SAMSUNG DV90T5240AX/S7

Termékkatalógus
SAMSUNG DV90T5240AX/S7
4,8 37 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, programok felvétele, állapot infó, fogyasztás figyelés, hangvezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SASU015 Termékszám:  DV90T5240AX/S7 Gyártó honlapja:
SAMSUNG DV90T5240AX/S7 272 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

276 380 Ft
Szett megvásárlása

SAMSUNG DV90T5240AX/S7

SAMSUNG DV90T5240AX/S7 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Kevés a hely az otthonodban és a ruhaszárító is mindig útban van? Ilyen esetekben a szabadonálló Samsung szárítógépbe történő beruházás a helyes döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A felhasználók körében a kondenzációs szárító a legnépszerűbb választás. Ez azért lehetséges, mert nem kell semmilyen szerkezeti módosítással vagy bonyolult összeszereléssel foglalkozni a telepítés előtt. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. Vízelvezető csöve közvetlenül a szennyvízcsatornára csatlakoztatható, ezért nincs szükség a kondenzációs tartály kézi eltávolítására és ürítésére. A hatékony SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép elnyeri tetszésedet az olyan funkciókkal, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Az intelligens szárítógép okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztatható, így távolról is vezérelheted, bekapcsolhatod vagy módosíthatod a programokat. A kompakt Samsung szárítógép méretei 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Hátoldal
Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Jellemzők/technológia

A kiváló SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép fő jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép hatékony és modern módja annak, hogy megkönnyítse a ruhaszárítás folyamatát
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • Megközelítőleg 9 kg ruhát tud szárítani
  • A készülék zajszintje 63 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolaton keresztül SmartThings alkalmazásával
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi az alacsony, éjszakai tarifa kihasználását
  • A beépített kijelző a beállításról vagy a folyamatban lévő programról ad tájékoztatást
  • A gyorsprogrammal a ruha rövid idő alatt megszárad
  • Válaszd ki az ajtó nyitási irányát az igényeid szerint
  • A belső világítás megkönnyíti a ruha maradéktalan kivételét
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás minimalizálja a ráncosodást és kisimítja a gyűrődéseket
  • A készlet tartalmazza a lefolyó-csatlakozó készletet

A korszerű SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép innovatív funkciói ámulatba ejtenek

A nagy kapacitású Samsung szárítógép használatával elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. A szárító belső világítással van ellátva, ami segít kipakoláskor, ugyanis semmit sem fogsz benne felejteni. A gyerekzár aktiválása megakadályozza a készülék illetéktelen működtetését, különösen kisgyermekek által. Az előlapon található informatív kijelzőn áttekintheted az aktuális programot vagy beállításokat.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Műszaki vázlat
Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Tartozékok

Az energiatakarékosság nem is lehetne egyszerűbb, ebben segít Neked a kiváló SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy olcsóbb, éjszakai áramot használj. Ha a szárítógép használata során figyelembe veszed az alacsonyabb villamosenergia-tarifát, csökkentheted az energiaköltségeidet. Az ökonómiai szempontból előnyös SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely a szárítás során keletkező hőt újrahasznosítja, minimalizálva a hő kiszivárgását a készülékből, így növelve az energiahatékonyságot. A szárító tökéletesen illeszkedik bármely helyiségbe, legyen az a fürdőszoba, az előszoba vagy a háztartási helyiség. A praktikus ajtónak köszönhetően kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbb nyitási irányt.

Válaszd ki a programot a ruha típusának megfelelően

A változatos programokat kínáló Samsung szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával segít tökéletes állapotban tartani a ruháidat. Egy kávéfolt az ingeden nem feltétlenül jelenti a világ végét, még akkor sem, ha aznap állásinterjúra mész. Az ing kimosását követő gyors szárítási program használata biztosítja, hogy az ing rövid idő alatt újra száraz legyen. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a gyűrődések kialakulását és vasalás nélkül is kisimítja a ráncokat. A gyűrődésgátló program időt és energiát takarít meg számodra vasalás közben.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Oldalnézet

A kifogástalan Samsung szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép lehetővé teszi, hogy ruháidat vasalás nélkül szárítsd meg, így sok időt és energiát takaríthatsz meg. A költséghatékony SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép A+++ energiaosztályú. Becsült éves energiafelhasználása 1,21 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruhát tud szárítani. A szárítógép zajszintje 63 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb kritérium a szárító kiválasztásakor. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy egy normál szárítási program a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Jellemzők/technológia

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Energia címke

Méretei:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

50 kg

Szín:

Fekete

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,21 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,21 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Szárítógép színe

Szín
Fekete Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV90T5240AX/S7
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ