Napszemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Napszemüveg
(199)
Kék fény ellen
(1)
UV-szűrés
UV400
(197)
UVA
(2)
UVB
(2)
Keret színe
Fekete
(78)
Kék
(32)
Rózsaszín
(25)
Barna
(21)
Víztiszta
(17)
Szűrés

A napszemüveg megvédi a szemed a napsugárzástól, ráadásul stílusos divatkiegészítő is. Ez a nélkülözhetetlen darab jól jön városi sétához, vízparti kikapcsolódáshoz és hegyi túrához is. Biztosíts stílusos védelmet szemeidnek az UV-sugárzás ellen minden helyzetben. Hogyan választható ki megfelelően egy napszemüveg? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

A napszemüveg megbízhatóan védi szemeidet a napfénytől

Csak a stílusos napszemüvegek érdekelnek, vagy megbízható védelmet szeretnél a napsütés ellen? Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a megfelelő modellt a mindennapi és különleges viseletekhez úgy, hogy az védelmet nyújtson és tökéletesen alkalmazkodjon a fényviszonyokhoz. A napszemüveg funkciói mellett nézd meg a formáját is a kellemes illeszkedés érdekében.

Milyen kerettel kell, hogy rendelkezzen a napszemüveg?

A napszemüvegek állítható orrnyereggel ellátott kerettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a napszemüveg egyéni beállítását, így növelve a viselés kényelmét. A napszemüveg stabilitását javítja a keret ívelt formája is, amely által a napszemüveg könnyebben alkalmazkodik az arc formájához. Ez a dizájnfunkció különösen hasznos a sportolók számára.

Okos segédeszköz lehet a hitelkártya, amely segíthet a méret kiválasztásában. Állj egy tükör elé, és a rövidebb oldal sarkát helyezd az orrod közepére. Ha a másik oldala eléri a szemed végét, akkor M-es méreted van, ha nem, akkor válassz L-es méretet. Így nem tudsz melléfogni a méretet illetőleg.

Sportos vs. luxus napszemüvegek

A sport napszemüvegek, más néven outdoor napszemüvegek elsősorban a kerékpárosok és a hegymászók körében népszerűek. Nemcsak a napfénytől, hanem a rovaroktól is védik a szemed. A megfelelő lencseszín és tulajdonságok választásával ezek funkcionális kiegészítővé válnak. A luxus napszemüvegek ezzel szemben inkább esztétikai és takaró funkciót töltenek be. A luxus általában magasabb árral jár, ami magasabb minőségű keret- és lencseanyagok használatát jelentheti.

Napszemüveg - Sportos
Sportos napszemüveg

Napszemüveg - szabadidős
Szabadidős napszemüveg

Napszemüveg - luxus
Luxus napszemüveg

i

A jó minőségű UV-szűrő legyen a napszemüveg alapja

Bár a napszemüvegek elsősorban a túl erős fényt tompítják, de fontos a védelmet nyújtó UV-szűrő is, amely nem engedi át a káros sugarakat a szembe és a szem körüli bőrre. Az UVA-, UVB- és UVC-szűrők a 400-200 nm-es tartományban blokkolják az UV-sugárzást, amely normál esetben képes lenne áthatolni a bőrön. Az UV400-as napszemüvegek, amelyek nem engedik át a 400 nm-nél kisebb vagy azzal egyenlő sugárzást, 100%-os védelmet nyújtanak az UV-sugárzás minden típusával szemben. Védd hatékonyan a látásodat.

Hogyan választható ki a napszemüveg sötétítésének intenzitása? Napszemüveg és dioptriás szemüveg

A sötétítés intenzitását mind a napszemüvegek, mind a dioptriás szemüvegek esetében az európai szabvány szerint számokkal jelölik egy 0-4-es skálán. A számok a sötétítés nélküli napszemüveget (0), a kissé sötét (1), a közepesen sötét (2-3) és a nagyon sötét lencséket (4) jelölik. A színezett lencsék fényáteresztő képessége a legmagasabb, míg a sötét lencséké a legalacsonyabb - használd őket a hegyekben vagy tengerparti napfénynél. A 80%-nál nagyobb sötétítéssel rendelkező szürke vagy fekete lencséket ne használd autóvezetés közben, mivel csökkentik a reakcióidőd.

Csak a dioptriás napszemüvegek képesek a 2in1 kezelésre

A dioptriás napszemüvegek stílusosan ötvözik a napfény elleni védelmet és a dioptriás lencséket, így már nem kell küzdened a kellemetlen természeti elemekkel. Ezeket a módosított napszemüvegek számos színváltozatban és dizájnban megtalálod, így tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Egy jó UV-szűrővel ellátott napszemüveg könnyen felismerhető. A napszemüvegek szárára általában a "CE" felirat van írva, ami igazolja, hogy a napszemüveg megfelel az Európai Uniós szabványoknak. Az ilyen jelöléssel ellátott napszemüvegek esetében 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy megvéd a káros UV-sugaraktól.

Napszemüveg színes lencsékkel

A színes tónusú lencsékkel ellátott napszemüvegek nemcsak jól nézhetnek ki, hanem számos célt is szolgálhatnak.

  • A piros és narancssárga lencsék a legjobbak a sportoláshoz használt napszemüvegek esetében, mivel javítják a kontrasztot gyenge fényviszonyok mellett. Ezek blokkolják a leghatékonyabban a kék fényt.
  • A barna lencsék sokoldalúak, és szintén blokkolják a kék fényt. Növelik a látás élességét is, ezért rövidlátóknak ajánlottak.
  • A zöld lencsék javítják a kontrasztot és csökkentik a vakító fényt, ami az erős fényre érzékeny embereknek tetszeni fog. Ugyanakkor nem torzítják a színérzékelést.
  • A kék és lila lencsék stílusosak és népszerűek a teniszben, mivel segítenek jobban látni a labda körvonalait és kontrasztját. A távollátók is értékelik őket.
  • A sárga és rózsaszín lencsék megnehezítik a színek megkülönböztetését, ezért autóvezetők ne használják őket. Tiszta időben növelik a kontrasztot, ezért népszerűek a vadászok körében.
  • A fekete és a szürke lencsék a legnépszerűbbek a napszemüvegek esetében, mivel ezek csillapítják a leghatékonyabban a szembe érkező fény intenzitását, és nem torzítják a színeket.

Napszemüveg sárga lencsékkel
Napszemüveg sárga lencsékkel

Napszemüveg kék lencsékkel
Napszemüveg kék lencsékkel

Napszemüveg barna lencsékkel
Napszemüveg barna lencsékkel

Napszemüveg fekete lencsékkel
Napszemüveg fekete lencsékkel

i

Napszemüvegek szűrővel a kék fény elleni védelem érdekében

A speciális szűrővel ellátott napszemüvegek védelmet nyújtanak a kék fény ellen, amely nagymértékben károsan befolyásolhatja az egészségedet. Ha nehezen alszol éjszaka, és a mindennapjaid során hosszú ideig monitorra vagy más képernyőre nézel, akkor nagy valószínűséggel a kék fény az oka. További tünetek közé tartozik a vörös szem és az enyhe fejfájás, amelyekről a képernyő kék fényének akár 99%-át elnyelő szűrő gondoskodik.

Milyen anyagokból készülnek a napszemüveg keretek?

A napszemüveg keretek leggyakrabban műanyagból, fémből és ezek kombinációiból vagy fából készülnek. Nézzük meg ezeket az anyagokat és hasonlítsuk össze hasznos tulajdonságaikat.

A keret anyaga Tulajdoságok Előnyök Hátrányok
Fém Tartós és elegáns, mindennapi használatra alkalmas Nagyon erős, hipoallergén és korrózióálló A napszemüveg nehezebb és drágább, nem alkalmas sportolásra
Műanyag Megfizethető, sporthoz és szabadidőhöz is alkalmas Kényelmes viselet, széles dizájnválaszték A napszemüveg nem olyan tartós és kevésbé elegáns lehet
Műanyag/fém kombináció Ötvözi mindkét anyag előnyeit, könnyű és erős Kreatív lehetőségek és színváltozatok a tartósság megtartásával Drágább, mint a hagyományos műanyag napszemüvegek
Fa Környezetbarát, stílusos és egyedi dizájn Egyedi textúra és megjelenés, nagyon könnyű és kényelmes A napszemüveg törékenyebb és sérülékenyebb

Hogyan választható ki a hozzád illő napszemüveg?

Nem tudod, hogyan választható ki a napszemüveg, amely jól illeszkedik hozzád, és a lehető legjobban ellátja a funkcióját? Segítünk kiválasztani a megfelelőt az otthonod kényelméből. A férfi, női és gyermek napszemüvegeknek jól kell kinézniük, jól kell illeszkedniük, és jól kell teljesíteniük funkciójukat.

Elegáns és kényelmes női napszemüvegek

A női napszemüvegek minden nő kedvelt kiegészítői, gyakran több színben. Ugyanakkor minden vonásodat kiemelhetik, akár alkalmi, akár sportos, akár elegáns megjelenésre törekszel. Állandó klasszikusnak számítanak a női napszemüvegek tükrös, nagy lencsékkel vagy Cat Eye szemüveggel.

Mindennapi kényelmet biztosító férfi napszemüvegek

A férfi napszemüvegek között különösen népszerűek a pilóta napszemüvegek, amelyek évek óta a trendek élén állnak. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is választhatnak divatos és sportos stílusok közül. A férfi, de az uniszex napszemüvegek is nagyon gyakran különböző színű lencsékkel rendelkeznek.

Napszemüvegek csecsemőknek és gyerekeknek csak UV-védelemmel

A babáknak és gyerekeknek szánt napszemüvegek fontosabbak, mint gondolnád. A napfénynek kitéve a gyermekek szeme sokkal érzékenyebb a sugarakra. A kisebb gyermekek esetében ezért feltétlenül szükséges az UV-védelem. Nézd meg a fiú és lány modelleket is, amelyek a lehető legkönnyebbek, hogy garantálják a kényelmet.

Napszemüveg– Cat Eyes
Női napszemüveg - Cat Eye

Napszemüveg - Pilota
Férfi napszemüveg - pilota

Napszemüveg - gyermek
Napszemüveg - gyermek

i

Az unisex napszemüveg mindenkinek tetszeni fog

Az uniszex napszemüveg univerzális megjelenésű és méretű, így férfiak és nők egyaránt választhatják. A napszemüveg csak a súlyban, a méretekben és a felhasznált anyagokban különbözik, így biztosítva az egyéniséget. Általánosságban azonban jó, ha arra gondolunk, hogy a napszemüveg legyen könnyű, hogy ne nyomja az orrod.

A napszemüveg lencsék és tulajdonságaik

A napszemüvegek különböző lencseváltozatokat kínálnak, amelyek mindegyike más-más tulajdonságokkal és felhasználási célokkal rendelkezik. Akár a mechanikai sérülések elleni védelemről, akár a lencsék könnyű cseréjéről van szó, a minőségi napszemüveg lencsék olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az életed.

  • A tükrös lencsék a hagyományos színezés mellett olyan fényvisszaverő optikai réteget használnak, amely a hagyományos lencsékhez képest akár 60%-kal hatékonyabban veri vissza a napfényt.
  • Az önsötétedő lencsék automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, szabályozva, hogy mennyi fény jut a szembe, amit különösen a kerékpárosok fognak értékelni.
  • A cserélhető lencsék bármilyen módon használhatók. A dioptriás lencséket használhatod a munkához/az alkalmi viselethez, és sportoláskor kicserélheted a színezett lencsékre.
  • A polarizált lencsék nagyon népszerűek, mivel csökkentik a vízfelületek és más fényes felületek tükröződését. A szem megterhelése ilyenkor nem olyan nagy.
  • A törésálló lencsék védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések ellen sportolás és egyéb megerőltető tevékenységek során. Kézi munkához is ideálisak.
  • A REVO technológia a polarizált lencsék utódja. Rendkívül fejlett technológiával rendelkeznek, amely javítja a színérzékelést, és hihetetlenül könnyűek.

i

A napszemüveg egyéb tulajdonságokkal is büszkélkedhet

A napszemüvegek néhány további tulajdonsággal is büszkélkedhetnek. Először is, vízlepergető és karcálló lencsék, amelyek különösen a sportolók vagy szenvedélyes horgászok számára hasznosak. Továbbá, „easy to clean” lencséket kínálunk, amelyeket egyszerűen és csíkmentesen letörölhetsz a pólóddal, illetve fokozatosan sötétedő lencséket.

Mivel kell, hogy rendelkezzen egy minőségi napszemüveg?

A minőségi napszemüvegek általában praktikus tartozékokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a védelmüket és karbantartásukat. Egy masszív tok a legjobb védelem az új szemüveged számára, főként azért, mert ellenáll a leejtésekkel szemben. Egy tisztítókendő biztosítja a tisztaságot anélkül, hogy a lencsék megsérülnének, egy vászontáska pedig gondoskodik a könnyű hordozhatóságról.

Gondolkodsz egy designer napszemüveg beszerzésén? A napszemüvegek akciós áron - árnyesés oldalon biztosan megtalálod pontosan azt, amit keresel. Olcsóbban és fenntartások nélkül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
199 termék
4,7
Koolsun FLEX - Rózsaszín 3+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19745
GRANITE 4 - 4401-10
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
7 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2341
GRANITE 5 - 212206-80 - Napszemüveg Típusok
2,0
GRANITE 5 - 212206-80
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: víztiszta
7 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2329
ADIDAS AOR005 BA7009 TFS.009 54 21 140, Top Fashion S and Black
Napszemüveg - négyszögletes, férfi/fiú, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fehér, fekete és szürke
Leárazás -10 %
17 890 Ft 20 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2502
WAYE - 3 - WX0001X004
Napszemüveg - kerek, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: barna, keret színe: víztiszta és arany
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2676
WAYE - 3 - W009-GL-503 - Napszemüveg Típusok
WAYE - 3 - W009-GL-503
Napszemüveg - kerek, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: fém, lencsék színe: zöld, keret színe: arany
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2664
GRANITE - 4 - 2419-51
Napszemüveg - pilot, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: fém, lencsék színe: ezüst, keret színe: ezüst
7 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2641
CONVERSE SCO2955 CON SUN SCO2955 BLTO 54 16 145
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, szemfáradtság csökkentő, 0 dioptria, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: barna, keret színe: fekete, barna és sárga
16 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2514
Dooky Aruba Blue - Napszemüveg Típusok
Dooky Aruba Blue
Napszemüveg ovális, UV400 védelem, karcvédelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: narancs, keret színe: kék, tartozék: vászonzsák
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5958
Koolsun WAVE - Neon rózsaszín 1+ - Napszemüveg Típusok
Koolsun WAVE - Neon rózsaszín 1+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19762
Koolsun WAVE - Rózsaszín 1+ - Napszemüveg Típusok
Koolsun WAVE - Rózsaszín 1+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19764
Koolsun WAVE - Kék 1+ - Napszemüveg Típusok
Koolsun WAVE - Kék 1+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19758
Koolsun WAVE - Fekete 1+ - Napszemüveg Típusok
Koolsun WAVE - Fekete 1+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fekete, tartozék: puha tok
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19756
Koolsun SPORT - Fekete/Lime 3+ - Napszemüveg
Típusok
Koolsun SPORT - Fekete/Lime 3+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: fekete, tartozék: puha tok
Leárazás -49 %
4 300 Ft 8 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19748
Koolsun FLEX - Rózsaszín 0+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19744
Koolsun FLEX Rózsaszín/Sötét rózsaszín 0+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19740
Granite 5 napszemüveg - 212024-20
Napszemüveg - kerek, női/lány, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, keret színe: barna
7 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgau084
WAYE POLARIZED - 6 - W011-SL-003P
Napszemüveg - pilot, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: ezüst
13 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2694
WAYE POLARIZED - 7 - W00804
Napszemüveg - nerd, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: barna, keret színe: fekete és barna
14 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2700
WAYE - 4 - WX0006X002
Napszemüveg - négyszögletes, női/lány, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
10 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2687
WAYE POLARIZED - 6 - W008-BL-093P
Napszemüveg - nerd, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
13 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2693
WAYE KIDS - 1 - WX0010X002
Napszemüveg - nerd, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: kék
5 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2690
WAYE POLARIZED - 6 - W013-BL-003P
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
13 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2695
WAYE - 4 - WX0006X001
Napszemüveg - négyszögletes, női/lány, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: barna, keret színe: víztiszta és narancssárga
10 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2686

Napszemüvegek

A Napszemüvegek kategóriában összesen 199 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napszemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napszemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napszemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napszemüvegek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ