Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue
4,7 115 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  HXI266b2 Termékszám:  CIKK/01235 Gyártó honlapja:
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue 111 590 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Ez a fejlett Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok rajongói. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos MediaTek Dimensity 1080 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória elegendő lehet a nagy játékosok vagy a szenvedélyes fotósok számára. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ezen Xiaomi mobiltelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue mobiltelefon fontosabb paraméterei

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,67" méretű képernyővel van ellátva
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával van ellátva
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyőt kapott
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A kijelző 900 Nits fényerőt képes biztosítani
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G68 MC4

Ennek a remek Xiaomi telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Örömteli lesz minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont a fejlett Gorilla Glass védi, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A beépített HDR 10+ formátum a legnépszerűbb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Azért, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi mobiltelefon 900 Nits fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Xiaomi mobiltelefon rendelkezik 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a lenyűgöző Xiaomi okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak az éles képek rögzítése során. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, biztosítja a használatot a két vagy akár több napon keresztül is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...

Eme Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern Xiaomi mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. Az összképet csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez férünk hozzá, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 256 GB belső tárhely van biztosítva, amely szinte megegyezik a laptopokkal, így gond nélkül tárolhatjuk a nagy mennyiségű adatot, akár 4K videókat is.

Ezen Xiaomi mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és Infraport. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolat gyakran használatos a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzenetekhez képest sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal MMS-ben. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

162,9 × 76 × 8,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

210,5 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Gorilla Glass verziója
5 Kész!
Magasság
162,9 mm Kész!
Szélesség
76 mm Kész!
Mélység
8,98 mm Kész!
Súly
210,5 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,65 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Maximális fényerő
f/1,65 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 30fps, 720p (HD) 120fps, 720p (HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
120 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 1080 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» További Xiaomi mobiltelefonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8GB/256GB Ice Blue
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ