Oldal frissítése

20.7" Acer KA210HQbd

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

20.7" Acer KA210HQbd

LED monitor 20.7 palce Acer KA210HQbd černý
 
 

Gyönyörű kép

Az Acer KA210HQbd monitor átlója 20,7 hüvelyk és tervezésekor fontos szempont volt a szemek kímélése. A képernyő felbontása Full HD, így minden részletet tökéletesen hűen jelenít meg.

LED monitor 20.7 palce Acer KA210HQbd černý
 
 

Játékokhoz is alkalmas

Az gyártáskor alkalmazott technológiának (Twisted Nematic) hála, a monitorra a gyors reakció jellemző, amit különösen játék közben értékel az ember. A LED háttérvilágítás nagy fényerőt biztosít (200 cd/m2). VGA vagy DVI csatlakozókkal használható.

LED monitor 20.7 palce Acer KA210HQbd černý
 
 

Kényelmes használat

A kényelmes használatot biztosítja, hogy a monitor -5 ° és 15 ° között dönthető. A vezérlő gombok könnyen elérhetőek a monitor előlapján. Ha szükséges, a képernyő könnyen felszerelhető akár a falra is.

LED monitor 20.7 palce Acer KA210HQbd černý
 
 

Környezetbarát

A KA sorozat monitorjai barátságosak a bolygónkra nézve is, hiszen a háttérvilágításhoz nincs szükség higanyra és a képernyő sem tartalmaz arzént. A csomagolás pedig teljes mértékben újrahasznosítható. A monitor Energy Star 6.0-ás besorolással rendelkezik.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO092u1d
Termékszám:  UM.LX2EE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10