Oldal frissítése

22" Philips 227E6EDSD

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22" Philips 227E6EDSD

A Philips 227E6EDSD monitor sok hasznos funkcióval és alacsony energiafogyasztással kecsegtet. A 22" Full HD kijelző fejlett IPS technológiát alkalmaz, amelynek köszönhetően mindig éles, élénk képeket nyújt maximális színreprodukcióval és kedvező energiafogyasztással. A SmartImage Lite egy különleges technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmat, és dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet. Az interfész lehetővé teszi, hogy különböző mód közül válasszon, például Iroda, Fotó, Játék, Gazdaság, stb.

A Philips garantálja, hogy a monitorok tökéletességre hangoltan hagyják el a gyár falait, konzisztens képminőséget és a színeket garantálva. Az MHL (Mobile High Definition Link) egy mobil audio/video interfész a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek csatlakoztatásához nagy felbontású képernyőkhöz.

Az érintésvezérlésről a kiálló gombok helyett érintőikonok felelnek. Ezek segítségével a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be a monitort, amelynak köszönhetően a monitor a korszerűség érzetét nyújtja. A csatlakoztatása modern HDMI vagy DVI porton, igény szerint régebbi, klasszikus VGA-n keresztül is megoldható.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC116r4
Termékszám:  227E6EDSD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05