30 dnů na vrácení AP+ slevy

Sencor STM 3760WH

Termékkatalógus
Sencor STM 3760WH
5 1 értékelés
Konyhai robotgép - multifunkciós, bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4,5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, lengőkar, biztosíték, habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, habverő kar, keksz készítő és fedél, zajszint 85 dB, kábel hossza 1,05 m, tömege 4,85 kg, mérete 34 × 23 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
57 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENKR323 Termékszám:  STM 3760WH Gyártó honlapja:

Sencor STM 3760WH

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új Sencor STM 3760WH konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorja van, amelynek köszönhetően megbízható a teljesítménye még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Igény szerint könnyedén módosítható a motor teljesítménye 6 lehetséges fokozatban, így az aktuálisan szükséges sebességet tudjuk beállítani. A bolygómozgásnak köszönhetően, amikor működés közben a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők tökéletes keverékét. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy minőségi rozsdamentes acél tállal, melynek kapacitása 4,5 l, amely minden többszemélyes háztartás számára megfelelő. Az ügyes Sencor konyhai robotgép külalakját fehér szín dobja fel.

Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...
Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...

Sencor STM 3760WH konyhai robotgép fontosabb paraméterei

  • A remek Sencor konyhai robotgép segítségével egyik kezünk máris szabaddá válik
  • 1000 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • Keverőtál rozsdamentes acélból 4,5 l térfogattal
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint habverés, keverés, dagasztás, őrlés és keverés
  • A remek Sencor konyhai robotgép beleillik minden konyhába
  • A lengőkar biztosítja a különféle tartozékok rendkívül egyszerű cseréjét
  • Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni
  • A folyamatos sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy a munkatempót saját igényeinknek megfelelően állítsuk be
  • A veszélyes helyzetektől véd a biztonsági biztosíték
  • Fehér szín dobja fel a készülék megjelenését

A tartós Sencor STM 3760WH konyhai robotgép tulajdonságai

A remek Sencor konyhai robotgépnek köszönhetően lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. Nagyon egyszerűen felverhetjük vele a tojást, vagy készíthetünk különféle habkrémeket- Krémeket, önteteket vagy töltelékeket is nagyon egyszerűen készíthetünk vele. A legfinomabb sütemények érdekében olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, mintha csak kézzel gyúrtuk volna. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Ellátták mixer funkcióval is. Ledarálja a dióféléket és a jeget, ezenkívül ízletes leveseket, zabkását és egészséges, tápanyagokban gazdag turmixokat készít. Így valóban a legfinomabb ízeket élvezhetjük. A darálóval egyaránt durvára és finomra is tudjuk darálni a húst. Amennyiben otthon készítjük a darált húst, garantált a minőség, és nem mellesleg az ízesítést is személyre szabhatjuk.

Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...
Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...

Próbáld ki a lenyűgöző Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes Sencor STM 3760WH multifunkciós konyhai robotgép tökéletes megoldás minden konyhába. A lengőkar lehetővé teszi a tartozékok nagyon egyszerű cseréjét, és kivételes kényelmet biztosít az alapanyagok feldolgozása során. A könnyű hozzáférés biztosítása érdekében egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik. A pulzáló funkció lehetővé teszi az alapanyagok sokkal gyorsabb és alaposabb összedolgozását. A folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően igény szerint állíthatjuk be a munkatempót. A biztonsági biztosíték jelenléte magától értetődő, amely megakadályozza a veszélyes helyzeteket. A tartós Sencor Konyhai robotgép segítségével élvezni fogjuk a sütés-főzés minden pillanatát.

Konyhai robotgép Sencor STM 3760WH ...

A tartós Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, habverő kar, keksz készítő és fedél. Köszönhetően a bőséges tartozéknak eme Sencor STM 3760WH konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, így megspórolhatunk rengeteg helyet és pénzt.

Kábel hosszúsága:

1,05 m

Zajszint:

85 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

34 × 23 × 38 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

4,85 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Habverő kar, Keksz készítő, Fedél Kész!
Keverőtál űrtartalma
4,5 l Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Habverő kar, Keksz készítő, Fedél Kész!
Keverőtál űrtartalma
4,5 l Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
38 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
4,85 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Sencor konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor STM 3760WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STM 3760WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR STM 3760WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3760WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR STM 3760WH.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ