Oldal frissítése

22" BenQ BL2205PT

4,4 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

22" BenQ BL2205PT

A Full HD felbontású BenQ monitor társa lesz munkájában és egyéb időtöltéseiben az irodában és otthon. Széleskörű beépített funkciók védik a szemét és csökkentik a szemfáradtságot sok órányi munka során. Rugalmas állványa lehetővé teszi az Ön igényeinek megfelelő beállítást. Az alacsony energiafogyasztás már csak hab a tortán. 

Főbb jellemzők:

  • Full HD
  • Pivot-rendszer - kapcsolja olvasó módba
  • Szemfáradtság csökkentő funkciók
  • Alacsony fogyasztás
  • Beépített hangszórók

Valósághű színek

A monitor Full HD felbontását biztosan értékelni fogja akár munka, akár multimédiás tevékenységek közben. A LED technológia biztosítja az éles képminőséget és a 16,7 millió színt. A monitor rengeteg új funkciót tartalmaz.  A vibrálást teljes mértékben kiküszöbölő BenQ villogásmentes technológiától nem fárad el a szem, a BenQ villogásmentes technológia csökkenti a látásromlás esélyét. A hagyományos LCD képernyők LED háttérvilágítással 200-szor villannak másodpercenként. Bár a szemeid talán nem látják ezt, ennek ellenére érzik. Minden monitorból kék fény árad, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológia megszünteti a káros kékfény sugarakat, melyeket a hagyományos képernyők nagy mértékben kibocsátanak, így a számítógépnél töltött ideje sokkal egészségesebb.

Rugalmas állvány

22''-es képernyő éppen megfelelő méret munkához, szórakozáshoz vagy akár filmnézéshez. A rugalmas magasságbeállító rendszerének köszönhetően könnyedén elérheti a legkényelmesebb pozíciót. A képernyő olvasás módba forgatható, 45°-al balra vagy jobbra dönthető és -5°-20° között hajlítható, magasságát pedig akár 110 mm magasságig szabályozhatja. A hangrendszert a beépített hangszórók biztosítják. A D-Sub és DVI bemeneteknek köszönhetően a készülék tökéletesen illeszkedik otthoni digitális rendszerébe. Az LCD monitort akár a falra függesztheti a VESA rendszernek köszönhetően.

További információk:

Képpont-méret:
0.248 mm

Kontrasztarány:
Hagyományos: 1000: 1

Fényerő:
250 cd/m2

Színek száma:
16,7 millió

Színskála:
72% sRGB

Jellemzők:
Hangszórók: 2 x 1 W

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT112b1r
Termékszám:  9H.LE9LA.TBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20