SAMSUNG DV90T8240SH/S7

Termékkatalógus
SAMSUNG DV90T8240SH/S7
4,4 3 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 62 dB becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi csatlakozás, távirányítás, programok felvétele, hibadiagnózis, fogyasztás figyelés, hangvezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 54 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
349 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SASU011 Termékszám:  DV90T8240SH/S7 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

353 480 Ft
Szett megvásárlása

SAMSUNG DV90T8240SH/S7

A lakásában száradó mosott ruhák miatt magas páratartalommal és penészesedéssel küzdesz? Ennek apropóján a szabadonálló Samsung szárítógép választása a leghelyesebb döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legkeresettebb típus a felhasználók körében. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A szárító vízelvezető vezetéke közvetlenül a lefolyóhoz csatlakoztatható, így nem kell figyelned a koncenzációs tartály rendszeres ürítésére. A gazdaságos SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép a legjobbat kínálja a ruháidnak és Neked. Hasznos funkciói közé tartozik a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Az okosszárítógép kompatibilis az intelligens mobileszközökkel, így távolról is bekapcsolhatod vagy változtathatsz programot. A kompakt Samsung szárítógép mérete 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 54 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Képernyő
Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép lehetővé teszi a ruhák gyors és hatékony szárítását
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Az energiahatékony Samsung szárítógép A+++ energiaosztályba sorolható, éves energiafogyasztása megközelítőleg 194 kWh/év
  • Hozzávetőlegesen 9 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 62 dB
  • Wi-Fi segítségével csatlakozik
  • Késleltetett indítási funkcióval rendelkezik
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • A gyorsprogram a lehető legrövidebb idő alatt megszárítja a ruhát
  • Az ajtónyílás irányának beállítása a Te igényeid szerint
  • A belső világításnak köszönhetően tökéletes áttekintésed lehet a szárítógép tartalmáról
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimálisra csökkenti a kényes szövetek gyűrődését
  • Lefolyó-csatlakozó készlettel szállítjuk

A korszerű SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép innovatív funkciói biztosan lenyűgöznek

A nagy kapacitású Samsung szárítógépnek köszönhetően örülhetsz a puha és száraz ruháknak, amelyek gyorsabban száradnak, mint a szabadban teregetéskor. A belső világításnak köszönhetően tökéletesen ráláthatsz a szárítógép tartalmára, így nem marad benne semmi, amikor kipakolod a készüléket. A kijelzőn megjelenő lakat jelzi az aktív gyermekzárat a kisgyermekek maximális biztonsága érdekében, ugyanis nem fogják tudni működtetni a készüléket. Az előlapon található beépített kijelző tájékoztat az aktuális programról vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Hátoldal
Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Tartozékok

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép

Energiatakarékosságban gondolkodsz? Szárítónk a megfelelő választás a számodra. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket. A takarékos SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép olyan hőszivattyút használ, amely a szárítás során keletkező hővel felmelegíti a hideg levegőt, minimalizálva a hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiahatékonyságot. Bárhol is helyezed el a szárítót, tökéletesen alkalmazkodik az adott térhez. A praktikus ajtónyitási funkció lehetővé teszi, hogy kiválaszd, hogy a szárító ajtaja jobbra vagy balra nyíljon, így a leginkább megfelel majd az igényeidnek.

Állítsd be a szárítási programot a ruha összetételének figyelembe vételével

A különféle programokat nyújtó Samsung szárítógép lehetővé teszi, hogy a szennyes tökéletes állapotban maradjon a nem kívánt szálak, szöszök és szőrszálak eltávolításával. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem kell, hogy felülírja a terveidet, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Csak mosd ki az inget és a gyorsprogrammal rövid idő alatt szárítsd meg. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás csökkenti a gyűrődéseket és vasalás nélkül kisimítja a szöveteket. A gyűrődésgátló program időt és energiát takarít meg számodra vasalás közben.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Oldalnézet

A kifogástalan Samsung szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép nagy mennyiségű ruhát tud kezelni, csökkenti a szárítási időt, ami előnyös a kevés idővel rendelkezők és a gyermekes családok számára. Az energiatakarékos SAMSUNG DV90T8240SH/S7 szárítógép A+++ energiaosztályú. Éves energiafogyasztása 194 kWh/év. A szárítógép maximum 9 kg ruhát tud szárítani. A szárítógép zajszintje 62 dB. A szárítógép kiválasztásakor figyelembe kell venni a szárítási hatékonyságot, amely befolyásolja a ruhák szárításának sebességét és minőségét. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelzi, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át eliminálja egy standard programban.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Tartozékok

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Energia címke

Méretei:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

54 kg

Kivitel:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!
Zajszint
62 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
62 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
54 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV90T8240SH/S7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG DV90T8240SH/S7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAMSUNG DV90T8240SH/S7.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ