Oldal frissítése

Imetec 10761 Bellissima Revolution

4,8 8 értékelés
36 790 Ft

Imetec 10761 Bellissima Revolution

Szeretnél olyan hajat, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól? Pontosan ez az, amit egy hajvasalóval elérhetsz az ismert Bellissima gyártótól. A tökéletes frizura a széles hőmérséklet-tartománnyal valósulhat meg 120 és 210 °C között, amelynek köszönhetően a hajsimító a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. A vasaló kerámia felületet kapott, ami könnyen siklik a hajon, és így csak kevesebb mozdulatra van szükséged a formázáshoz. A hajad olyan lesz, mint amilyennek megtervezted.

Hajvasaló Imetec 10761 Bellissima Revolution Lifestyle
Hajvasaló Imetec 10761 Bellissima Revolution Jellemzők/technológia

A jól ismert Imetec 10761 Bellissima Revolution hajvasaló fontosabb előnyei

  • A jól ismert Bellissima hajegyenesítő olyan frizurát biztosít, mintha egy fodrász készítette volna el
  • Fürtök kialakítására is használható
  • Automatikus kikapcsolás funkció sem hiányzik róla
  • A beépített kijelzőn látni fogod a szükséges információkat
  • A biztonsági retesz lehetővé teszi a megfelelő tárolást

A híres Bellissima hajvasaló és jól kihasználható funkciói

A hajvasaló egy szempillantás alatt átalakítható hajsütővassá is, és teljesíti minden kívánságodat. Úgy tervezték, hogy tökéletes legyen a hajvasaláshoz, illetve a természetes hullámokhoz is, ezáltal szépítve hajadat. Ha te is beletartozol abba a csoportba, akik nem biztosak abban, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, imádni fogod, hogy használat után automatikusan kikapcsol. A neves Bellissima hajvasaló nagyszerű eszköz azoknak, akik tökéletes eredményt szeretnének elérni kíméletes formázással.

Hajvasaló Imetec 10761 Bellissima Revolution ...
Hajvasaló Imetec 10761 Bellissima Revolution ...

Könnyű kezelni és működtetni

A jól ismert Bellissima hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Biztonsági zárat is kapott, amely használható a vasalólapok rögzítésére. Segítségével egyszerűbb lesz tárolni a készüléket. A hajvasalót a hálózatról működtetheted, így nem kell megszakítani a hajvasalást. A hajvasaló beépített újratölthető akkumulátorral büszkélkedhet, amellyel még egyszerűbb lesz a frizurakészítés. A népszerű Bellissima hajvasaló kiváló megjelenéssel büszkélkedhet. A csodálatos fekete színe remek összhangban van a készülék designjával.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár
Max. hőmérséklet 210 °C
Min. hőmérséklet 120 °C

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Szín Fekete
Kód:  IMEZS001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  10761
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05