PlayStation 4 (PS4) kormányok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Platform
PC
(33)
PS5
(21)
Xbox Series X|S
(7)
PS4
(30)
Xbox One
(8)
PS3
(12)
Típus
Kormánykerék
(4)
Kormánykerék és pedálok
(6)
Váltókar
(2)
Pedálok
(4)
Base
(1)
Szín
Fekete
(33)
Kék
(2)
Ezüst
(2)
Szürke
(2)
Szűrés

A PS4 kormány valósághű vezetési élményt nyújt a versenyjátékok szerelmeseinek. A kiváló minőségű anyagok, az érzékeny vezérlés és a legújabb versenyjátékokkal való kompatibilitás biztosítja, hogy minden verseny felejthetetlen élmény legyen. Nem tudod, hogyan válassz PS4 kormány típust? Mi szívesen segítünk.

Tovább

Miért is olyan jó dolog egy PS4 kormány?

A PS4 kormány egy speciálisan versenyjátékokhoz tervezett vezérlő, amely valósághű vezetési élményt nyújt. Kíváncsi vagy, miért érdemes beruháznod egy PS4 kormány kiegészítőbe? A PS4 kormány vezérlők részletes kidolgozással rendelkeznek, amelyek nagyon gyakran szimulálják a versenyautókban használt valódi kormányt. A kormányok egyik legfontosabb szempontja a különböző játékplatformokkal való széles körű kompatibilitás. Számos modell nemcsak a PS4-gyel, hanem az újabb PlayStation 5-tel is kompatibilis, így a felhasználók a konzolok következő generációjára frissíthetnek anélkül, hogy le kellene cserélniük a kormányt. Egyes PS4 kormány változatok PC-vel is kompatibilisek.

Emellett számos olyan PS4 kormány is kapható, amely kompatibilis az Xbox 360, az Xbox One és az Xbox Series X vagy S konzolokkal. Ez különösen ideális a több konzollal rendelkező otthonok számára.

A PS 4 kormány nem csupán egy kerék

Természetesen azt is el kell döntened, hogy csak egy PS4 kormány kiegészítőt akarsz vásárolni, vagy más eszközöket is keresel, hogy saját versenyzősarkodban állítsd össze a setupot. Ráadásul egyes termékekből kedvezményt kapsz, ha többféle kiegészítőt is vásárolsz.

  • PS 4 kormány pedálokkal: az az alapkombináció, amely a szimuláció alapvető vezérlőelemeit biztosítja. A pedálok közé tartozik a gázpedál, a fék és sok esetben a kuplung is. Ez a versenykészlet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valósághűbb élményt éljenek át, mintha csak a PS 4 kormány állna a rendelkezésükre.
  • Sebességváltó: még hitelesebb élményét nyújt. Ez az apróság lehetővé teszi a kézi sebesség váltást, ami magasabb szintű irányítást biztosít a jármű felett, és növeli a realizmust, különösen a versenyszimulációkban. A pedálokkal és sebességváltóval ellátott PS 4 kormány máris egy olyan eszköz, amellyel ragyogni fogsz a versenypályán.
  • PS 4 kormány alapzat: egy kulcsfontosságú komponens, amely egy erővisszajelző motort és más technológiákat tartalmaz a valósághű vezetési élmény biztosítása érdekében. A minőségi alapok erős és pontos visszajelzést biztosítanak, ami elengedhetetlen a valósághű élmény megteremtéséhez.
  • PS 4 kormány állvány úgy tervezték, hogy kényelmesen és stabilan elhelyezhesd a teljes versenyfelszerelést. A kormánykerék mellett a pedálok, a váltókar és egyéb kiegészítők is rögzíthetők. Ezek az PS 4 kormány állványok gyakran lehetővé teszik a magasság és a szög állítását az ideális játékpozíció érdekében.

i

PS 4 kormány replika

A PS 4 kormány akár valódi kormánykerék másolataként is beszerezhető. Ezeket a kormánykerekeket úgy tervezték, hogy nagyon hasonlítsanak a versenyautókban használtakhoz. Ez lehetőséget ad arra, hogy a lehető leghitelesebben élhesd át a versenyzést.

PlayStation 4 kormány pedálokkal
PS 4 kormány pedálokkal

PlayStation 4 kormány sebességváltóval
Sebességváltó

PlayStation 4 kormány állvány
PS 4 kormány Állvány

PS 4 kormány alapzat
PS 4 kormány alapzat

Hogyan csatlakoztatható a PS 4 kormány?

A választás során ne felejtsd el felmérni, hogy a PS 4 kormány milyen módon csatlakoztatható a konzolhoz. Alapvetően ezek a klasszikus USB-A és USB-C portok segítségével történik. Mi a különbség köztük?

  1. USB-A: a leggyakrabban használt interfész típus a kormánykerék játékkonzolokhoz és számítógépekhez való csatlakoztatására. Jellemzője a téglalap alakú forma. Lehetővé teszi a PS 4 kormány egyszerű és megbízható csatlakoztatását, továbbá kompatibilis a számítógépekkel és a régebbi konzolokkal, például az Xbox One konzollal is.
  2. USB-C: egy újabb típusú lehetőség, amely gyorsabb adatátvitelt biztosít, és megfordítható, azaz bármelyik irányba csatlakoztatható. Bár a kormánykerekek csatlakoztatására nem annyira elterjedt, mint az USB-A, használata egyre népszerűbb a csatlakozó nagyobb rugalmassága és átviteli sebessége miatt.

Szeretnél kevesebb pénzt költeni egy PS 4 kormány kiegészítőre? A játékkormány outlet kategória segít megtalálni az olcsó termékeket.

PS 4 kormány egyéb elérhető funkciói

Számos praktikum és különleges funkció fűszerezheti a PS 4 kormány használatát. Ezek a funkciók nem csak a versenyzés élményét fokozzák, hanem a különböző szimulátorokban és más játékokban is segítenek. Milyen csábító funkciókkal rendelkezhet a PS 4 kormány, és mit kínálnak ezek a funkciók?

  • Force feedback: egy kulcsfontosságú dolog, amely vezetés közben fizikai visszajelzést ad a játékosoknak. A PS 4 kormányra ható tényleges erőket szimulálja különböző helyzetekben, például bukkanók, egyenetlen utak és járműcsúszások esetén. Ez a funkció nagyban növeli a játékélményt és az elmélyülést.
  • D-Pad: egy speciális gomb a kormánykeréken, amely lehetővé teszi a könnyű navigációt a játék menüjében, és a játék bizonyos funkcióinak gyors eléréséhez is használható. Ezzel a funkcióval a PS 4 kormány segítségével gyorsan beállíthatsz olyan dolgokat, mint például a visszapillantó tükrök vagy a kameranézet.
  • Bajuszkapcsolók: a kormánykerékbe vannak beépítve, így gyorsan és hatékonyan válthatsz sebességet. Ezek a karok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy gyorsan felfelé és lefelé váltsanak anélkül, hogy le kellene venniük a kezüket a kormányról.
  • Maximális kormányforgatási szög: ez elérheti az 1 080 °-ot, szimulálva a versenyautókban használt tényleges kormánykerék szöget. Ez a funkció pontosabb és valósághűbb kezelhetőséget tesz lehetővé, különösen a versenyszimulációkban.
  • Programozható gombok: lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a PS4 kormány a saját preferenciáik szerint legyen beállítva. A játékosok olyan funkciókat állíthatnak be, mint a nézetváltás, a nitro aktiválás vagy más fontos funkciók.

i

Mennyi gombbal rendelkezhet egy PS 4 kormány?

A PS 4 kormány által kínált gombok száma egy másik meghatározó paraméter lehet az ideális kiegészítő kiválasztásakor. Egyes rendkívül fejlett modellek akár 76 gombbal is rendelkezhetnek, ami hatalmas rugalmasságot biztosít a testreszabásban. A gombok szerinti szűrést a bal oldali parametrikus szűrőben láthatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
36 termék
5,0
Thrustmaster T-GT II Servo Base kormány és pedál alap, PC/PS5/PS4 kompatibilis
Játék kormány - visszajelzés, 25 nyomógomb, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
155 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MA517b1
4,3 14×
Thrustmaster T128 PS
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 270-900° forgásszög, 13 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB-A és USB-C kapcsolat
53 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MA516l2d2
4,2 19×
Natec Genesis Seaborg 350
Játék kormány - pedállal, 180° forgásszög, 15 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, PC, PS4 és Xbox One kompatibilis, USB kapcsolat, kábelhossz 2 m
28 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GENES001d1
3,8 44×
Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition
Játék kormány - pedállal, 240° forgásszög, 11 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
40 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MA516l6
4,8 76×
Thrustmaster TH8A Add-On Shifter
Kontroller - sebességváltó, két különböző mód (klasszikus kézi 7 + 1, szekvenciális automata), kivehető és cserélhető fej, valósághű fém kialakítás, PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE/ XBOX SERIES kompatibilis
67 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA515m
4,7 165×
Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 270-1080° forgásszög, 7 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
186 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MA516h3
4,7 165×
Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 270-1080° forgásszög, 7 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5, PS4 és PS3 kompatibilis
166 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: MA516h3
4,5 26×
Thrustmaster T.Flight Rudder
Repülőgép szimulátor pedál - pedálok S.M.A.R.T. csúszósín rendszerrel, a következőkhöz: PC és PS4
43 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: MA515n3
4,6 21×
Thrustmaster T248 PS5/PS4/PC
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 25 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB-C kapcsolat
96 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l2b
4,6
Thrustmaster T-GT II
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, sebességváltó a kormány alatt, 270-1080° forgásszög, 25 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gombok, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
264 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA516l2a
3,4 23×
Natec Genesis Seaborg 400
Játék kormány - pedállal, 270-900° forgásszög, 15 nyomógomb, 2 pedál, programozható gombok, PC, PS4, Xbox One és PS3 kompatibilis, USB kapcsolat
47 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GENES001d2
5,0
Thrustmaster TS-PC Racer Servo Base PC-hez
Játék kormány - visszajelzés, 4 nyomógomb, PC kompatibilis, USB kapcsolat
161 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: MA517b3

PlayStation 4 (PS4) kormányok

A PlayStation 4 (PS4) kormányok kategóriában összesen 36 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) kormányok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) kormányok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) kormányok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) kormányok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ