Oldal frissítése

1MORE

1MORE banner

1MORE - a határok nélküli zenehallgatásért

Az amerikai 1MORE cég célja, hogy zavartalan audioélményt nyújtson a lehető legjobb minőségben. Akár vezetékes, akár vezeték nélküli vagy True Wireless fej- és füllhallgatóról van szó, a 1MORE-t a zeneiparban innovatív megközelítéséről és magas minőségéről ismerik, amelyet a zenekedvelők világszerte nagyra értékelnek. A 1MORE sikerét elégedett vásárlók milliói, valamint számos rangos díj bizonyítja, amelyeket a legnagyobb szervezetek adtak át a világ minden táján.

1MORE fe- és fülhallgatók

Vezeték nélküli 1MORE fej- és fülhallgató - mozgás korlátok nélkül

A vezeték nélküli 1MORE fej- és fülhallgatók számos élvonalbeli technológiát kínálnak, köztük a THX Hi-Fi szabványt, a gyorstöltést és a fejlett LDAC Bluetooth kodeket a kiváló minőségű vezeték nélküli hangzás érdekében. A 1MORE Triple Driver, Dual Driver vagy Quad Driver sorozatú fejhallgatók, amelyek különösen a több meghajtó alkalmazásával kivételesek, precíz és dinamikus hangzást kínálnak, így akár a jazz, a blues vagy a modern zene rajongója vagy, mindig gyönyörűen tiszta hangzású zenei élményben lesz részed.

Igazi vezeték nélküli fülhallgató 

A True Wireless 1MORE fülhallgató valóban vezeték nélküli, emellett maximális teljesítményt és prémium hangzást biztosít dinamikus basszusokkal és kristálytiszta magas hangokkal. A legmodernebb Qualcomm chip, az aptX audiótechnológia és az 5. generációs Bluetooth gyors és stabil adatátvitelt, továbbá még erősebb védelmet biztosít az interferenciákkal szemben. Emellett a fülhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik a hívások fogadásához és gyors töltéssel és többféle párosítási lehetőséggel is büszkélkedik.

True Wireless 1MORE fülhallgatók
1MORE neckband

Elegáns neckbandet vagy sportos fejhallgatót szeretnél?

Ha sportoló vagy és szenvedélyesen szereted a zenét, akkor a legjobb helyen jársz. A 1MORE iBfree Sport vezeték nélküli sport fülhallgató a kampókkal ellátott szilikon rögzítésnek köszönhetően még futás vagy más sporttevékenységek közben is a füledben marad, és a váratlan eső vagy az izzadság sem gátolja meg ebben. A változatosság kedvéért a 1MORE "Neckband" fülhallgató elegáns és rugalmas, gallérszerű kialakítású, amely nagyobb akkumulátort, továbbfejlesztett fülhallgatóvezérlőket és számos fejlett technológiát rejt.

Paraméterek módosítása
10 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10