Oldal frissítése

22.5" EIZO ColorEdge CG232 LED Monitor

Kiegészítők a termékhez

22.5" EIZO ColorEdge CG232 LED Monitor

CG232 sorozat ColorGraphic monitorja az első monitor mely kifejezetten utómunkákra és színszabályozásra készült. A szélesképernyős modell nem csak a klasszikus 8 bites, hanem az új, 10 bites videójelek feldolgozására is képes. A színválasztéka képes fedezni akár 97% -át az Adobe RGB színskálának, vagy 97% -a az EBU-nak. Jellemző a széles körű digitális formátumok támogatása mint, DVI, SD-SDI és HD-SDI. Egy új funkciónak köszönhetően is jelentős javulás tapasztalható minimális színeltérés észlelésénél, Delta E színnél ez jelentősen fejlődött, (átlagosan 0,34, és mindig 1,7 alatt marad), és kimagaslóan jeleníti meg a semleges szürke tónusokat a 3D-LUT (3x 12 bites) segítségével.
Minőségi IPS panel technológia széleskörű korrekcióval a kép színvisszaadás tekintetében, nagy kontrasztú, széles színskála választék, egységesség korrekciót felületek és gyors hardver kalibráció, a monitor kiváló választás professzionális stúdió szerkesztéshez és videófeldolgozáshoz.
 


ColorNavigator

Beépített automatikus kalibrációs szoftver, mellyel gyorsan és egyszerűen kalibrálhat. Kalibrációs görbe gradáció 16bit pontosságú, valamint közvetlenül a monitor memóriájába tárolja, így nincs szüksége más eszközre, például grafikus kártyára.Az erre fejlesztett ICC-profil beállítható monitor profilként az operációs rendszerben. Támogatott a Microsoft Windows és a Mac OS X 10.7 rendszer.




Műszaki adatok:
Képernyő:
Pont méret: 0,252 mm
Képarány: 16:10
Kontraszt: 720: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 176 ° / 176 °
Színválaszték (színskála lefedettség): 97% Adobe RGB, NTSC 92%
Talapzat:
Magasság állíthatósága: 118 mm
Forgathatóság: 35 ° balra/jobbra 40° felfelé
Képernyőbeállítások:
8 előre beállított gyors manuális beállítás
Módok: Egyedi, Adobe RGB, sRGB, EBU / REC709 / SMPTE-C / DCI / CAL)
Kép paramétereinek beállításai:
Méret, pozíció, fedettség, forgatás, automatikus be és kikapcsolás 
Garancia:
5 év vagy 30.000 üzemóra
 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WL570b
Termékszám:  CG232
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05