Omega 3 6 9

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Hatás
Szívre és vérnyomásra
(3)
Antioxidáns
(3)
Támogatott szervek
Szív
(3)
Agy
(3)
Szem
(3)
Tabletták/kapszulák száma
60
240
-
Szűrés

Az Omega 3 6 9 egy népszerű étrend kiegészítő típus, amely számos pozitív hatással van az emberi szervezetre. Az Omegák kiegyensúlyozott aránya az étrendben különös figyelmet érdemel, ami jelentős hatással lehet az általános egészségi állapotra. Az Omega 3 6 9 -et megtalálhatod a webáruházunkban is, ahol a vásárláshoz szükséges minden információt is biztosítunk a számodra. Olvasd el az alábbi írást, ami segíthet a választásban.

Tovább

Mi az Omega 3 6 9?

Az Omega 3 6 9 leggyakrabban az omega 3, omega 6 és omega 9 anyagokat tartalmazó étrend kiegészítőkre utal. Ezek a telítetlen zsírsavak három csoportját alkotják, amelyek számos állati zsírban vagy növényi olajban is megtalálhatóak. Ezeket az anyagokat tehát a szokásos élelmiszerekkel is beviheted a szervezetedbe, de néha hasznos, ha koncentráltabb formában fogyasztod, például akkor, ha gyorsan és egyszerűen szeretnéd növelni a zsírsavbevitelt. Weboldalunkon olyan termékeket találsz, amelyek mindhárom zsírsavcsoportot tartalmazzák a három zsírsavcsoport közül. De mi a különbség a különböző Omega 3, 6, 9 típusok között, és mit kell tudni róluk?

  • Az Omega 3 zsírsavak hatással vannak a megfelelő agy-, szem- vagy szívműködésre. A lenmagban, a dióban vagy a halakban találhatók.
  • Az Omega 6 zsírsavak a magas vérnyomás kockázatának csökkenésével járnak együtt. Megtalálhatók a baromfihúsban, a tojásban és számos magban is.
  • Az Omega 9 zsírsavak olyan élelmiszerekben találhatóak, mint pl. az avokádó, a tojás, a mandula, a pekándió és az olíva-, makadám- vagy a repceolaj. Gyakran említik őket a fogyás, a szív- és az érrendszeri problémák, például a magas vérnyomás vagy a koleszterinszint csökkentése kapcsán.

Az Omega 3 6 9 és minden egyéb formája

Az Omega 3 6 9 zsírsavak különböző formákban kaphatók az egyéni igényeknek és preferenciáknak megfelelően. Az egyik legnépszerűbb forma a kapszula, amelyek ideálisak szinte minden használatra. Egy másik népszerű változat az olaj, amelyet az ételekhez adhatunk vagy önmagában is fogyaszthatunk. Azok számára, akik nehezen nyelik le a kapszulákat, vagy más beviteli módot részesítenek előnyben, létezik zúzott változat is. Ez lehetővé teszi, hogy a turmixokba vagy más ételekbe könnyen bekeverjük az Omega 3 6 9 -et. Mindegyik opciónak megvannak a maguk sajátos előnyei, ezért fontos, hogy az egészségügyi céljaidnak és igényeidnek leginkább megfelelőt válaszd.

Omega 3 6 9 - vegán

Az állati eredetű élelmiszereket nyomokban sem tartalmazó étrend kiegészítők az „Omega 3 6 9 vegán” feliratot viselik.

Az Omega 3 6 9 hatásai és előnyei

Az Omega 3 6 9 -et tartalmazó étrend kiegészítőket sokféle változatban találhatod meg, amelyeknek rengeteg pozitív hatása van. Az Omega 3 6 9 zsírsavakat leggyakrabban a szív- és érrendszeri problémákra gyakorolt pozitív hatásuk miatt említik. De ennél sokkal többet tudnak nyújtani - a weboldalunkon található parametrikus szűrőben könnyedén kiválaszthatod pontosan azokat a hatásokat, amelyeket az Omega 3 6 9 -től vársz. Miben segíthet az Omega 3 6 9?

  • Az immun rendszer erősítése,
  • a stressz, fáradtság vagy kimerültség enyhítése,
  • javítja a memóriát és a koncentrációt,
  • egészségesebb lesz az emésztőrendszer, a szem és a látás vagy a körmök.

i

Az Omega 3 6 9 a kutyáknak is alkalmas?

A kutyáknak szánt étrend kiegészítők segíthetnek abban, hogy négylábú kedvenceid számára minden fontos anyag megfelelő bevitelét biztosítsd. Bár nálunk nem találsz Omega 3 6 9 -et kutyáknak, viszont vitaminok, ízületi táplálékok és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk. De ne feledd - a kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet, és sok anyagot csak a szokásos étrenddel lehet bevinni.

Az Omega 3 6 9 egyéb jellemzői 

Az Omega 3 6 9 vásárlásakor több különböző jellemzőt kell figyelembe venni. Például lehet ez a márka vagy a forma - webáruházunkban találhatsz omega termékeket tabletta vagy kapszula formájában. Szűrhetsz az omega zsírsavakat vagy akár vitaminokat tartalmazó termékek között is. A bal oldalon található parametrikus szűrő segít megtalálni a legjobb Omega 3 6 9 étrend kiegészítőket. És milyen egyéb paraméterekkel találkozhatsz és ismerkedhetsz meg a választás során? Lássuk!

  • A kiszerelés mérete semmiképpen sem elhanyagolandó - kellemetlen lenne, ha a kapott csomagban egy multipack étrend kiegészítőt találnál, még akkor is, ha esetleg csak egy kis dobozban szeretted volna kipróbálni a terméket. Weboldalunkon egyértelműen szűrhetsz az omega 3 6 9 tabletták/kapszulák száma vagy súlya szerint.
  • A vitaminok néha az Omega 3 6 9 mellett is fogyaszthatóak. Egyes csomagok nagyobb mennyiségű vitamint is tartalmaznak - pl. A-, C-, D-vitamin, B6-, B9-, B12-vitamin és más vitaminokat.
  • Az ásványi anyagok az Omega 3 6 9 termékekben található anyagok egy másik csoportját képezik. Itt találhatunk például magnéziumot, cinket, vasat, kalciumot, szelént vagy krómot tartalmazó étrend kiegészítőket. Ha egy termék egynél több ásványi anyagot tartalmaz, akkor arra a multiminerális kifejezést használják.
  • A test azon része, amelyre az étrend kiegészítőkben lévő anyagok hatnak, egy másik lehetséges paraméter, amely alapján kiválaszthatod az Omega 3 6 9-et. Weboldalunkon olyan termékeket találsz, amelyek pozitív hatással vannak a szívre és az erekre (lásd a fent említett szív- és érrendszerre gyakorolt hatásokat), az agyra, a körmökre, a szemre vagy a bőrre.

Az omega zsírsavak kategóriában még több terméket találhatsz - akár önálló omega 6, omega 3 vagy omega 3 6 9 komplexet is. Választásodat nagyrészt arra alapozd, hogy e három anyag közül melyiket hiányolja leginkább a szervezeted. Az Omega 3 6 9 szedése esetén azonban mindig konzultálj szakemberrel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Omega 3 - 120 kapszula, 144 mg EPA és 96 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek - 37,42 Ft/db
4 490 Ft

3 termék
4,9 16×
GymBeam Omega 3-6-9, 120 kapszula
Omega 3 - 120 kapszula, 144 mg EPA és 96 mg DHA egy kapszulában, alkalmas felnőtteknek - 37,42 Ft/db
4 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym341
4,9 16×
GymBeam Omega 3-6-9 240 kapszula, unflavored
Omega 3 6 9 - kapszula, 240 kapszula, felnőtteknek számára - 32,04 Ft/db
7 690 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym142
4,9 16×
GymBeam Omega 3-6-9, 60 kapszula
Omega 3 6 9 - kapszula, 60 kapszula, felnőtteknek számára - 41,50 Ft/db
2 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym342

Omega 3 6 9

A Omega 3 6 9 kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Omega 3 6 9 – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó omega 3 6 9 Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább omega 3 6 9 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb omega 3 6 9 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: omega 3 6 9 vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ