Oldal frissítése

21.5" Philips 221S6LCB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" Philips 221S6LCB

A 21,5"-os Philips 221S6LCB monitor környezetbarát, így minimális energiafogyasztással mindennap használhatod internetezésre és multimédiás tartalmak nézésére. A LED kijelző támogatja a SmartImage technológiát, amely optimalizálja a képminőséget az éppen nézett tartalom szerint. A SmartContrast technológia 20000000: 1 kontraszt arányt nyújt, amely tökéletesen részletes képeket, filmeket és játékokat eredményez.

Legfontosabb jellemzői

  • Full HD monitor kiegyensúlyozott paraméterekkel
  • Gyors válaszidő a gyors mozgó képek élessége érdekében (általában 5 másodperc)
  • Automatikus képjavítás az aktuális tartalom szerint (SmartImage)
  • SmartContrast a finom színátmenetekért (20000000: 1)
  • Modern LED háttérvilágítás, minimális energiafogyasztás
  • SmartPower energiát takarít meg a háttérvilágítás vezérlésnek köszönhetően (akár 50% megtakarítás)
  • Magasságállítás, pivot funkció
  • Környezetbarát: EPEAT Gold (25% -ban újrahasznosított anyagokból, PVC mentes, BFR ...)

Kényelem mindenek felett

A Philips 221S6LCB monitor állítható állványa enyhíti a hosszú munkanapok fizikailag megterhelő jellegét. A monitor magasságát a neked megfelelő pozícióba állíthatod, döntheted, vagy elforgathatod. A pivot funkciónak köszönhetően hosszú dokumentumok, vagy weboldalak kényelmesebb olvasásához függőlegesen elfordíthatod a monitort.  Az állványon továbbá kábelrendező van, így elfelejtheted a kusza kábelrengeteget.

Gazdaságos üzemeltetés

A Philips 221S6LCB monitor Energy Star 6.0 minősítéssel büszkélkedhet, amely magas energiahatékonyságot és alacsony energiafogyasztást biztosít. Energiafogyasztása valamivel több, mint 17 watt, ami nagyjából egy energiatakarékos villanykörte fogyasztásával egyezik meg. Ha régi monitorod egy kicsit túl sok energiát használ, ne habozz lecserélni erre az új Philips modellre, hogy a kiváló tulajdonságai mellett a kisebb villanyszámlát is élvezhesd.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC116n93
Termékszám:  221S6LCB/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10