Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black

Termékkatalógus
Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black
Tablet - 12,4" QHD 2560 × 1600 IPS kijelző, MediaTek Helio G99 2,2 GHz, 8 GB RAM, 512 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 50 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 20 Mpx szelfi kamera (f/2,4), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 33W gyors töltés, 10800 mAh akkumulátor kapacitás, Android 14
165 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DoGeT17b1 Termékszám:  DGE002011
Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black 165 090 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black

Ez a célszerű Doogee T30 MAX tablet megbízható partnered lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az interneten zajló események megtekintését, valamint videók és fényképek készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 12,4" méretű kijelzővel készült, amely munkakörnyezetben vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok vagy filmek rajongói is értékelni fogják. 8 magos MediaTek Helio G99 processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A RAM kapacitása 8 GB. 512GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a mérettel sok kiváló minőségű fényképet és hosszabb videókat tárolhatsz. Az energiát 10800 mAh. USB-C csatlakozóval látták el.

Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black tablet - kulcsfontosságú jellemzők

  • Merülj el a multimédiás tartalmakban Doogee tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését
  • A RAM kapacitása 8 GB
  • 12,4" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 50 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 10800 mAh
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 2000 GB méretű Micro SDXC típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát
  • Az OTG funkció elérhető a tableten
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

A fényképezés minden lépésnél a kezed ügyében van

A tablet fényképezéshez 50Mpx felbontású hátsó kamerát és 20Mpx előlapi kamerát kínál. Ezen Doogee tablettel 2560 × 1440 (Quad HD) maximális felbontásban készíthetsz videókat. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a kiegészítő háttérvilágítás előnyt jelent. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti vagy éjszakai jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portréra van szükséged. A rekesznyílás is befolyásolja a fotó teljes expozícióját. Ezen Doogee tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, amellyel a témára lehet fókuszálni és a hátteret elmosni. 1080p (Full HD) 30fps és 1440p (QHD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen Doogee tablet 10800 mAh kapacitású akkumulátorral működik. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet. A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

Az előnyös Doogee tablet elegendő memóriát kínál

Ezen Doogee tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 14 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely alkalmas mind a 3D-s játékokhoz, mind a virtuális valósághoz. 512 GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára, amely az igényes felhasználók igényeihez igazodik, és így lehetővé teszi, hogy akár nagyon nagy mennyiségű adatot és alkalmazásokat is kezelhess. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája mégsem elegendő, kiegészítheted azt egy 2000 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártyával.

Ez a praktikus Doogee tablet különböző kommunikációs lehetőségeket biztosít

WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A tableten lévő WiFi segítségével kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést, anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia segítségével a tablet könnyen csatlakoztatható különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó információkkal egészíti ki. Ez a műszaki újítás növeli a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát, és a fájlok letöltése, a streamek nézése és a másokkal való összeköttetés videohívásokon keresztül gyors és problémamentes lesz.

Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...
Tablet Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black ...

Hasznos funkciók

Teljesítsd ki életedet ezzel a praktikus Doogee tablettel! Az OTG elérhető a tableten, ami lehetővé teszi, hogy más perifériákat, például egeret és billentyűzetet csatlakoztass a készülékhez. A környezettel való kapcsolat tekintetében nagyon hasznos érzékelő például a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Az ujjlenyomat-felismerésnek köszönhetően gyorsan, egyetlen érintéssel feloldhatod tabletedet. A városokban vagy utazás közben való navigáláshoz a digitális iránytű funkcióval könnyen eligazodhatsz. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely felismeri a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt a legkényelmesebb használat érdekében. Fényérzékelővel rendelkezik, amely elemzi a környezeti fényt, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezáltal optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Képes azonosítani, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

Méret:

285,1 × 185,4 × 7,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

678 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
12,4" (31,5 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
244 PPI Kész!
RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
12,4" (31,5 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2560 × 1600 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
244 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
8 GB (8 192 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
512 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
2 000 GB (2 048 000 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximum videó felbontás
2560 × 1440 (Quad HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 1440p (QHD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
10 800 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G99 Kész!
Grafikus chip
Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
285,1 mm (28,51 cm) Kész!
Szélesség
185,4 mm (18,54 cm) Kész!
Mélység
7,9 mm (0,79 cm) Kész!
Tömeg
678 g (0,68 kg) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel, Tok, Fólia a kijelzőre Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee T30 Max LTE 8GB/512GB Graphite Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee T30 Max LTE 8 GB/512 GB Graphite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee T30 Max LTE 8GB/512GB Graphit Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee T30 Max LTE 8GB/512GB Graphit Schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ