Oldal frissítése

21.5" Philips 227E6LDSD

4,0 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" Philips 227E6LDSD

A 21.5"-es Philips 227E6LDSD Full HD monitor természetes színminőséggel, praktikus funkciókkal, kis fogyasztással és egy elegáns, csillogó designnal büszkélkedhet. A háttérvilágítása LED technológián alapul, mely páratlan kontrasztot nyújt a hagyományos LCD kijelzőkkel szemben. 

Legfontosabb jellemzői

  • Karcsú design
  • MHL támogatás
  • Speciális funkciók
  • LED-es háttérvilágítás

Intelligens funkciók

A SmartContrast elemzi a megjelenített tartalmat, és automatikusan optimalizálja a színeket és a fénysűrűséget, dinamikusan növeli a kontrasztot a legjobb digitális fényképeket, videókat és játékokat sötét tónusokkal jelenítse meg. A Gazdaságos üzemmód beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennapi irodai alkalmazások tökéletes megjelenítéséért és alacsony fogyasztásért.

Egyszerű beállítás

A SmartControl Lite-nak köszönmhetően egyszerűen hangolhatja be a monitort. Ez egy új generációs szoftver, 3D-s ikonokkal a kezelőfelületén. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy finomítsa az egérrel az olyan paramétereket, mint a színek, a fényerő, a képernyő, multimédia, az ID kezelés stb  
 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC116o4
Termékszám:  227E6LDSD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20