Nespresso Krups kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Általános funkciók
Kávékapszula automatikus felismerése
(12)
Ital készítése egy gombnyomással
(25)
Automatikus kikapcsolás
(25)
Smart
(12)
Szűrés
krups nespresso kávéfőző

Nespresso Krups kávéfőző

A Nespresso Krups kávéfőző gépek a Nespresso és a Krups közötti együttműködés eredményeként jöttek létre, amelyek a kényelmes, de minőségi kávéfogyasztás igényeit célozzák meg. Ezek a gépek az otthoni kávékészítést egyszerűvé és gyorssá teszik a Nespresso kapszulák használatával, amelyek előre adagolt, tömörített kávéval vannak feltöltve.

krups nespresso kávéfőző

Kompakt kivitelezés

A Nespresso Krups kávéfőző készülékek jellemzően kompakt, elegáns kialakításúak, amelyek jól illeszkednek a modern konyhákba. Sok modell rendelkezik beépített víztartállyal, állítható kávéfőzési beállításokkal és gyors bemelegítési funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy rövid időn belül elkészítsük kedvenc kávénkat. Néhány készülék tartalmazza a tejhabosító funkciót is, ami a latte és cappuccino készítését is lehetővé teszi.

Kényelem és újrahasznosítás

A Nespresso Krups kávéfőző gépek azonban nem csak kényelmet és stílust kínálnak, hanem fenntarthatósági törekvéseikről is ismertek. A Nespresso újrahasznosítási programja lehetővé teszi a használt kapszulák gyűjtését és újrahasznosítását, ami hozzájárul a környezetvédelmi erőfeszítésekhez.

krups nespresso kávéfőző
krups nespresso kávéfőző

Az ideális kávéfőző

A Nespresso Krups kávéfőző készülékek ideális választást kínálhatnak azok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a kávé minősége és a készítés gyorsasága között, miközben fontos számukra az esztétikum és a környezettudatosság is.

    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
    25 termék
    4,8 22×
    NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Titanium XN304T10
    Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23,5 × 11,1 × 32,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, ezüst és titánium kivitel
    50 790 Ft
    Újszerű raktáron
    Termékkód: NESKC433
    12
     

    Nespresso Krups kávéfőzők

    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nespresso Krups kávéfőzők NESPRESSO - KRUPS Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nespresso Krups kávéfőzők NESPRESSO - KRUPS
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ