Oldal frissítése

21.5" Philips 227E6LDAD

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" Philips 227E6LDAD

A 21,5"-os kecses kialakítású Philips 227E6LDAD monitor tökéletesen megfelel multimédiás célokra, mivel kontrasztos színeket, élességet és akadásmentes képet biztosít. A SmartResponse technológiának köszönhetően a hagyományos 5 másodperces válaszidő 1 másodpercre csökkent. Ez azt jelenti, hogy még a legújabb játékok és filmek akciódús jelentei sem fognak soha elmosódni, így semmiről nem fogsz lemaradni. A monitor full HD felbontásával nem lehet betelni.

Legfontosabb jellemzők

  • Szép, nagy Full HD kijelző a multimédiás élményekért
  • Képoptimalizálás a kiválasztott forgatókönyv alapján (SmartImage Lite)
  • Éles képek még gyorsan mozgó jelenetek esetén is (SmartResponse 1 másodperces válaszidő)
  • Növelt dinamikus kontraszt a még részletesebb képekért és mélyebb fekete színért (SmartContrast)
  • LED a ragyogó színek és az energiahatékonyság érdekében
  • A eggyakrabban használt bemenetek teljes készlete (VGA, DVI-D, HDMI-KTM)

Még több előnnyel

A fejlett SmartImage Lite technológia elemzi a megjelenített tartalmat és a kiválasztott forgatókönyv alapján dinamikusan beállítja a színtelítettséget és az élességet. A SmartContrast viszont optimalizálja a kontrasztot és mély fekete színt biztosít pontos színbeállítással, így tiszta, élénk színű képeket élvezhetsz.  A SmartResponse az aktuálisan megjelenített jelenethez igazítja a válaszidőt, így biztosítja a maximális élességet és megszűnteti a homályos és szellemképes képet. 

Használd ki az MHL-t

A Philips 227E6LDAD  támogatja a fejlett MHL-t (Mobile High-Definition Link), amellyel mobiltelefonok és egyéb hordozható eszközök csatlakoztathatók nagy felbontású kijelzőkhöz. Így digitális hanggal élvezheted nagy képernyőn a videókat és a játékokat. Eközben feltöltheted mobilkészüléked, hogy az soha ne merüljön le használat közben

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC116o41
Termékszám:  227E6LDAD/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10