Levoit DUAL200S PRO SMART

Termékkatalógus
Levoit DUAL200S PRO SMART
4,7 3 értékelés
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 27 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 24 W teljesítményfelvétel, 220 ml/óra párásítási teljesítmény, 3 l-es tartály, 28 dB zajszint, méretei: 180 × 300 × 180 mm (Sz×H×Mé), fehér és fekete kivitel
35 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LVTzv64 Termékszám:  LUH-D301S-KEUR

Levoit DUAL200S PRO SMART

Levoit DUAL200S PRO Smart párásító

A Levoit Dual200S PRO Smart 2in1 párásító ultrahangos technológiával rendelkezik, és aromaterápiát kínál az általad kedvelt illóolajjal. Kompakt méretei ellenére a készülék nagy teljesítménnyel büszkélkedhet, amelynek köszönhetően hozzájárul a páratartalom javításához akár 27 m²-es helyiségekben. A víztartály 3 literes, amelynek köszönhetően a Levoit Dual200S PRO Smart párásító akár 25 órán keresztül is képes folyamatosan működni. Értékelni fogod, hogy a készülék felülről tölthető fel vízzel, amely praktikus és időt takarít meg. Nagy teljesítménye ellenére a készülék valóban csendes - 26db. Így nem fog zavarni tévézés vagy alvás közben. A Duall200S PRO Smart modell vezérelhető iOS vagy Android okoseszközzel, valamint hanggal a Google Assistant vagy Alexa segítségével.

A Levoit DUAL200S PRO Smart párásító legfontosabb jellemzői

  • Ultrahangos Levoit Duall200S PRO Smart párásító
  • Csendes működés, mindössze 26 dB zajszint
  • Android, Apple (iOS) okoseszközökkel kompatibilis
  • Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel is szabályozható
  • 3 literes víztartály
  • Párásító akár 27 m²-es helyiségekhez
  • Akár 25 órán át is üzemel teli tartállyal
  • 7 színű LED háttérvilágítás
  • A Levoit DUAL200S PRO Smart enyhíti az allergia, a megfázás, az asztma, a bőr- és orrnyálkahártya szárazságának tünetein
  • Könnyű feltöltés felülről
  • 360 fokban forgatható fej
  • A maximális teljesítmény eléri a 220 ml/h-t
  • Az aromaolajok közvetlenül a víztartályba adagolhatók
  • A belső tartály mosogatógépben mosható
  • Kompakt méretek és kis tömeg
  • BPA mentes anyagból készült, alkalmas gyermekek és felnőttek számára
Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

7 színű LED háttérvilágítás

Teremts meghitt légkört a helyiségben, ahol a Levoit DUAL200S PRO Smart párásító működik az opcionális 7 színű LED háttérvilágítással! A VeSync alkalmazáson keresztül egyszerűen kiválaszthatod, hogy a 7 szín közül melyik világítson.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

A Levoit DUAL200S PRO Smart felültöltős

A Levoit DUAL200S PRO Smart párásító könnyen feltölthető felülről. Ez egy gyors, praktikus és egyszerű megoldás a készülék vízzel való feltöltésére.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

Párásító csendes működéssel

A Levoit DUAL200S PRO Smart aggodalom nélkül használható éjszaka, a csendes működést biztosító hidraulikus ventilátornak köszönhetően. Ennek hála alvás közben is használhatod a párásítót.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

A párásító vezérlése a kijelzőn és okoseszközökön keresztül történik

A Levoit párásító funkciói vezérelhetők a LED kijelzőn keresztül, vagy az alkalmazásban iOS és Android okoseszközök segítségével. A Levoit DUAL200S PRO Smart támogatja az Amazon vagy a Google hangasszisztenseken keresztüli szabályozást is, így könnyedén integrálhatod az okosotthonodba. A párásító páratartalom-érzékelővel van felszerelve, amely valós időben figyeli a páratartalmat. Automata üzemmódban a készülék azonnal reagál a páratartalom változásaira, amelynek 40 és 60% között kell lennie. Az alkalmazásban ellenőrizheted a készülék aktuális állapotát és megtervezheted a működését.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

A megfelelő páratartalom fontos

A megfelelően párásított levegő télen-nyáron számos előnnyel jár. Megakadályozza a baktériumok képződését, enyhítheti az allergia, a megfázás, az asztma, a bőr- és orrnyálkahártya szárazságának tüneteit, és hozzájárul e betegségek kockázatának csökkentéséhez is.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

A Levoit DUAL200S PRO Smarttal kihasználhatod az aromaterápia előnyeit

A párásító használható a kívánt illat eloszlatására a megfelelő légkör megteremtése érdekében. Az aromás olajokat közvetlenül a 3 literes víztartályba adagolhatod.Számos olaj létezik, amelyek többsége jótékony hatással van az emberi szervezetre. A citrusos illat felfrissíti a környezetet, a levendula nyugtatja a testet és oldja a stresszt, az eukaliptusz csillapítja a fejfájást, a menta pedig ellazítja a felső légutakat.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

Akár 25 óra üzemidő 27 m²-es területen

A Levoit DUAL200S PRO Smart 3 literes víztartállyal van felszerelve, amelynek köszönhetően akár 27 m²-es helyiségben is 25 órán keresztül működik. Az üzemidő közvetlenül a kiválasztott párásító programtól függ. Amikor a készülékből kifogy a víz, a Levoit DUAL200S PRO intelligens párásító automatikusan kikapcsol, hogy megelőzze a károsodást. Erről az okoseszközödön lévő alkalmazáson keresztül kapsz értesítést.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

A Levoit DUAL200S PRO Smart kettős szeleppel bír

A párásító szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a haj, por vagy más szilárd szennyeződések bejutását a készülék belsejébe. A speciálisan kialakított kettős szelep felfogja a szennyeződéseket, mielőtt az elhagyná a Levoit DUAL200S PRO Smart párásítót.

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

A megfelelő páratartalom nem csak az emberek számára fontos

A megfelelő páratartalom nem csak az emberek számára előnyös. Például a növényeknek is szükségük van rá a virágzáshoz. A Levoit DUAL200S PRO Smart párásítóval virágaid jól ápoltak és kiváló állapotban lesznek még száraz időszakokban is!

Levoit párásító DUAL200S PRO SMART

Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
27 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
24 W Kész!
Párásítási teljesítmény
220 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
3 l Kész!
Zajszint
28 dB Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
27 m2 Kész!
Teljesítményfelvétel
24 W Kész!
Párásítási teljesítmény
220 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
3 l Kész!
Zajszint
28 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Méret

Mélység
180 mm Kész!
Szélesség
180 mm Kész!
Magasság
300 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit DUAL200S PRO SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit DUAL200S PRO - SMART 3 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit DUAL200S PRO SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit DUAL200S PRO SMART.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ