Oldal frissítése

Alza Napok - Autóillatosítók

Alza Napok

Több ezer termék szuper áron! 🤑

  • A Kampány időtartama: 2024. május 06. 00:00 órától 2024. május 20. 23:59 óráig („Kampány”).
  • A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listáját ezen a honlapon, alább találod („Termékek”).
  • A Kampányban a Termék kedvezményes áron történő megvásárlása akkor valósul meg, ha a Vásárló megrendelését az Alza visszaigazolja és a Vásárló a Termék árát kifizeti (a Terméknek a kosárba történő elhelyezése nem minősül a Termék megvásárlásának). Amennyiben a Vásárló az utánvétes kifizetést választotta, elegendő a rendelést leadnia az Alza számára, a kedvezményre azonban csak az utánvét kifizetése esetén jogosult.
  • Az Alza fenntartja magának a jogot, hogy egyes Termékek esetében korlátozza, hogy egy vásárló hány darabot vehet meg azokból a Kampány során. Az előbb említett korlátozás esetén az Alza rendszere automatikusan meggátolja, hogy a vásárló több Terméket helyezzen a kosarába a Kampány ideje alatt, mint a megengedett vásárlási mennyiség.
  • Néhány termék rendelkezésre álló készletei Csehország, Szlovákia, Ausztria, Magyarország és más az Alza által ellátott országok fogyasztói között kerülnek elosztásra.
  • A Termékekre kínált kedvezmény a Kampány időtartamára korlátozódik vagy a készlet erejéig tart. Az Alza fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált Termékek körét megváltoztassa.
Folytatás
Paraméterek módosítása
39 termék

Alza Napok - Autóillatosítók

A háztartások és az autók levegő-illatosítója. Ha jobban szeretnél utazni, tedd kelemesebbé teheti autód illatát. Az autó-illatosító segít megszüntetni a szagokat a cigaretták és más kellemetlen szagát, így mindig kellemes légkört teremt az autóban. Ha új illatot szeretnél kipróbálni, vagy újratöltésre van szükség, kínálatunkban megtalálod az ideális változatot.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05