Archív - PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
746 termék
Spy X Anya Operation Memories - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: készítsen fotónaplót. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1573
Dragon Ball Z Kakarot Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MSX1561
Star Trek: Resurgence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj Jara Rydek és Carter Diaz szerepébe, akik az USS Resolute legénység tagjai. Az ő feladatuk, hogy különböző földönkívüli frakciók között békét közvetítsenek. Miközben igyekszel gátat vetni a háborúnak egy sokkal nagyobb veszélyt fedezel fel: egy több évezredes és hatalmas erőt, amely azzal fenyeget, hogy elnyeli az egész galaxist.
Megszűnt
Termékkód: MSX1541
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: MSX1527
Sword Art Online Last Recollection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1526
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Megszűnt
Termékkód: MSX1519ce
NBA 2K24: The Black Mamba Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1507bme
Super Crazy Rhythm Castle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat
Megszűnt
Termékkód: MSX1505
Days of Doom - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai
Megszűnt
Termékkód: MSX1498
Baby Shark: Sing And Swim Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Ússz keresztül a tág óceánon a Cápa Családdal, hogy kiélvezhesd az Fin-tastic Fesztivált. Válassz öt testreszabható karakter közül, és játssz futó vagy ritmikus módban. Énekelj és úszkálj fin-omenális dalokra és jutalmul rengeteg zenei kártyát kapsz, amelyeket hozzáadhatsz az albumodhoz.
Megszűnt
Termékkód: MSX1497
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: MSX1471ce
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: MSX1486pfe
4,5
The Crew Motorfest: Special Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
Megszűnt
Termékkód: MSX1487
Tchia
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
Megszűnt
Termékkód: MSX1483nad
Tchia: Oléti Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Csatlakozz Tchiához a nyílt világú trópusi kalandjában, melynek célja édesapja megmentése a zsarnok Meavora-tól, aki a szigetvilág uralkodója.
Megszűnt
Termékkód: MSX1483
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
Megszűnt
Termékkód: MSX1480
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
Megszűnt
Termékkód: MSX1482ce
Starsand - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Belső nézetes, misztikus túlélőjáték egy titokzatos sivatag dűnéibe ültetve, amely veszedelmekkel teli nyílt világot, hatalmas környezetet és titokzatos eseményeket tartogat. Kutass, vadássz, gyárts, építs, és leginkább maradj életben!
Megszűnt
Termékkód: MSX1476
Starsand
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Belső nézetes, misztikus túlélőjáték egy titokzatos sivatag dűnéibe ültetve, amely veszedelmekkel teli nyílt világot, hatalmas környezetet és titokzatos eseményeket tartogat. Kutass, vadássz, gyárts, építs, és leginkább maradj életben!
Megszűnt
Termékkód: MSX1476nad
Noob: The Factionless
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - fantasy RPG körökre osztott taktikai csatákkal, amely a francia Noob transzmédiás franchise világában játszódik. A középpontban újonc játékosok humoros és epikus kalandjai állnak a fiktív „Horizon” nevezetű MMORPG-ben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1474nad
Noob: The Factionless - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - fantasy RPG körökre osztott taktikai csatákkal, amely a francia Noob transzmédiás franchise világában játszódik. A középpontban újonc játékosok humoros és epikus kalandjai állnak a fiktív „Horizon” nevezetű MMORPG-ben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1474
Death or Treat - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - 2D akció RPG és hack & slash kézzel rajzolt környezettel és hagyományos animációkkal. Kutasd át az összes világot és semmisítsd meg az ellenséges hordákat különböző fegyverek és képességek segítségével.
Megszűnt
Termékkód: MSX1472
TUNIC Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezz fel egy elveszett legendákkal, ősi hatalmakkal és vérszomjas szörnyekkel teli világot a Tunic című izometrikus akciójátékban, ahol egy kis róka hatalmas kalandra indul. Egyedül maradtál a romba dőlt vidéken, ahol csupán kíváncsiságodra támaszkodva kell szembeszállnod gigantikus szörnyekkel, különös, nagy erejű tárgyakat megtalálnod és felfedned az ősi titkokat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1470
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ