Oldal frissítése

21.5" LG UltraFine 4K

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

21.5" LG UltraFine 4K

Az Apple az LG-vel együttműködve megalkotta ezt a prémium minőségű monitort kifejezetten MacBook és MacBook Pro-k számára. Az LG UltraFine 4K monitor 4096 × 2304 pixel felbontással rendelkezik. Nagy képátlójának és magas felbontásának kombinációjának köszönhetően csodákat művel a kép minden képkockáján. A fotók és a videók a szó szoros értelmében véve életre kelnek a monitoron. Szeretsz filmeket nézni vagy foglalkozásszerűen fényképeket szerkesztesz? A legmagasabb képminőségben teheted meg mindezt a legapróbb részletekig lebontva.

Legfontosabb jellemzők

  • 4096 × 2304 pixel felbontás
  • USB-C típusú csatlakozás
  • 9.4 millió pixel
  • Beépített hangszórók
  • 3 x USB-C perifériák számára
  • Állítható állvány

Kivételes képminőség

Az UltraFine 4K-s kijelző 21,5 hüvelykes IPS-panele 500 cd/m2 fényerővel jeleníti meg a széles színskálát (P3). Több mint 9,4 millió képpontja, amely négy és félszerese a szokványos 1080p-s HD-kijelzők képpontszámának, olyan élességet biztosít a monitor számára, amelynél az emberi szem már nem képes elkülöníteni a különálló pixeleket egymástól. Ezért mondhatjuk nyugodt szívvel, hogy a monitort kifejezetten fotókkal vagy videókkal dolgozók számára tervezték. Több munkaterületen is lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést akár több ablakban is.
A nagyszerű képminőség azonban nem minden, amit az LG UltraFine 4K kínál. Rendelkezik egy kiváló hangzást biztosító beépített sztereó hangszóróval, amellyel kedve szerint élvezheti a kedvenc filmjeit.

Kényelmes használat

A mellékelt USB-C kábelen keresztül csatlakoztathatod MacBook-hoz vagy MacBook Pro-hoz a monitort, amely nemcsak energiával látja el a gépet, hanem támogatja 4K videót, Audio-t vagy egyéb adatátvitelt is. Erre a megoldásra csak egyetlen port szükséges. Az USB-C porton keresztül képes legfeljebb 60 W energiával ellátni, fel lehet tölteni, illetve üzemeltetni is a MacBook / MacBook Pro-t. További három darab USB-C típusú port található a monitor hátulján egyéb perifériák számára.
A lenyűgöző design illeszkedik az Apple többi termékéhez. Az LG UltraFine 4K monitor állítható magasságú és dönthető, Illetve támogatja a VESA szabványt - a VESA adapter megtalálható a csomagban, mint tartozék.

  • A monitor kompatibilis MacBook-kal (USB-C) és MacBook Pro-val (Thunderbolt 3)

A csomag tartalma

  • LG Display UltraFine 4K
  • USB-C kábel (1,8 m)
  • Tápkábel
  • Telepítési útmutató
  • VESA adapter

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Power Delivery

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK010m8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05