HISENSE RVCL144AB

Termékkatalógus
HISENSE RVCL144AB
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, akadály észlelése és teljesítmény szabályozás, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,5 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,5 l, 2 oldalkefe, 2,2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 70 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fekete és szürke kivitel
124 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HISrv95 Termékszám:  3838782606595 Gyártó honlapja:

HISENSE RVCL144AB

A közismert HISENSE Robotporszívó megcsinálja helyetted a porszívózást, hogy neked legyen másra is energiád. Az összes felületre alkalmas. Padlótisztító funkciók felszívás és törlés. Nemcsak a funkciói kiválóak, hanem kiemelkedő funkciókkal is meglep. Az okos robotporszívó feltölti önmagát. Az okos porszívót okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így akkor is vezérelheted a robotporszívót, ha nem vagy otthon. Remekül kihasználható a rajta lévő lézeres navigáció. A lézeres navigációval pontosan feltérképezi a környezetet, és ennek alapján tervezi meg a tisztítási útvonalat. A porszívó hatékonyan működik mindenféle megvilágítással bíró környezetben, ugyanis a navigációra nincsenek befolyással a fényviszonyok változásai.

Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...

A népszerű HISENSE RVCL144AB robotporszívó legfontosabb előnyei

  • A közismert HISENSE robot porszívó minden felületen használható
  • Takarítás típusa: felszívás és törlés
  • Nem maradt le róla a hasznos lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral működik, amely kapacitása 5200 mAh, és a feszültsége pedig 14,4 V
  • 6 óra alatt lesz teljesen feltöltve és egy feltöltéssel 150 perc üzemidővel rendelkezik
  • 0,5 l űrtartalommal rendelkezik a portartály
  • Csak bizonyos helyiség porszívózására is ki tudod használni
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Kompatibilitás Wi-Fi és Smart Things
  • Bútoroknak való ütközés elleni érzékelő
  • A szőnyegre való érkezéskor növeli a szívóteljesítményt
  • HEPA szűrő típusú szűrővel rendelkezik Minőségi
  • Mivel van rajta egy ütköző, nem sérülnek meg a bútorok
  • Beállíthatod a szívóteljesítményt
  • 2,2 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • A tökéletes takarítás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

A porszívó kitakarít, így neked jut időd másra is - ezt kínálja a népszerű HISENSE készülék

Ez az okos robotporszívó amellett, hogy felporszívóz, fel is mos, így gondoskodik a padló átfogó ápolásáról az egész lakásban, és több időt fordíthatsz olyan dolgokra, amik igazán fontosak a számodra. A felmosáshoz nedves törlőkendőt és tisztítóoldatot alkalmaz. Azok számára a legmegfelelőbb, akiknél vízzel nem érintkezhető padló van a lakásban. Fából készült padlókra javasolt.

Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...

Csak jól felszerelt porszívóval lehet jól takarítani

A jól kihasználható HISENSE robotporszívó az alapos takarítás mellett a minőségi kivitelezést is biztosítja. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. Ha feltöltöd, a működési ideje 150 perc. Amennyiben az akkumulátor már majdnem lemerül, a robot porszívó a neves HISENSE gyártótól automatikusan a töltődokkolóra megy. Nem kell aggódnod semmi miatt, a porszívó teljesen önállóan működik. Az akkumulátor töltöttségi szintjéről praktikus LED-fény és töltöttségi állapotjelző tájékoztat. A készülék akkumulátorának teljes feltöltöttségéhez szükséges időtartam: 6 óra. Működik a népszerű Wi-Fi és Smart Things technológiával. A porszívó mobilalkalmazással vezérelhető, ahol egyszerű kiválasztani, hogy hol takarítson fel a készülék, valamint azt is megadhatod, hogy milyen ütemterv alapján. A porszívó a készüléken lévő gombok segítségével vezérelhető. A precíz takarítás érdekében a készüléken elhelyezett forgó, oldalsó kefék száma 2.

A jól kihasználható HISENSE robotporszívó szórakoztató funkcióival fog elkápráztatni

A közismert HISENSE robotporszívó olyan funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. A portartály anyaga műanyag. Tökéletesen megtartja a port és egyéb szennyeződéseket. Az okos feltérképezésnek köszönhetően a térképet tárolhatod a memóriában, így ki lehet választani, hogy mely helyiséget szeretnéd kitakarítani. A szőnyegre való érkezéskor növeli a szívóteljesítményt.

Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...

A robot porszívó számára a biztonság az első

A közismert HISENSE robotporszívó nagyon megbízható, mindig számíthatsz rá. Annak érdekében, hogy otthonod kitakarítása minél inkább biztonságos legyen, a készülék érzékelőkkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák, hogy a készülék nekiütközzön a bútoroknak. Ehhez létrehozhatod saját takarítási ütemtervedet meghatározott napokra és órákra, vagy beállíthatod a halasztott takarítást. Minden akadályt kikerül, és a tartós kerekeknek köszönhetően a küszöbökön és az átmeneti akadályokon is képes áthaladni 2,2 cm magasságig.

Bízz meg egy professzionális robotporszívóban az ismert HISENSE gyártótól

Nem kell aggódnod a bútorok sérülése miatt. A robot porszívó egy speciális ütközővel van ellátva, hogy minimálisra csökkentse a sérülések kockázatát. Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni, a szennyezettség szintjének megfelelően. A porzsák térfogata 0,5 l. Az ismert HISENSE robot porszívó méretei 9,7 × 35 × 35 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó tömege 3,4 kg.

Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...
Robotporszívó HISENSE RVCL144AB ...

Tökéletes és minőségi szűrőrendszerrel szerelték fel

HEPA szűrő típusú, minőségi szűrővel érkezik. A HEPA-szőrű segítségével ki lehet szűrni a polleneket és poratkákat, továbbá a porszemeket is, így ideális oda, ahol asztmás vagy allergiás van a családban. Jobbítja a lakás levegőjének a minőségét.

Töltési mód:

töltőállomás és tápkábel

Kefék:

finom sörtés és oldal

További kiegészítők:

felmosó textil, víztartály, virtuális fal, kefe és szűrőtisztító eszköz és felmosó tartozék

Motor típusa:

BLDC

Zajszint:

70 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2,2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2,2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Smart Things Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Fapadlók, Sima padlók Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
70 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HISENSE RVCL144AB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hisense RVCL144AB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HISENSE RVCL144AB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HISENSE RVCL144AB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HISENSE RVCL144AB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ