Govee H7162 Smart

Termékkatalógus
Govee H7162 Smart
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 W teljesítményfelvétel, 25 ml/óra párásítási teljesítmény, 0,3 l-es tartály, 24 dB zajszint, funkciók: időzítő, automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, automatikus kikapcsolás, aromaterápia (illóolajokhoz), aromadiffúzor, hangvezérlés, párásító, csendes működés és láthatatlan párásítás, méretei: 140 × 230 × 140 mm (Sz×H×Mé), fehér és ezüst kivitel
25 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GOVzv19 Termékszám:  H7162301

Govee H7162 Smart

Govee H7162 Smart párásító

Tedd otthonodat kellemesebb hellyé – a nyugalom oázisává! A Govee H7162 Smart párásító egy többfunkciós készülék, amely egyesíti az aromadiffúzor, a párásító és a stílusos világítás funkcióit. A készülék illóolajokkal működik, amelyeket ultrahangos technológia segítségével hideg köddé porlaszt. A látványos RGB háttérvilágítás felejthetetlen hangulatot teremt, miközben 26 előre beállított jelenet közül választhatsz. A Govee H7162 Smart a néma üzemmódnak köszönhetően éjszaka is használható, ugyanis zajszintje csupán a 26 dB-t éri el. A 0,3 literes víztartály akár 12 órás üzemidőt biztosít. A Govee H7162 Smart párásító a Govee Home mobilalkalmazáson vagy a Google, Alexa és Siri hangasszisztenseken keresztül vezérelhető. Ha a diffúzorból kifogy a víz, kinyitod a fedelet vagy valaki felborítja a készüléket, a Govee H7162 párásító a biztonsági funkciónak köszönhetően automatikusan kikapcsol.

Govee H7162 Smart párásító

A Govee H7162 Smart Air párásító legfontosabb jellemzői

  • Maximális működési idő akár 12 óra
  • Govee Home alkalmazáson keresztül és hanggal (Siri, Google Assistant, Alexa) vezérelhető
  • Stílusos háttérvilágítás 16 millió színnel
  • RGBIC több szín független megjelenítéséhez
  • A párásító 26 előre beállított világítási jelenetet kínál
  • Időzítő az automatikus ki- és bekapcsoláshoz
  • A Govee H7162 Smart biztonsági berendezéssel rendelkezik az üresen futás és a felborulás ellen
  • 0,3 literes víztartály
  • Három fokozatú párásítás; teljesítmény akár 25 ml/óra
  • Alkalmas minden 45 m² területű helyiségbe
  • Csendes üzemmód a nyugodt alvásért (mindössze 24 dB)
Govee H7162 Smart párásító

Vezéreld a párásítót az alkalmazással vagy hanggal

A Govee H7162 Smart egyszerűen vezérelhető a Govee Home alkalmazáson keresztül, amely Androidra és iOS-re is letölthető. Ebben beállíthatod a pára intenzitását, az időzítőt vagy kiválaszthatod a kívánt jelenetet. Ezenkívül a Govee párásító a Google, Siri és Alexa segítségével hanggal vezérelhető.

Govee H7162 Smart párásító

3in1 kialakítás

A Govee H7162 Smart egy aromadiffúzor, párásító és stílusos RGB lámpa egyben, így valóban többfunkciós készülék, amely minden háztartásba alkalmas. A kellemes aromaterápia mellett a belső teret is párásítja, ugyanakkor stílusos RGB világítással teszi teljessé a hangulatot. 26 előre beállított mód közül választhatsz.

Govee H7162 Smart párásító

Govee párásító biztonságos kódja

A felhasználók biztonsága rendkívül fontos a Govee gyártó számára. Éppen ezért a Govee H7162 Smart párásító biztonsági funkcióval rendelkezik, amely automatikusan kikapcsolja a készüléket a fedél levétele után. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha kifogy belőle a víz, vagy valaki felborítja. A Govee párásító rendkívül csendesen működik, amely még halkabb az éjszakai üzemmód használatakor. Így alvás közben is javíthatod a hangulatot a hálószobában.

Govee H7162 Smart párásító

A Govee H7162 Smart akár 12 órányi működésre képes

A párásító 300 ml-es tartálya lehetővé teszi a készülék akár 12 órás működését. A továbbfejlesztett technológiának köszönhetően a Govee H7162 Smart ideális arányt ér el a párásítás és az aromaterápia között. Élvezd a kellemes légkört anélkül, hogy folyamatosan ellenőrizned kellene, hogy a víztartály tele van-e vagy sem!

Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
45 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!
Teljesítményfelvétel
10 W Kész!
Párásítási teljesítmény
25 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
0,3 l Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
45 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!
Teljesítményfelvétel
10 W Kész!
Párásítási teljesítmény
25 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
0,3 l Kész!
Zajszint
24 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, Három párásítási fokozat, Háttérvilágítás, Automatikus kikapcsolás, Aromaterápia (illóolajokhoz), Aromadiffúzor, Hangvezérlés, Párásító, Csendes működés, Láthatatlan párásítás Kész!

Szín

Szín
Fehér, Ezüst Kész!

Méret

Mélység
140 mm Kész!
Szélesség
140 mm Kész!
Magasság
230 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Govee H7162 Smart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Govee H7162 Smart . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Govee H7162 Smart. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Govee H7162 Smart. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Govee H7162 Smart.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ