget, és újra a színes részleteket. Így élvezheti a teljes HD Ready kép, mind a filmek és játszik, és a sportesemények. Az előnye, hogy a modell kétségtelenül erőteljes hangzás kimenet 2 x 10 W, ami nem egy ilyen kis TV megfelelője.
Labdarúgás rendszer elrendezi jobb kép- és hangminőséget élő streaming - nézni minden hit és a cél, mint ha ültek a lelátón, és még jobb. Ha a mód be van kapcsolva (és csatolt lemez) is bekapcsoljuk az automatikus felvételt. Ha a zajszint változik drasztikusan, ez ??a kiváló televíziós idő automatikusan mentésre kerül, így az később meg újra, és értékeli a helyzetet a barátaiddal. Ugyanakkor lehet játszani élőben vagy felvételről mérkőzések, és élvezze a tökéletes otthoni élmény foci.
Újdonság a 2014 4jádrový hogy a processzor végre műveleteket nagy sebességgel, amely lefordítja a zökkenőmentes működés és a váltás tartalmat. Smart Hub felfedezni nagy alkalmazások, filmek, televíziós programok és üzenete a társadalmi hálózatok. Például az ilyen alkalmazások a Smart megtekintése 2.0 közvetít élőben TV a mobil eszközök, így meg lehet nézni a televízión keresztül bárhol egy hálózat lefedettségi területén. Ezzel szemben, a tartalmát a mobil eszközök könnyen megfordítható. Alkalmazások teljesítésével kapcsolatban azt jelenti, hogy a Smart Hub is megtalálja a különböző játék kategóriák közvetlen lejátszás a TV-ben.
Beépített WiFi modul vezeték nélküli otthoni hálózat egyszerűsíti csatlakoztatja a tv-a lenyűgöző források. Ön is használja a hagyományos Ethernet interfész csatlakozó kábel. A speciális modell van Wi-Fi Direct, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül csatlakozzon más eszközökkel, mint például laptop, anélkül, hogy egy vezeték nélküli router. A ConnectShare Movie funkcióval, akkor játszani filmeket, fényképeket és zenéket memóriakártyák, vagy hordozható merevlemezeket. Mint egy további bemeneti elem szolgál majd a trió a HDMI.
További információk:

Picture funkció:
100Hz Clear Motion Rate
Wide Color Enhancer (Plus)
film mód

hang:
Hangteljesítmény (RMS): 2 x 3 W
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1
Automatikus hangerő kiegyenlítés

Jellemzők:
ConnectShare (USB 2.0) Movie
Beépített Wi-Fi (WiFi Direct)
Teletext (ttxt)
Anynet + (HDMI-CEC)
főcímek
játékmód
Picture funkció a képen
Enhanced Mode Football
Kompatibilis USB kiegészítők

Smart TV 2.0:
smart Hub
Samsung SMART View (klónozott csak kijelzés)
multimédia
Alkalmazások
játék
Skype
böngésző

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 22 " (55,88 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 51,96 cm
Magasság 34,14 cm
Mélység 15,54 cm
Magasság talp nélkül 32,4 cm
Mélység talp nélkül 5,23 cm
Tömeg 3,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR442f
Termékszám:  UE22H5600AWXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05