Ecsetfilcek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Forma
Kerek
(3)
Vágott
(33)
Ecset
(11)
Vonalvastagság
0,8 mm
5 mm
-
Markolat alakja
Kerek
(36)
Háromszög alakú
(1)
Hatszögletű
(6)
Szín
Zöld
(22)
Fekete
(20)
Kék
(19)
Lila
(19)
Sárga
(18)
Darabszám a csomagban
1
30
-
Alsó korhatár
3 éves kortól
6 éves kortól
-
Szűrés

Az ecsetfilc segítségével elmerülhetsz az élénk színek és tökéletes vonalak világában, és az írással vagy rajzolással remekművet alkothatsz a papíron. Melyek lesznek a megfelelő eszközök? Olvass tovább, hogy megtudd, hogy az ecsetfilc kiválasztásánál milyen alapvető paraméterekre kell odafigyelned.

Tovább

Minőségi ecsetfilc kezdőknek és tapasztalt művészeknek

A kalligrafikus filctollak, vagy más néven ecsetfilcek, ideális eszközök mindenféle kreatív alkotáshoz, legyen szó díszes írásról a modern szépírás segítségével, vagy a rajzaid részletes kiszínezéséről. Ahhoz, hogy biztos és kifejező vonásokat hozz létre a papíron, kiváló minőségű ecsetfilcek használatára lesz szükséged, amelyek megfelelő szélességű heggyel és megfelelő dőlésszöggel rendelkeznek, valamint a markolat formája is kényelmes fogást biztosít. Nézd meg részletesen az összes fontos szempontot a választáshoz, és ismerd meg a számodra ideális ecsetfilc kínálatot.

ecsetfilc koh-i-noor

A kalligráfia mindenki számára művészet. A megfelelő ecsetfilc segítségével bármit létrehozhatsz, amit csak el tudsz képzelni.

Ecsetfilc: készlet vagy külön ecsetfilc?

Sok alkotó számára a szín lesz a döntő a kiválasztás során, és néha még az egyes színek finom árnyalatai is lényegesek. Az ecsetfilcek külön-külön darabként is kaphatók, de legtöbbször szettben találod meg őket. A csomagokban akár 30 különböző színű ecsetfilc is megtalálható, amelyekkel igazán színes alkotásokat készíthetsz.

i

Egy kalligráfia toll is segíthet a tökéletes betűk megalkotásában. Válaszd ki a tiédet!

Az ecsetfilc megfelelő hegyformájának kiválasztása

Az ecsetfilcek hegyformája az egyik legfontosabb kiválasztási szempont. Az egyes hegyformák különböző alkotási lehetőségeket biztosítanak – némelyik forma inkább vastag, kifejező vonalakhoz, míg mások részletes, vékony vonalakhoz ideálisak. Mindig attól függ, hogy milyen technikát részesítünk előnyben, és hogy mire szeretnénk használni a kiválasztott ecsetfilc valamelyikét.

  1. A kerek hegy egyenletes, erőteljes vonalakat biztosít, így részletesebb munkához és finom vonalakhoz is alkalmas. Azonban nem megfelelő olyan esetekben, amikor a szavak vékony és vastag vonalakkal váltakoznak. Inkább ott használjuk, ahol következetes eredményeket várunk. A kerek hegyű ecsetfilcek emellett nagyon tartósak és hosszú élettartamúak.
  2. A ferde hegy variálható eredményeket biztosít attól függően, hogy hogyan döntjük meg a hegyet. Egy kis koncentrációval vékony és vastag vonalakat is készíthetünk vele. A ferde hegyű ecsetfilc kényelmesen használható festéshez és színezéshez, valamint például gótikus vagy olasz betűtípusokhoz.
  3. Az ecsetfilc a kalligráfia és a betűírás világában egy magasabb szintet képvisel. Az ujjak szögétől és nyomásától függően nagyon vékony és sima vonalakat készíthetünk, de ugyanakkor vastag, telt vonalakat is. Ahhoz, hogy az ecsetfilcek valódi eredményeket hozzanak, szükség van egy kis gyakorlásra és teljes kontrollra az ujjak felett.

A hegy típusával szorosan összefügg a hegy szélessége, illetve vastagsága is. Az ecsetfilcek vonalvastagsága 0,7 mm-től a finom és vékony vonalakhoz egészen 5 mm-ig terjedhet a széles, feltűnő vonásokhoz. A tapasztalt művészek számára minden milliméter számít.

Érdekel az ecsetfilc markolatának formája?

Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el, és hogy kényelmesen érezd magad alkotás közben, fontos, hogy átgondold az ecsetfilc markolatának formáját. Az ecsetfilc alakja stabil és kényelmes fogást biztosít, görcsök és fájdalom nélkül a kézben írás vagy rajzolás közben. Így néha ez a paraméter fontosabb lehet, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Választhatod akár a klasszikus kerek formát. Léteznek azonban ergonomikus háromszög alakú változatok is, amelyek természetes hüvelyk- és mutatóujjpozícióval rendelkeznek, és különösen alkalmasak olyan gyermekek számára, akik még csak most kezdik a ceruzatartást. A két lehetőség közötti kompromisszumot a hatszögletű ecsetfilcek jelentik, amelyek szilárd fogást tesznek lehetővé.

i

Megismerted az összes lényeges paramétert és a rendelkezésre álló lehetőségeket, de még mindig nem tudod, melyek a legjobb ecsetfilcek? Vásárlóink véleménye segít a választásban. Inspirálódj a tapasztalataikból, és könnyítsd meg a választást a termékek széles választékából.

Az ecsetfilcek típusai

Az ecsetfilcek különböző hatásokat képesek a papírra vetni, nem csak a hegytől függően, hanem a színtípusok eltérésével is. Nézd meg, hogy melyik színt válaszd.

Akrilfesték Tintasugaras festék
Átláthatóság Az akrilfesték rétegezhető, így válik teljesen fedő réteggé. A tintasugaras festék általában vízbázisú, ezért átlátszóbb.
Tartósság A festék fakulásálló és száradás után vízálló. Alapvetően kevésbé ellenálló a vízzel szemben, ám módosítható, hogy vízállóvá váljon.
Száradás Gyors száradás Közepes száradási idő
Felhasználás Felhasználás Mindenféle felületre (papír, fa, vászon) tartós feliratokat készít. Részletes rajzokhoz, rétegezési technikákhoz vagy mosáshoz alkalmas.

A színek különböző bázison is alapulhatnak. A leggyakrabban használt vízbázisú ecsetfilcek könnyen lemoshatók, míg a pigmentbázisúak sokkal ellenállóbbak a fény és a víz hatására, így tartósabbak.

Az ecsetfilcek használatának praktikus szempontjaira összpontosítva

Az ecsetfilcek úgy vannak kialakítva, hogy használat közben maximális kényelmet nyújtsanak, így a művészek korlátok nélkül alkothatnak. Néhány konkrétumot már említettünk az egyes paramétereknél, most nézzük meg az ecsetfilcek hasznos tulajdonságainak általános összefoglalóját.

  • Gyorsan száradó: A gyorsan száradó ecsetfilcek lehetővé teszik, hogy anélkül folytasd az alkotást, hogy aggódnál az elmosódás vagy a korábbi vonalak letörlése miatt.
  • Mosható: A mosható ecsetfilcek kiváló választásnak bizonyulnak a kis művészek számára, akik kísérletezés közben gyakran rajzolnak olyat, amit nem kellene.
  • Vízálló: az ecsetfilcek vízzel érintkezve is megőrzik tiszta vonalvezetésüket, sokféle anyagon való alkotáshoz és íráshoz alkalmasak.
  • Tartós: A tartós ecsetfilcek a körülményektől függetlenül tartósan megőrzik kreatív projektjeit.
  • Kétoldali: A kétoldali ecsetfilcek két különböző tollhegyet kínálnak egy filctollban, így gyorsan és kényelmesen tudsz váltani írás- és rajzstílust.
  • Szagtalan: A szagtalan ecsetfilcek nem tartalmaznak durva vegyszereket és különböző oldószereket, amit az érzékeny felhasználók értékelni fognak.

Ecsetfilc - egy készlet mindenhez

Az ecsetfilcek különböző csomagtartalmakat kínálhatnak, különösen, ha egy teljes készletről van szó. Elsősorban papírdobozban árulják, de találhatsz készleteket különböző stílusos műanyag vagy szövet tokokban is, amelyek sokkal tovább kitartanak, mint a dobozok. Például egy kompatibilis ceruzahegyező is tartozhat hozzá.

i

A kalligráfiának nem kell drága hobbinak lennie, nézd meg az olcsó ecstfilc kínálatunkat, amelyet a legolcsóbb termékek közül rangsoroltunk neked. Ha pedig akciós ecsetfilc után kutatsz, akkor az ecsetfilc - használt oldalon a helyed.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, hatszögletű markolat, ecset alakú hegy, 1 mm vonalvastagság, tok és 30 filc a csomagban
16 390 Ft

45 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Staedtler Brush letter Duo - készlet, 12 db
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, ecset alakú hegy, 0,8 mm vonalvastagság, kétoldalas, 12 filc a csomagban
3 110 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14117
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
STABILO Pen 68 brush 12 db tok "ARTY"
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, hatszögletű markolat, ecset alakú hegy, lemosható, kosár és 12 filc a csomagban
7 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz16483
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
STAEDTLER kalligráfiai filctollak "Calligraph Duo", 24 szín, 2,0/3,5 mm, kétoldalas
Marker - hegy formája vágott, kerek markolat, 24 darab a csomagban
5 950 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21092
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
STABILO Pen 68 brush, rugalmas ecset formájú heggyel, tokban, 30 szín
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, hatszögletű markolat, ecset alakú hegy, 1 mm vonalvastagság, tok és 30 filc a csomagban
13 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB105a
4,4
STAEDTLER Calligraph Duo 2,0/3,5 mm, kalligráfiai, kétoldalas, 12 szín
Marker - hegy formája vágott, 3,5 mm vonalvastagság, kerek markolat, 12 darab a csomagban
2 840 Ft -tól
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21091
STABILO Pen 68 brush, rugalmas ecset formájú heggyel, fém tokban, 30 szín
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, hatszögletű markolat, ecset alakú hegy, 1 mm vonalvastagság, tok és 30 filc a csomagban
16 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB106a
5,0
STABILO Pen 68 brush, rugalmas ecset végű heggyel, tokban, 10 szín
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, hatszögletű markolat, ecset alakú hegy, 1 mm vonalvastagság, tok és 10 filc a csomagban
6 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB104a
4,0
Kaligraf 8772 filctoll készlet
Marker - használható papír felületeken, tinta, hegy formája kerek, 4,8 mm vonalvastagság, kerek markolat, 4 darab a csomagban
970 Ft -tól
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CEN034
5,0
STABILO Pen 68 brush 6 db tok
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, hatszögletű markolat, ecset alakú hegy, lemosható, 6 filc a csomagban
5 490 Ft -tól
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz16479
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - sötét okker
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB083
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - fekete
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
740 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB073
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - azúrkék
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB079
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - levélzöld
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB070
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - lila
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB062
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - ezüstszürke
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB084
STABILO Pen 68 MAX - ARTY - 24 db
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság, 24 filc a csomagban
20 190 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB089
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - rózsaszín
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB078
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - barna
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB072
STABILO Pen 68 MAX - ARTY - 18 db
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság, 18 filc a csomagban
15 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB088
STABILO Pen 68 MAX - ARTY - 6 db
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság, 6 filc a csomagban
4 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB086
Faber-Castell Pitt Artist Pen Hand Lettering filc, 9 db-os készlet
Filctoll - ajánlott papír felületekre, kerek és ecset alakú hegy, 1,5 mm vonalvastagság, vízálló, hegyező és 9 filc a csomagban
9 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz13452
Faber-Castell Pitt Artist Caligraphy marker, 6 szín
Marker - használható papír felületeken, vízálló, hegy formája vágott, 2,5 mm vonalvastagság, kerek markolat, 6 darab a csomagban
7 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz13495
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - jégzöld
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB061
5,0 10×
STABILO Pen 68 MAX - lila
Filctoll - ajánlott papír felületekre, tinta vízbázisú, kerek markolat, vágott alakú hegy, 5 mm vonalvastagság
820 Ft -tól
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STB080

Ecsetfilcek

A Ecsetfilcek kategóriában összesen 45 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ecsetfilcek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ecsetfilcek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ecsetfilcek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ