Bébiételek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott ettől a kortól
4 hónapos kortól
(6)
5 hónapos kortól
(6)
6 hónapos kortól
(37)
8 hónapos kortól
(10)
Bébiétel típusa
Gyümölcsös
(19)
Zöldséges
(13)
Húsos
(20)
Összetevők
Tömeg
70 g
1200 g
-
A csomagban lévő darabok száma
1 db
(28)
2 db
(7)
3 db
(9)
6 db
(15)
Szűrés

A hozzátáplálás fontos fejezet minden csecsemő számára, aki eléri a 4 vagy 6 hónapot. Készíthetsz bébiétel típusokat otthon, vagy választhatod a kész, tégelyes változatokat. Legnagyobb előnyük az abszolút egészségügyi biztonságuk. Hogyan és mikor illeszd be a bébiétel fogyasztását a baba étrendjébe? Olvass tovább, segítünk.

Tovább

A bébiételek a hagyományos étrendre való áttéréskor használatosak

A bébiételek fontos szerepet játszanak a gyermek életében, különösen a jövőbeli étkezési szokások szempontjából. Céljuk az anyatej vagy a tápszer fokozatos helyettesítése. A bébiételek esetén fontos, hogy táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottak, jó minőségűek és a csecsemő érzékeny emésztőrendszerének megfelelően elkészítettek legyenek.

Mikor és hogyan kezdd el a hozzátáplálást?

Ha elkezded bevezetni az bébiétel típusokat, ügyelj arra, hogy fokozatosan tedd, hogy az esetleges allergiás reakciókat vagy emésztési problémákat figyelemmel lehessen kísérni. Nem tudod, mikor kezdd el a bébiétel etetést? A bébiételek bevezetése minden embernél egyéni. A nem szoptatós anyáknak korábban kell elkezdeniük, ajánlott a 4. hónap végétől. És mikor kell elkezdeni a szoptatott csecsemőknek? A szoptatott csecsemővel később, az 5. vagy 6. hónap végétől lehet elkezdeni a bébiétel adását. Mindig kérd ki a gyermekorvos tanácsát.

Általában ajánlott olyan élelmiszerekkel kezdeni, amelyek csak egy összetevőt tartalmaznak, csak azért, hogy kiderüljön, az adott bébiétel nem okoz-e gondot a babának. Legyél türelmes, előfordulhat, hogy egyes babák nem szeretik meg azonnal az ételeket.

Nem tudod, hogyan vezethetők be a bébiételek? Ez egyszerű

Gyermekorvosod javasolta, hogy kezdd el bevezetni a hozzátáplálást, de nem tudod, hogyan tedd? Kezdd egyfajta kevert zöldséggel, amelyből naponta egy-két teáskanálnyit adsz gyermekednek. A babának először hozzá kell szoknia, és lehet, hogy eleinte visszautasítja. Ajánlott az uzsonnaidőben bevezetni a bébiételek evését.

A bébiételek 4 hónapos kortól adhatók először

A bébiételek 4 hónapos kortól az első étel, amit a babának adhatsz. Ezeket leginkább a nem szoptatós anyáknak ajánlják, de mindig kövesd a gyermekorvos utasításait. Az első bébiétel típusok tartalmazzanak zöldségeket, lehetőleg csak egyféle fajtát. Ezután jöhetnek a húskeverékek vagy gyümölcsök. Kezdd olyan ételekkel, mint a sárgarépa, cukkini, tök, édesburgonya, karfiol vagy burgonya. A gyümölcsökből készült bébiételek közé tartozik az alma, a körte vagy a banán.

Az 5 hónapos kortól ajánlott bébiétel típusok az arany középút

A bébiétel 5 hónapos kortól alkalmas szoptató és nem szoptató anyák számára. Ez az időszak egy arany középút a baba táplálásához. Kínálatunkban zöldség-, hús-, de gyümölcstápszerek is találhatók. Például sárgabarackot vagy őszibarackot is adhatsz a babának, és elkezdheted a zabkása, különösen a rizs- vagy kukoricakása tálalását is.

i

A babának nem kell azonnal elfogadnia a bébiétel

Akár 4, akár 6 hónapos korban vezeted be a bébiétel típusokat a gyereked értendjébe, ne feledd, hogy a baba kezdetben elutasíthatja azt. Ezért fokozatosan adagold a babának, és a nap többi részében szoptasd. Ne kényszerítsd a babát, hogy megegye az ételt, ha nem akarja megkóstolni, néhány nap múlva kínáld meg újra.

A 6 hónapos kortól ajánlott bébiétel típusok alkalmasak a szoptatós anyák számára

A bébiétel 6 hónapos kortól a szoptatós anyáknak ajánlott. A 6. hónap vége az utolsó alkalom, amikor el kell kezdeni a baba hozzátáplálását. A babáknak elegendő tápanyagra van szükségük, és az anyatej már nem biztos, hogy elegendő. Ebben a hónapban adhatsz neki zöldségeket, például brokkolit, borsót vagy spenótot, gyümölcsöket, például szilvát vagy magnótát, zabkását és adhatsz hozzá húst vagy pürét is. A csirke és a pulyka különösen alkalmas az első bébiétel mellé.

A 8. hónapos kortól ajánlott bébiétel tartalmazhat húst és köreteket is

A bébiétel 8 hónapos kortól olyan gyermekek számára ajánlott, akik már betöltötték a 8. hónapot. Ezek már tartalmazhatnak például vegyes tésztát, rizottót, burgonyát vagy tojássárgáját. Ebben a korban már fokozatosan hozzáadható a gyermek étrendjéhez a glutén vagy a laktóz is, amelyek fontosak a gyermek egészsége szempontjából. Népszerű például a csirke, sárgarépa és burgonya kombinációja. Tejtermékeket is adhatsz neki, különösen fehér, cukrozatlan joghurtot vagy lágy sajtot.

Bébiételek 10 hónapos kortól

A bébiétel 10 hónapos kortól számos szokásos élelmiszert tartalmazhat, természetesen minőségi formában és ízesítők nélkül. Ezek összetettebb falatok, például párolt marhahús burgonyával és zöldségekkel, sőt tartalmazhatnak hüvelyeseket is (különösen a kevésbé puffasztóakat). A gyermek ilyenkor kipróbálhatja a pépesített ételeket vagy apró darabokat. Megfelelő darabokra vágott friss gyümölcs is tálalható.

Az 1 éves kortól ajánlott bébiétel sok hasznos tápanyagot tartalmaz

Az 1 éves kortól ajánlott bébiétel nagyobb adagokat tartalmaz, mint a néhány hónapos csecsemők számára való ételek. Sokféle ilyen bébiétel kapható, például tészta sonkával, rizottó hússal, spenót vagy más ételek, természetesen keverve vagy pürésítve. Az 1 éves gyermekeknek zabkását vagy levest is lehet adni. Elmondható, hogy a gyermek egyéves kortól már eheti a szokásos ételeket, amelyeket a családban fogyasztanak, csak természetesen a gyermek számára megfelelő formára igazítva, azaz nem erősen ízesítve és pépesítve.

Minden gyermek imádni fogja a gyümölcsös rágcsálnivalókat

A gyümölcsös bébiételek négy hónapos kortól alkalmas gyermekek számára. Azonban jobb, ha a gyermeket először a zöldségekhez szoktatjuk, mivel a gyümölcsök édes ízűek, és a gyermekek számára ízletesebbek lehetnek. Egyes gyümölcsös bébiételek zabkásával vagy zabpehellyel vannak kombinálva - így táplálóbbak és laktatóbbak a baba számára. A gyümölcsös bébiételek lehetnek egy összetevőből készültek, például eper, alma vagy körte, vagy több összetevőből készültek, például alma és banán, szilva és körte stb.

A gyümölcsös bébiételek nem csak a kicsik kedvenc csemegéi. A nagyobb gyerekek, sőt egyes felnőttek is szívesen fogyasztják. Ki ne szeretné a snack kekszet? A gyümölcsös rágcsálnivalókat minden esetben célszerű hozzáadott cukor nélkül választani - ezek önmagukban is édesek.

Először a zöldséges bébiétel típusokat kell adni

A zöldséges bébiétel alkalmas a kezdeti tápláláshoz, amikor elkezded bevezetni őket. A zöldségek nagyon fontosak a gyerekek számára már egészen kicsi korban. Ajánlott először egyféle zöldséggel kezdeni, majd később más zöldségeket is hozzáadni, vagy keverni őket. Ne feledd, nem biztos, hogy minden zöldség ízlik a gyermekednek. A zöldséges bébiételek ezért kezdetben csak kevert sárgarépát, cukkinit, édesburgonyát vagy sütőtököt tartalmazhatnak, később pedig ezek kombinációját. Próbálj ki különböző fajtákat, hogy a baba mindent megkóstoljon.

A húsos és zöldséges bébiétel többféle hússal készülhet

A húsos bébiétel tartalmazhat zöldséget, húst és köretet, vagy csak zöldséget és húst. Így teljes mértékben fedezi a szükséges tápanyagokat és vitaminokat, amelyekre a gyermekednek szüksége van az ebéd során. Ebben a kategóriában a négy hónapos csecsemők és az egy évnél idősebb kisgyermekek számára alkalmas uzsonnákat talál. A kínálatban többféle húsféle, például pulyka, csirke, borjúhús vagy akár tonhal is szerepel, amelyeket különféle zöldségekkel és köretekkel kombinálnak, hogy gyermeked változatos és kiegyensúlyozott étrendet kapjon.

A bébiétel leves bármilyen korú csecsemő számára alkalmas

A csecsemőknek szánt levesek között található például tökleves, zöldségleves, borsóleves, spenótos leves, de a húsleves is tésztával. A levesek, mint előételek, 6 vagy 8 hónapos korú gyermekek számára alkalmasak. Ne feledd, hogy nem olyan sűrűek, mint az uzsonnák, és így kevésbé laktatóak. Estére is jók, mivel nem túl nehezek. A levesek ideális bébiételek, mivel könnyen emészthetőek, tápanyagokban gazdagok, és sokféle zöldséget, gabonafélét és húst tartalmazhatnak.

i

Bébiétel: a tészta és a rizs jóllakatja a babát

A tészta- és rizstartalmú bébiétel csak a növényi és húsételek bevezetése után alkalmas. Ez a típus glutént tartalmaz, ami körülbelül 8 hónapos kortól ajánlott a gyermekek számára. Egyes tészta- vagy rizsadagok húst vagy zöldséget is tartalmaznak.

A bio bébiétel kíméletesebb a gyermekek számára

A bio bébiételek biogazdaságokból származó élelmiszerekből készülnek, azaz a biogazdálkodás elvei szerint. A gyümölcsök és zöldségek termesztése során nem használnak mesterséges műtrágyát, kémiai adalékanyagokat vagy mesterséges tartósítószereket. A bio bébiétel típusok kíméletesebbek lehetnek a babák számára, mert magasabb minőséget és élelmiszerbiztonságot biztosítanak, ami abszolút optimális a baba érzékeny emésztőrendszere számára. Ha a legjobbat szeretnéd nyújtani a kicsinek, mindenképpen bio bébiétel típust válassz.

A tasakos bébiétel alkalmas az utazáshoz

A tasakos bébiétel nagyszerű harapnivaló, akár kirándulni, akár hosszabb sétára indulsz. Praktikus csomagolásuknak köszönhetően bárhová magaddal viheted őket. Ráadásul még kanál sem kell hozzá. Alkalmas lehet a 4. hónap végétől, de nagyobb gyermekek számára is 1 éves kortól. Általában gyümölcsösek és tartalmazhatnak egyfajta gyümölcsöt, valamint többféle összetevőt is. Nem kivételek ez alól a zacskós húsos és zöldséges snackek sem, amelyek ideálisak útközbeni ebédként.

Bébiétel – tészta és rizs
Tészta és rizs

Leves bébiétel
Leves bébiétel

Bio bébiétel
Bio bébiétel

Tasakos bébiételek
Tasakos bébiételek

i

Gluténmentes, laktózmentes és hipoallergén bébiételek is kaphatók. Ezek megfelelnek az allergiás és egyéb egészségügyi problémákkal küzdő csecsemők speciális igényeinek.

A bébiételek kiválasztásának szabályai: mire kell odafigyelni?

Vedd figyelembe ezeket a fontos dolgokat, mielőtt bébiétel típust választanál:

  • Az egyes bébiételek csomagolásán megtalálható az az életkor, amelytől kezdve az élelmiszer adható a gyermeknek.
  • Az etetést 4. és 6. hónapos kor között célszerű elkezdeni.
  • Javasoljuk, hogy először zöldséges snackeket, majd húsos-zöldséges, végül gyümölcsös bébiétel típust adj a kicsinek.
  • Figyelj az összetevőkre is. Különösen az 1 év alatti babáknak szánt snackek nem tartalmazhatnak sót és hozzáadott cukrot.
  • Jó, ha fokozatosan vezeted a glutént és a laktózt, amelyek szintén fontosak a gyermekek számára.
  • Tálaláskor kerüld a fémkanál használatát. Inkább használj BPA-mentes műanyagot.

Melyek a legjobb bébiételek?

Előételnek ideálisak az egyféle zöldséget tartalmazó bébiétel típusok. A megfelelő időpont ezek kipróbálására a 6. hónap végén van a szoptatott babák esetében, a nem szoptatott babák esetében már a negyedik hónap végén elkezdheted. Bevezetésükkor mindig három napig próbálkozzunk egy zöldségfajtával, mielőtt egy másik fajtát adnánk hozzá. Ez segít észrevenni az esetleges allergiás reakciókat. Ha minden rendben van, és nem észlelsz semmilyen szokatlan reakciót, akkor elkezdheted hozzáadni az újabb hozzávalókat, és fokozatosan haladhatsz a teljes értékű étkezés felé.

További információt találhatsz Mikor és hogyan kezdjük el bevezetni a szilárd ételeket? cikkünkben. Itt nem csak hasznos információkat találsz arról, hogyan és mikor kell elkezdeni, hanem például egy táblázatot is találsz, amely a babák napi táplálkozását mutatja a kor függvényében.

Mikortól adható tejes bébiétel?

A 6. vagy 7. hónap végétől kezdve beillesztheted gyermeked étrendjébe a tejalapú bébiétel típusokat. Kaphatók tejbegrízek, de adhatsz gyermekednek joghurtot is. Válassz normális zsírtartalmú (kb. 3-3,5 %) joghurtokat. Kerüld a túrót vagy a sajtot, amelyek túl sok fehérjét tartalmaznak.

i

Inkább a tapasztalt anyukák véleményét szeretnéd hallani? Olvasd el a bébiételről alkotottvéleményüket. Ha viszont megfizethetőbb lehetőségek vagy kényelmesebb csomagolás érdekel, nézz körül akciós kínálatunkban. Itt kedvező árú bébiételek kaphatók.

Szeretnél otthon bébiétel félét készíteni? A receptek nagyon egyszerűek

Ha a bébiétel fogyasztását otthoni főzéssel szeretnéd bevezetni, természetesen megteheti, nagyon egyszerű. A baba eleinte nagyon kis mennyiséget eszik, és így például egy répát, egy fél krumplit és így tovább kell főznöd. Ha ezt a lehetőséget választod, általában ajánlott a zöldségeket párolni vagy főzni, só és egyéb ízesítők nélkül. Kezdd a pürével, és fokozatosan adj hozzá darabokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
59 termék
SALVEST Ponn BIO körte 100% (100 g) - Tasakos gyümölcspüré
Típusok
5,0
SALVEST Ponn BIO körte 100% (100 g)
Tasakos gyümölcspüré - gyümölcsös, ajánlott életkor: 4 hónapos kortól, bio minőség, darabszám a csomagban: 1 db
690 Ft
1 db
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167036
Good Gout BIO epres reggeli (70 g) - Tasakos gyümölcspüré
Típusok
4,5
Good Gout BIO epres reggeli (70 g)
Tasakos gyümölcspüré - gyümölcsös, ajánlott életkor: 6 hónapos kortól, gluténmentes, bio minőség, darabszám a csomagban: 1 db
790 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167026
4,8
Good Gout BIO szilva (120 g)
Tasakos gyümölcspüré - gyümölcsös, ajánlott életkor: 4 hónapos kortól, gluténmentes, bio minőség, darabszám a csomagban: 1 db
890 Ft
1 db
Raktáron > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167022
5,0
Good Gout BIO spagetti padlizsánnal és marhahússal (2x190 g)
Bébiétel - húsos, 8 hónapos kortól javasolt, összetétele gluténmentes, hozzáadott só nélkül, bio minőség, pálmaolaj nélkül, 2 darabos kiszerelés - 1 095 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 5 763,16 Ft/1 kg
2 190 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20034
5,0
SALVEST Family BIO mango 100% (450 g)
Bébiétel - gyümölcsös, 4 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 3 755,56 Ft/1 kg
1 690 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15192
4,8
SALVEST Ponn BIO édesburgonya-püré 6 × 125 g
Bébiétel - zöldséges, 5 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 6 darabos kiszerelés - 865 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 6 920 Ft/1 kg
5 190 Ft
1 csomag
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20624
4,8
SALVEST Ponn BIO sütőtökpüré 125 g
Bébiétel - zöldséges, 5 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 7 120 Ft/1 kg
890 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20621
Good Gout BIO vajdiótök bárányhússal (190 g) - Bébiétel Típusok
5,0
Good Gout BIO vajdiótök bárányhússal (190 g)
Bébiétel - húsos, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele gluténmentes, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 11 526,32 Ft/1 kg
2 190 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167066
SALVEST Ponn BIO mangó 100% (100 g) - Tasakos gyümölcspüré Típusok
5,0
SALVEST Ponn BIO mangó 100% (100 g)
Tasakos gyümölcspüré - gyümölcsös, ajánlott életkor: 4 hónapos kortól, bio minőség, darabszám a csomagban: 1 db
690 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167035
5,0
Good Gout BIO lazac káposztával és paszternákkal (2 x 190 g)
Bébiétel - húsos, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, szójamentes, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 2 darabos kiszerelés - 1 145 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 6 026,32 Ft/1 kg
2 290 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15235
4,8
SALVEST Ponn BIO sütőtökpüré 6 × 125 g
Bébiétel - zöldséges, 5 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 6 darabos kiszerelés - 865 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 6 920 Ft/1 kg
5 190 Ft
1 csomag
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20622
Good Gout BIO cukkinis rizottó kecskesajttal (190 g) - Bébiétel Típusok
5,0
Good Gout BIO cukkinis rizottó kecskesajttal (190 g)
Bébiétel - zöldséges, 8 hónapos kortól javasolt, összetétele gluténmentes, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 7 842,11 Ft/1 kg
1 490 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167067
Good Gout BIO édesburgonya sertéshússal (190 g) - Bébiétel Típusok
5,0
Good Gout BIO édesburgonya sertéshússal (190 g)
Bébiétel - húsos, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele gluténmentes, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 9 421,05 Ft/1 kg
1 790 Ft
1 db
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167065
Good Gout BIO sütőtökös tahini bulgurral (190 g) - Bébiétel Típusok
5,0
Good Gout BIO sütőtökös tahini bulgurral (190 g)
Bébiétel - zöldséges, 8 hónapos kortól javasolt, összetétele bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 9 421,05 Ft/1 kg
1 790 Ft
1 db
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167064
Good Gout BIO kukorica kacsahússal (190 g) - Bébiétel Típusok
5,0
Good Gout BIO kukorica kacsahússal (190 g)
Bébiétel - húsos, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele gluténmentes, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 11 526,32 Ft/1 kg
2 190 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167063
Good Gout BIO ratatouille quinoával (190 g) - Bébiétel Típusok
5,0
Good Gout BIO ratatouille quinoával (190 g)
Bébiétel - 6 hónapos kortól javasolt, összetétele gluténmentes, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 11 526,32 Ft/1 kg
2 190 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167062
Good Gout Bio sárgarépa csirkével a farmról (190 g) - Bébiétel Típusok
5,0
Good Gout Bio sárgarépa csirkével a farmról (190 g)
Bébiétel - húsos, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele gluténmentes, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 7 842,11 Ft/1 kg
1 490 Ft
1 db
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY167061
5,0
SALVEST Ponn BIO marhahús hajdinával és zöldségekkel (6×190 g)
Bébiétel - húsos, 8 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, szójamentes, hozzáadott cukor nélkül, bio minőség, 6 darabos kiszerelés - 1 031,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 5 429,82 Ft/1 kg
6 190 Ft
1 csomag
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15226
5,0
SALVEST Ponn BIO áfonya zabpehellyel (6×190 g)
Bébiétel - gyümölcsös, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, szójamentes, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 6 darabos kiszerelés - 798,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 4 201,75 Ft/1 kg
4 790 Ft
1 csomag
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15223
5,0
SALVEST Ponn Bio sárgabarack zabpehellyel (6×200 g)
Bébiétel - gyümölcsös, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, szójamentes, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 6 darabos kiszerelés - 881,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 4 408,33 Ft/1 kg
5 290 Ft
1 csomag
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15221
5,0
SALVEST Ponn BIO alma 100% (6 ×130 g)
Bébiétel - gyümölcsös, 4 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül, bio minőség, 6 darabos kiszerelés - 798,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 6 141,03 Ft/1 kg
4 790 Ft
1 csomag
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15219
5,0
SALVEST Ponn BIO körte-áfonyapüré kölessel (6×130 g)
Bébiétel - gyümölcsös, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül, bio minőség, 6 darabos kiszerelés - 798,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 6 141,03 Ft/1 kg
4 790 Ft
1 csomag
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15217
5,0
SALVEST Ponn BIO marhahús hajdinával és zöldségekkel (190 g)
Bébiétel - húsos, 8 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 5 210,53 Ft/1 kg
990 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15206
5,0
SALVEST Ponn BIO áfonya zabpehellyel (190 g)
Bébiétel - gyümölcsös, 6 hónapos kortól javasolt, összetétele tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, bio minőség, 1 darabos kiszerelés - 4 157,89 Ft/1 kg
790 Ft
1 db
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY15203

Bébiételek

bébiételMikor és hogyan kezdjük el bevezetni a szilárd ételeket? A baba néhány hónapos korában fordulópont következik be, amikor elkezd megismerkedni a szilárd ételekkel. A szilárd ételek bevezetésének megvannak a megalapozott szabályai és módszere. Cikkünkből megtudhatod, hogyan kell elkezdeni a szilárd ételek bevezetését, mikor...
Cikkünk a leggyakoribb emésztési problémákra összpontosít, amelyek a csecsemők akár 75%-át is érinthetik. E problémák többsége a tápszerre történő áttéréskor vagy a bébiételek és szilárd ételek kezdeti bevezetése során jelentkezik, ezért kifejezetten erre az időszakra...

Bébiételek

A Bébiételek kategóriában összesen 59 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Bébiételek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bébiételek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bébiételek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bébiételek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bébiételek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ