Oldal frissítése

1MORE Spearhead VR Over-Ear Headphones

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

1MORE Spearhead VR Over-Ear Headphones

Egy igazi gamer számára nem kérdés, hogy nemcsak a lenyűgöző látvány szükséges, hanem a tiszta hang is fontos. Ez a(z) gamer fejhallgató fejhallgatós kivitelű, megfelelően takarja a fület, ennek ellenére mégis kompakt méretű. Zárt rendszere szavatolja a külső zajok tökéletes kizárását. Más modellekkel ellentétben igazán hosszú, 1,5 m kábellel rendelkezik, ami egy oldalon csatlakozik a fejhallgatóhoz. 3,5 mm-es jack csatlakozóval működik. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti hangtartomány révén biztos lehetsz benne, hogy kedvenc számod minden apró részletét hallani fogod. A fejhallgató része egy beépített mikrofon is, amellyel a virtuális térben beszélgethetsz az emberekkel. Gyártója, a(z) 1MORE a következő tartozékokat kínálja ehhez a modellhez: útitok, levehető 3,5 mm-es kábel és levehető micro USB kábel.

A(z) 1MORE Spearhead VR Over-Ear Headphones fejhallgató kulcsfontosságú jellemzői

  • A fejhallgató tömege: 324 g
  • Stílusos, fekete színű
  • Színes RGB megvilágítás
  • 3,5 mm-es jack csatlakozóval működik
  • A kábel az egyik hangszóróhoz fut
  • Figyelemfelkeltő háttérvilágítás
  • A remek 7.1-es térhangzás fényűző hangélményt biztosít

A(z) 1MORE Spearhead VR Over-Ear Headphones mikrofonnal is fel van szerelve

A gamerek, de más felhasználók is jól ki fogják tudni használni a praktikus mikrofont. A(z) 1MORE fejhallgató mikrofonja garantálja a nagyszerű kapcsolatot a csapattársakkal a legkülönfélébb programoknál. Behúzható kialakítása semmiképp nem akadályoz zenehallgatás közben. A mikrofon impedanciája 32 Ohm, érzékenysége pedig 103 dB/mW. 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciasávon mozog.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  APT020i
Termékszám:  H1005

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05