Oldal frissítése

19.45" ASUS BE209QLB

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

19.45" ASUS BE209QLB

Az ASUS BE209QLB monitor ideális feltételeket biztosít a huzamosabb ideig tartó munkavégzéshez is, köszönhetően a ergonómiai beállítási lehetőségeknek és ami fontos, közben védi a szemedet. A panel kiváló képminőségű, hála az IPS technológiának, amely széles betekintési szöget biztosít. A válaszidő 5 ms GTG, ezért nem lesz gond akkor sem, ha játékra kerülne sor vagy éppen akciófilmek jeleneteit néznéd vissza.

Legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus kialakítás, dönthető, forgatható oldalra forgatható és állítható magasságú
  • IPS panel, széles látószögű, és a LED háttérvilágítás, amely garantálja a minőséget kép
  • Továbbfejlesztett Eye Care, Low Blue Light és Flicker Free technológiákkal kíméli a szemet
  • Felbontás 1440 x 900, képarány 16:10
  • Széleskörű csatlakoztatási lehetőségeket, beleértve az USB 2.0 hubot is
  • Kompatibilis a VESA 100 x 100 mm fali konzolokkal
  • KENSINGTON biztonsági zár

A szem védelme ASUS Eye Care technológiával

Az ASUS BE209QLB monitor a TÜV Rheinland  intézet által certifikált ASUS Flicker Free technológiát használja, hogy csökkentse a villogást annak érdekében, hogy még kényelmesebben lehessen nézni a képernyőt, és megakadályozza a szem elfáradását. A monitor a szintén a TÜV Rheinland  intézet által certifikált ASUS Blue Light Filter segítségével szűri ki a kék fényt az üzemelés alatt.

Kiváló ergonómia és csatlakoztathatóság

A monitornak DVI és DisplayPort bemenete van, amelyen keresztül tökéletesen illeszkedik a számítógépek mellett a különböző játékkonzolokhoz és Blu-ray lejátszókhoz. Ha régebbi PC-k vagy projektorokat kell csatlakoztatni, akkor a klasszikus VGA csatlakozó áll rendelkezésre. A beépített USB hub és a hangszórók is nagy segítséget jelentenek a felhasználónak. Panel állványa állítható magasságú, dönthető és forgatható. Ha helyet akarsz megtakarítani, a VESA 100 x 100 mm kompatibilis  konzolok segítségével akár a falra is felszerelheted.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1440 × 900

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA023b2
Termékszám:  90LM01Y1-B03370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20