Kenwood robotgépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
KENWOOD
(29)
Keverőtál űrtartalma
1 l
7 l
-
Teljesítmény
800 W
1500 W
-
Keverés típusa
Bolygóműves
(25)
Középoszlopos
(3)
Sebességfokozatok
2
13
-
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(2)
Piros
(2)
Rozsdamentes acél
(1)
Rózsaarany
(1)
Ezüst
(20)
Szürke
(1)
Szűrés
Kenwood konyhai robotgép - banner

Kenwood robotgépek

A brit Kenwood vállalat 1947-ben jött létre, és azóta is konyhai elektronikai termékek gyártásával foglalkozik. Technológiai küldetésüknek tartják, hogy a konyhai robotgépeik sokoldalúak legyenek és a lehető legtöbb konyhai folyamat elvégzésével megbirkózzanak. Ebben a több, mint 20 elérhető tartozék is segít. Erejük, tudásuk és nem utolsósorban áruk tekintetében a Kenwood robotgépek között többféle modellsorozat elérhető. A professzionális modellek a Chef és a Chef XL termékcsaládokból kerülnek ki. A legdizájnosabb készülékek a kMix sorozat darabjai. A Prospero Plus és a MultiOne Kenwood robotgépek pedig kisebb és kompaktabb kivitelűek.

Dagasztókaros Kenwood robotgép

Kenwood robotgép dagasztókarral

A bolygóműves, dagasztókaros Kenwood robotgépek között mindenki megtalálja a nekivaló készüléket. Ha csak alkalmanként lesz rá szükséged, válassz a Prospero sorozat termékei közül, melyek olcsóbb áruk és kompakt kivitelük mellett is megbízható minőséget képviselnek. A Chef sorozatú Kenwood robotépek viszont sok tartozékkal büszkélkedhetnek és akár 4,6 – 6,7 literes keverőedény tartozik hozzájuk.
Egyedülálló újdonság az indukciós főzőlappal felszerelt Kenwood konyhai robotgép, a Cooking Chef termékcsalád tagja. Segítségével akár meg is főzheted az összekevert alapanyagokból a vacsorát anélkül, hogy új edényt kellene elővenned.

Kenwood robotgép húsdarálóval

A nemzetközi konyhák térnyerésével egyre több étel készül otthon, amelyhez darálthús szükséges. Akár ázsiai, akár olasz vacsorát főznél, a húsdarálós konyhai robotgép nem hagy cserben. A beépített, akár 1700 w-os motor segitségével a Kenwood robotgép bármilyen húst pillanatok alatt teljesen ledarál. De a vacsora többi hozzávalóját is fel tudja dolgozni. A 6-9 különböző sebességfokozat és a rendelkezésre álló tartozékok segítségével habot is verhetsz, vagy krémeket is keverhetsz.

Kenwood robotgép húsdarálóval
Kenwood robotgép szeletelőkoronggal

Kenwood robotgép szeletelőkoronggal

A friss vagy mirelit zöldségek feldolgozása sem jelent problémát a Kenwood robotgép számára. Reszelés, szeletelés, aprítás – a megfelelő tartozék korongok használatával és az ideális sebességfokozat beállításával mind csak pillanatok kérdése. Ha pedig végeztél, nem kell sokáig és nehézkesen tisztítanod a tartozékokat és a keverőtálat. Elég csak betenni őket a mosogatógépben, ami elvégzi helyetted a feladatot.

Kenwood robotgép tartozékok

A Kenwood robotgépek különleges tervezésüknek köszönhetően rendkívül széles funkcionalitással bírnak. Az egyes készülékeknél is alapfelszereltségnek számítanak a legfontosabb tartozékok, de külön is vásárolhatsz hozzájuk továbbiakat. A kínálatban Smoothie készítő, citrusprés és turmixfej is található az italokhoz, a különleges házi ételekhez pedig fűszerdaráló, tésztanyújtó és fagylalt készítő. Ezek a tartozékok többségében rozsdamentesek, igy hosszú ideig megőrzik kiváló minőségüket és Kenwood robotgépedet sokáig használhatod.

Kenwood robotgép tartozékok
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék
4,0
Kenwood FDM316SS
Multifunkciós robotgép - 800 W teljesítmény, bázis: műanyag ház csiszolt alumíniummal, változtatható sebesség (2) + Impulzus, 2,1 l-es műanyag edény, 1,2 l-es üveg mixeredény, beépített mérleg, 2× kétoldalú spiráltárcsa reszeléshez (finom 2 mm/ szeletelés, durva 4 mm/ szeletelés), citrusprés, dagasztó feltét, dupla habverő, reszelőtárcsa (parmezán, burgonya), üveg mini chopper (daráló), levehető rozsdamentes acél kés, spatula, Blend-Xtract 2GO hordozható palack
63 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: KENFP518
4,0
Kenwood FDM316SS
Multifunkciós robotgép - 800 W teljesítmény, bázis: műanyag ház csiszolt alumíniummal, változtatható sebesség (2) + Impulzus, 2,1 l-es műanyag edény, 1,2 l-es üveg mixeredény, beépített mérleg, 2× kétoldalú spiráltárcsa reszeléshez (finom 2 mm/ szeletelés, durva 4 mm/ szeletelés), citrusprés, dagasztó feltét, dupla habverő, reszelőtárcsa (parmezán, burgonya), üveg mini chopper (daráló), levehető rozsdamentes acél kés, spatula, Blend-Xtract 2GO hordozható palack
77 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: KENFP518
KENWOOD KMX 750RD - Konyhai robotgép A kiszállítás
ingyenes
4,7 18×
KENWOOD KMX 750RD
Konyhai robotgép Kenwood kMix - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 5 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, tartozékok keverőszár, dagasztószár és feltét habveréshez, tömege 9,1 kg, mérete 38,5 × 24 × 35,5 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
111 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 06. 07.
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KEKR012
218 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: KENKR354BUN
KENWOOD KCL95.004SI - Konyhai robotgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
KENWOOD KCL95.004SI
Konyhai robotgép Kenwood Cooking Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, 13 sebességfokozat, előre beállított programok, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, feltét habveréshez, flexi habverő és habverő kar, tömege 12 kg, mérete 37,8 × 41,3 × 33,6 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
493 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KENKR080

Kenwood robotgépek

Kenwood robotgépek

A Kenwood robotgépek kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kenwood robotgépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kenwood robotgépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kenwood robotgépek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ