Archív - Call of Duty játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Call of Duty napjaink egyik legkiemelkedőbb FPS játéka. Egyesek imádják az Activision műhelyében készült dinamikus lövöldözős játékot, vannak, akiket kevésbé mozgat meg. Azonban nem mehetünk el a Call of Duty hihetetlenül ütős multiplayer módja, a hősiességről szóló single-player módja mellett, amely különféle háborús konfliktusokra összpontosít, emellett egy érdekes tervezésű PvE módot is kínál, amelyben élőhalottak tömegeivel küzdhetünk meg, mint például a Call of Duty Black Ops Zombies részben.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
125 termék
Megszűnt
Termékkód: XBSE0502
ARK: Survival Ascended - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0492
4,0
South Park: Snow Day! Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció
Megszűnt
Termékkód: XBSE0463ce
South Park: Snow Day! Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0588ce
4,8 16×
PlayStation 5 + Call of Duty: Modern Warfare III
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, játékkal (elektronikus licensz), Call of Duty: Modern Warfare III, sorozat: Call of Duty,
Megszűnt
Termékkód: MSX0051MW3
Bomb Rush Cyberfunk - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0455
SpellForce: Conquest of EO - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0451
Jagged Alliance 3 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, a természeti erőforrásokban gazdag és politikailag mélyen megosztott nemzet a káosz közepén találja magát, amikor az újonnan megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert paramilitáris osztag átveszi az irányítást a vidék felett. Az elnök családja minden eszközt bevet, ideértve a megállapodást a nagy hatalommal rendelkező Adonis társasággal, hogy felbéreljenek egy csoport tapasztalt zsoldost, akik az elnök megtalálásával és az országban való rend visszaállításával lesznek megbízva.
Megszűnt
Termékkód: PSV0567
Jagged Alliance 3 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, a természeti erőforrásokban gazdag és politikailag mélyen megosztott nemzet a káosz közepén találja magát, amikor az újonnan megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert paramilitáris osztag átveszi az irányítást a vidék felett. Az elnök családja minden eszközt bevet, ideértve a megállapodást a nagy hatalommal rendelkező Adonis társasággal, hogy felbéreljenek egy csoport tapasztalt zsoldost, akik az elnök megtalálásával és az országban való rend visszaállításával lesznek megbízva.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0450
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
Megszűnt
Termékkód: PSV0559b
2,0
Call of Duty: Modern Warfare III: Vault Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2164
3,1 14×
Call of Duty: Modern Warfare III: Cross-Gen Bundle - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2163
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: MSX1530b
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III PlayPak
Videójáték kiegészítő - - A csomag 4 tárgyat tartalmaz: Call of Duty felvarró, parallax artwork árnyékdobozban, litográfia, speciális matricák. A játék nem része a csomagnak.
Megszűnt
Termékkód: PSV0530pp
4,9 25×
PlayStation 5 + Call of Duty Modern Warfare II
Konzol - tévéhez, SSD 825 GB, Blu-ray (4K), 4K felbontású játékok támogatása, magyar menüvel , 1× kontroller, játékkal (elektronikus licensz), Call Of Duty: Modern Warfare II, sorozat: Call of Duty,
Megszűnt
Termékkód: MSX0051COD
4,6 16×
PlayStation 4 Slim 500GB + Call of Duty: Modern Warfare II
Konzol - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, játékkal (elektronikus licensz), Call Of Duty: Modern Warfare II, sorozat: Call of Duty, fekete kivitel - tévéhez, 500 GB HDD, Blu-ray, magyar menüvel , 1× kontroller, játékkal (elektronikus licensz), sorozat: Call of Duty, fekete kivitel
Megszűnt
Termékkód: MSX001slf27
4,7
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - CoD Modern Warfare II: CODE. A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak el kell sajátítani az új fegyverekkel való bánásmódot, meg kell ismerniük a járműveket és csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget; szedd össze a felszerelésed, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, beszivároghatsz a profin megerősített ellenséges bázisokra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0211
4,7 16×
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - CoD Modern Warfare II: CODE. A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak el kell sajátítani az új fegyverekkel való bánásmódot, meg kell ismerniük a járműveket és a csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget. Szedd össze a felszerelésedet, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, bejuthatsz a profin megerősített ellenséges bázisokra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
Megszűnt
Termékkód: PSV0250
4,9
Call of Duty: Modern Warfare II C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, - CoD Modern Warfare II: CODE. A kisebb horderejű összeütközésektől a nagyobb tétekkel bíró, szigorúan titkos küldetésekig - a játékosoknak az új fegyverekkel való bánásmódot kell elsajátítaniuk, meg kell ismerniük a járműveket és a csúcstechnológiás felszereléseket, hogy legyőzzék az ellenséget. Szedd össze a felszerelésed, és harcolj a parttól távol, ahol a víz alatt ostromolhatod a riválisodat, beszivároghatsz egy erősen megerősített ellenséges bázisra, behatolhatsz az ellenséges vonalak mögé a tengerszoros mentén, és felszabadíthatod a hegyekben, titkos helyen lévő, számodra igencsak szükséges szövetségeseket.
Megszűnt
Termékkód: MSX1327
Kontrollfreek Call of Duty Vanguard - XBX - Kontroller grip Típusok
4,8
Kontrollfreek Call of Duty Vanguard - XBX
Kontroller grip - analóg karok a jobb irányításához, a pontosság javításához, eredeti Call of Duty dizájn, szín: piros-fekete
Megszűnt
Termékkód: KTF048a
Kontrollfreek Call of Duty Vanguard - PS5 - Kontroller grip Típusok
4,2 14×
Kontrollfreek Call of Duty Vanguard - PS5
Kontroller grip - analóg karok a jobb irányításához, a pontosság javításához, eredeti Call of Duty dizájn, szín: piros-fekete
Megszűnt
Termékkód: KTF047a
Kontrolfreek Performance Kit COD Warzone - XBX
Kontroller grip - analóg karok a jobb irányításához, javítja a pontosságot, eredeti Call of Duty design, szín: kék-szürke + 2× Performance Grips, növeli a játék kényelmét, könnyű felhelyezés, nedvességelvezető, szín: fekete
Megszűnt
Termékkód: KTF040a
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ