ELECTROLUX 600 ER61UW1DG

Termékkatalógus
ELECTROLUX 600 ER61UW1DG
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,2 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,2 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, kamerás és giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, zajszint 72 dB, mérete 7,8 × 35 cm (Ma×Mé), tömege 2,9 kg, sötétszürke kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  ELLXrbv76 Termékszám:  900402069 Gyártó honlapja:
ELECTROLUX 600 ER61UW1DG 132 290 Ft Használt raktáron
Vásárlás

ELECTROLUX 600 ER61UW1DG

ELECTROLUX 600 ER61UW1DG egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A népszerű ELECTROLUX Robotporszívó kiporszívóz helyetted, hogy te másra tudd fordítani az energiádat. Bármilyen felületen használható. Funkciók a padlótisztításhoz törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Kiváló minőségű szűrésének köszönhetően az allergiás családok is értékelni fogják. Nemcsak a funkciói modernek, hanem kiemelkedő funkciókkal is meglep. Az okos robotporszívó a maga feltöltését követően folytatja a takarítást. Ezt az okos robotporszívót tudod csatlakoztatni okostelefonhoz vagy tablethez, így a távolból is lehet vezérelni, valamint módosíthatsz a beállításokon akkor is, ha nem vagy otthon. Van rajta kamerás és giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigáció lehetővé teszi a helyiségtérkép létrehozását, így a porszívó a legjobb útvonalon közlekedik majd a lehető leghatékonyabb porszívózás érdekében. A porszívózás befejezése után visszatér a kiindulási pontra. Az okos kamera érzékeli a helyiségben lévő akadályokat, és precíz térképet készít, amelyet a memóriában tárol. És így arra is van mód, hogy csak egy helyiségen belül porszívózz.

Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...
Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...

A praktikus ELECTROLUX 600 ER61UW1DG robotporszívó fontosabb tulajdonságai

  • A szuper ELECTROLUX robotporszívó minden felületre alkalmas
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Allergiás családtagok esetén remek választás
  • Nem hiányzik róla a hasznos kamerás és giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátort kapott
  • 0,2 l a portartály térfogata
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • Mosható szűrő és ePA E11 szűrő típusú szűrővel gyártották Minőségi
  • Saját ütemtervet alakíthatsz ki a takarításhoz
  • 1,5 cm szintkülönbség nem okoz a számára gondot
  • Az alapos tisztítás érdekében a robotporszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Míg a porszívó takarít, te dőlj hátra kényelmesen - ezt kínálja az ismert ELECTROLUX készülék

Ez az okos robotporszívó és felmosó kombinálja a porszívózást és a felmosást egyben, így gondoskodik a padló teljes körű tisztításáról otthonodban, és neked több időd marad másra. A száraz tisztítás során keféket használ a szennyeződések könnyű eltávolításához. A nedves tisztítás során először vizes oldat kerül a padlóra a szennyeződések fellazítására, majd a készülék visszaszívja a tartályba, így lesz makulátlanul tiszta padlód a takarítás után. A nedves tisztítás megfelelő eljárás járólapra és linóleumra. A feltörléshez nedves törlőkendőt és tisztítószert használ. Olyan padlókhoz is megfelelő, amelyek nem érintkezhetnek vízzel. Nagyszerű választás, ha fapadlód van otthon.

Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...
Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...

A jól felszerelt porszívóval makulátlan lesz a padló

A népszerű ELECTROLUX robotporszívó garantálja az alapos pormentesítést a minőségi kivitelezés mellett. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Ha az akkumulátor lemerülőben van, a robotporszívó a jól kihasználható ELECTROLUX gyártótól automatikusan megcélozza a töltődokkolót. Semmivel sem szükséges törődnöd, a porszívó teljesen önállóan végzi a munkát. Egyszerű vezérlés a mobilalkalmazás segítségével, ahol megválaszthatod, hogy hol és milyen takarítási ütemtervvel dolgozzon a porszívó. A precíz takarítás érdekében a robotporszívón az oldalsó, forgó kefék száma: 2.

A közismert ELECTROLUX robotporszívó szórakoztató funkcióival fog elkápráztatni

Az ismert ELECTROLUX robot porszívó olyan technológiát és funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a helyiség térképének memóriában történő tárolását, így ki lehet választani, hogy mely helyiséget szeretnéd kitakarítani.

A robotporszívó használatakor a tisztítás közbeni biztonság garantált

A szuper ELECTROLUX robotporszívó rendkívül megbízható, és nem hagy cserben a működése során. A robot porszívó befejezi a munkát. A töltés után ott folytatja a takarítást, ahol az megszakadt. Emellett kialakíthatod saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy órára. Az akadályokat magabiztosan kerüli ki, a strapabíró kerekeknek köszönhetően pedig áthalad a küszöbökön vagy dilatációs síneken akár 1,5 cm magasságig.

Profitálj a minőségi robotporszívó szolgáltatásaiból az ismert ELECTROLUX gyártótól

A porzsák űrtartalma 0,2 l. Az ismert ELECTROLUX robot porszívó méretei 7,8 × 35 cm (ma x mé). A robot porszívó súlya 2,9 kg.

Minőségi szűrőrendszert kínál

Mosható szűrő és EPA E11 szűrő típusú, kiváló szűrővel örvendeztet meg. A mosható szűrő környezetbarát megoldás, hiszen csökken a szűrőcsere gyakorisága.

Zajszint:

72 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Kamerás, Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Kamerás, Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA E11 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
72 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,2 l Kész!

Méret & súly

Magasság
7,8 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
2,9 kg Kész!

Szín

Szín
Sötétszürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX 600 ER61UW1DG
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ