Multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(1659)
DLC tartalom
(284)
Játékkredit
(49)
Platform
PC
(866)
PlayStation 5
(366)
PlayStation 4
(225)
Xbox Series X
(528)
Xbox Series S
(318)
Licenc
Doboz
(822)
Letölthető
(1205)
Kulcs
Steam
(692)
Xbox Live
(379)
Origin
(46)
Nintendo eShop
(40)
Microsoft Store
(35)
Műfaj
Akció
(1145)
Versenyzős
(315)
Stratégiai
(288)
RPG
(262)
Lövöldözős
(249)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(260)
PlayStation 5 optimalizálás
(177)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(233)
Szöveg
CS
(246)
SK
(5)
EN
(2012)
DE
(1538)
HU
(49)
RU
(507)
UK
(5)
PL
(406)
FR
(750)
ES
(680)
IT
(675)
Zh
(157)
KR
(11)
JP
(16)
Szinkron
CS
(8)
SK
(3)
EN
(1924)
DE
(815)
HU
(5)
RU
(118)
UK
(5)
PL
(72)
FR
(322)
ES
(269)
IT
(262)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(40)
KR
(8)
JP
(15)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A videójátékok világában a multiplayer játékok mára már valóságos jelenséggé váltak. A játékok multiplayer opciója összekapcsolja a világ minden táján élő gamereket, ezzel egyedülálló élményeket nyújtva a számukra. A multiplayer játék címek különféle műfajban, platformokon és formátumokban érhetőek el. Legyen szó konzolról, PC-ről vagy mobileszközökről, létrehozzák a szenvedélyes játékosok közösségét, akik osztoznak a hobbijukban. Olvass tovább, hogy többet megtudj a multiplayer játék opcióiról, amely téged is biztosan magával ragad.

Tovább

Multiplayer játékok platformok szerint

A mai játékuniverzumban valóban szerencsések vagyunk, mivel számos platform közül választhatunk, amelyek lehetővé teszik számunkra azt, hogy belépjünk a multiplayer játék címek változatos világába. Az elérhető platformok listája meglehetősen gazdag, a klasszikus számítógépektől (PC-k) a fejlett újgenerációs játékkonzolokig több platformon is játszhatunk.

Multiplayer játékok mobileszközökre

Manapság, amikor a mobileszközök életünk szerves részét képezik, a multiplayer játékok világa is egyre jobban kibővül. A mobil platform soha nem látott szabadságot, rugalmasságot és kényelmet biztosít, lehetővé téve a gamerek számára azt, hogy bárhol és bármikor elmerüljenek kedvenc játékaikban.

i

A játékok multiplayer címei a lövöldözős játékoktól kezdve a sportjátékokon át a stratégiai és készségfejlesztő játékokig a műfajok széles skálájában kaphatóak.

Kvíz multiplayer játékok

Az online kvíz multiplayer játékok egy lenyűgöző világot mutatnak be, ahol a világ minden táján élő gamerek összemérhetik a tudásukat és szellemi képességeiket. Ezek a játékok nemcsak a versenyzés örömét és izgalmát nyújtják, hanem elősegítik a kognitív képességek, a memória és az általános műveltség fejlesztését is.

Ha egy konkrét bővítményt keresel a játékodhoz, akkor keresd a DLC-ket (letölthető tartalmak). Ezek új lehetőségeket, pályákat, karaktereket, küldetéseket és egyéb kiegészítéseket adnak a játékhoz, továbbá lehetővé teszik a gamerek számára, hogy felfedezzék a szeretett játékuk új aspektusait.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 028 termék
F1 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
+Ajándék Elektronikus promo kód F1 24 - předobjednávkový bonus - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
26 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1578
4,6 38×
Tom Clancys The Division 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
Szuper ár
2 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX504
4,9
Forza Motorsport - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el a vezetésben több mint 500 valódi autóban, 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel kombinálva.
24 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0222
5,0
Tekken 8 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és az apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek és a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0372std
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
14 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1422
4,7
Suicide Squad: Kill the Justice League - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A történet a Suicide Squad-ot követi, amely Harley Quinnből, Deadshotból, Boomerang kapitányból és King Sharkból áll, akiknek nehéz küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék legjobb DC-hősöket a The Justice League-ből.
23 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0011
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
Leárazás -5 %
10 690 Ft 11 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
4,6
Gotham Knights - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A játék abban az időben játszódik, amikor Batman meghalt, és Batgirlnek, Nightwingnek, Red Hoodnak és Robinnak kell átvennie a helyét; ők az egyetlenek, akik reményt adhatnak a káoszban leledző Gotham polgárainak; a játékosoknak meg kell menteniük Gothamet az anarchiától, és fel kell fedezniük magukban a Sötét Lovagot; tartalmazza az alapjátékot és a Steelcase-t.
13 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0002
4,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
11 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1564
5,0
Expeditions: A MudRunner Game
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
Leárazás -5 %
10 690 Ft 11 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1441
MotoGP 24: Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
19 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0647
Just Dance 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (digitális, lemezmeghajtóval), dobozos változat letöltőkulccsal, PS Store kulcs, műfaja party és testmozgás - Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben minden idők első számú zenei videojáték platformján! A Just Dance 2024 Edition 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a szeretett klasszikusokig.
Leárazás -6 %
10 790 Ft 11 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0464
The Quarry - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egy csapat tinédzser bulit rendez a nyári tábor utolsó napján. Nem gyerekek. Nem felnőttek. Nincsenek szabályok! De a dolgok gyorsan elfajulnak. A tinédzsereket valami veszélyes és vérszomjas dolog kezdi üldözni, és egy rettegéssel teli éjszaka vár rájuk. A barátságos tréfálkozást és a flörtölést félreteszik, és élet-halált meghatározó döntések várnak rájuk.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1294
2,3
WRC Generations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák kerültek a játékba, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A különleges szakaszok megnyeréséhez gondosan kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
Leárazás -29 %
7 690 Ft 10 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1326
Monopoly Madness - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel újra a MONOPOLY-t, amit szeretsz, olyan formában, ahogy még soha eddig nem láttad. A rövidebb körökben más játékosok ellen versenyzel Monopoly Town kaotikus utcáin, nyersanyagokat gyűjtve, ingatlanokat vásárolva és fejlesztve, ellenfeleiddel szórakozva és a trükkjeik elől kitérve, hogy megnyerd a gazdagságért folytatott versenyt. Ez őrület!
Leárazás -40 %
2 890 Ft 4 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0144
Suicide Squad: Kill the Justice League: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A történet a Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és King Shark alkotta Suicide Squadot követi, akiknek egy félelmetes küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék az The Justice League legjobb DC-hőseit.
Leárazás -19 %
25 990 Ft 32 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0011de
FUN! FUN! Animal Park - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja party - Tapasztald meg az igazi vadont és a sok mókát egy szokatlan állatkertben, tele szórakoztató mini-játékokkal egy vagy két játékos számára. Csatlakozz egy pár aranyos bábvezetőhöz egy kiránduláson a parkban, ahol olyan állatok élnek, amelyek alig várják, hogy a harminc izgalmas minijáték egyikét játsszák veletek.
8 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW895
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -6 %
13 290 Ft 14 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1287
Suicide Squad: Kill the Justice League: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A történet a Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és King Shark alkotta Suicide Squadot követi, akiknek egy félelmetes küldetésre kell vállalkozniuk, hogy megmentsék a Földet, és megöljék az The Justice League legjobb DC-hőseit.
Leárazás -19 %
18 890 Ft 23 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0003de
4,6 13×
EA Sports FC 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
12 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1258
4,4
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló, gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1508
5,0 10×
Pikmin 4 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és logikai - A Pikminek egy újabb grandiózus küldetésben térnek vissza! Ezek az apró, növényszerű lények egy titokzatos bolygón élnek. Termeszd és takarítsd be őket, valamint parancsolj nekik, miközben segítségükkel bejárod ezt az új világot.
Szuper ár
18 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1208
4,5 10×
It Takes Two - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Játszd el Cody és May veszekedő párosát, akik egy varázslat következtében babává váltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha urai akarnak lenni a helyzetnek, el kell kezdeniük együttműködni.
Szuper ár
13 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1124
4,0 11×
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
26 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530

Multiplayer játékok

Multiplayer játékok

A Multiplayer játékok kategóriában összesen 2028 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multiplayer játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ