Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

19.5" ASUS VT207N

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19.5" ASUS VT207N

Az érintőképernyős monitor átlója 19,5 ", tízpontos multi-touch technológiája lehetővé teszi az intuitív kezelést. Ez a technológia képes felismerni akár 10 ujj érintését egyszerre, ezért a monitor kimondottan alkalmasMicrosoft Windows 8 és 8,1 használatára, és támogatja az összes ismert funkcióit. A munka ezáltal így egyre könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb. A monitor többek között kiváló képminőséget, széles csatlakozási lehetőséget és ergonómiai jellemzőket ajánl.
A  16:9 arányú szélesvásznú panel 1600 x 900 pixeles HD felbontásának és magas ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) kontrasztjának köszönhetően ez a technológia tökéletes képeket eredményez. A gyors válaszidő biztosítása ultra-éles képvilágot biztosít a kijelzőn bármilyen tartalom megtekintése esetén. Az ASUS Aspect Ratio Control képarány vezérlővel megadhatja a az Ön által preferált és kiválasztott képarányt - 16: 9 vagy 4: 3 as arányokat is- az éppen megtekintett tartalomhoz igazítva.  

Praktikus funkciók és testreszabási lehetőségek


Ha Ön aktív fotós, midenképpen értékelni fogja az ASUS QuickFit Virtual Scale funkciót, amely virtuális vonalzó lehetővé teszi, hogy összehangolja, beállítsa és testre szabja a fotókat és dokumentumokat tényleges méretük szerint a nyomtatás előtt. Eközben a Splendid Video Intelligence technológia hat előre beállított különleges színt modult ajánl fel. Ennek segítségével könnyen és gyorsan lehet optimalizálni a színhűséget a megjelenített tartalomnak megfelelően. Egy erre a célra kifejlesztett gomb segítségével lehetősége van váltani a különböző beállítások és funkciók között. 
A monitorhoz VGA, DVI-D és USB port csatlakozási lehetőségekkel felszerelt az egyszerű csatlakoztatáshoz, aminek célja elsősorban otthoni vagy irodai használat. A kör alakú, ergonomikus állvány segítségével megvalósítható a monitor ideális pozíciója. A VESA tartókkal kompatibilis így könnyen csatolható a falra. Az alacsony fogyasztás és a magas szabványoknak való megfelelés mint a RoHS, ENERGY STAR és TCO környezetvédelmi szempontból is kiemelkedővé teszik a monitort.
A legfontosabb előnyök:

  • multitouch vezérlés
  • széleskörű csatlakoztathatóság
  • HD felbontás
  • VESA-kompatibilis
  • ASUS technológia
  • állítható állvány

Műszaki adatok:
Kijelző:
Pitch: 0.270 mm
ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR): 100,000,000: 1
Látószög: 170 ° (H) / 160 ° (V)
Színek: 16.7M
Kép beállítások:
SPLENDID Video Intelligence technológia
SPLENDID előre beállított videó módok: 6 üzemmód
Bőrtónus kiválasztása: 3 mód
Színhőmérséklet: 4 mód
QuickFit: rács, fotómód
HDCP támogatás
Gyorslinkek:
SPLENDID Video Mode
automatikus beállítás
Fényerő beállítása
QuickFit
Be- és kimenetek:
D-Sub, DVI-D, USB 2.0
Frekvenciás jelek:
Analóg jel frekvencia: 30 ~ 83 KHz (H) / 50 ~ 75 Hz (V)
Frekvencia digitális jel: 30 ~ 83 KHz (H) / 50 ~ 75 Hz (V)
Dőlésszög:
Tilt: + 20 ° ~ -5 °
Falra szerelhető VESA kompatibilitás:
75 x 75 mm-es
Biztonság:
Kensington zár
Szabványok:
Energy Star ®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL szinten 1, C-Tick, CU, ERP, FCC, GOST-R, ISO-9241-307, RoHS, TCO6.0, UL / ULC, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1600 × 900 px

Szín

Szín Fekete

Fogyasztás

Általános fogyasztás 16,4 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Kód:  WA025x1
Termékszám:  90LM00T3-B01170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10